Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Beti pamiętam te papiery, było tego mnóstwo u nich do wypełnienia. Masz najpierw spotkanie z koordynatorem medycznym, czy od razu z lekarzem? Wybierasz się do jakiegoś lekarza z polecenia czy po prostu wybrałaś tę klinikę?
-
Tak, można bez posiewu przy takich objawach. Ja bym na pewno nie czekała, zwłaszcza jak masz erytrocyty w ogólnym. Posiew ma określić rodzaj bakterii i ich wrażliwość na antybiotyki. Dlatego jak posiewu nie ma to szuka się takiego z jak najszerszym spektrum. Miałaś GBS+?
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs syrop z cebuli,sok z malin,Wit.c i D i odpoczywaj. W najgorszym wypadku prenalen lub neosine.
Monia jak najbardziej mogą być,tylko poczytaj jak się suszy-suche ale po porannej rosie już i tam było ile czasu ale nie pamiętam;p ja dzisiaj po 2 pije ,ananasa mam na spacerze😂
Pestko super! Szybko pójdzie,teraz tylko Jurek dzień sobie musi wybrać 😊
Kark ale pyzunia🥰
Wiki czekamy na wieści!
Beti 6 dziennie dupka ?;o ale Ty dobry prog miałaś?
Blair i oby tak dalej bez boli
A moja koleżanka dowiedziała się że z synka zrobiła się córcia 🙈
A drugiej czop odchodzi(termin 2 dni przede mna). Pełnia czy 13 piątek?😂 -
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:04
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Ale... Podczas tego długiego parcia chyba coś mi poszło, bo czułam przez chwilę, że położnanie podtarła 🙈
Mogłam wtedy złapać np coli i się przez te 2 tygodnie wychodowało?
Kurcze, a Julek będzie ok, jak mocz w szpitalu tydzień temu miał idealny? Crp miał <1.tere-fere lubi tę wiadomość
-
Wiecie co? Postanowiliśmy z mężem, że do 40 to i zrobimy dzieci i zdobędziemy Himalaje 💪 no i wieczorem wyskoczymy na pizzę
tere-fere, sunshine03, Nikodemka, Kasztanek, madziorek86, Lami, Meggs, Nona, Pestkaa, alex0806, Szczęściara, blair., Kijanka, Wik89, Beti82, Domi_tur, Magda - mbc, Dośka, Słoneczko123, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair, to zaszczyt zaczynać z Tobą ciążę w ten piątek 13tego ❤
Nikodemko, masz przecudowny brzuszek. Ale ten czas pędzi! Smacznego życzęNona, Nikodemka, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kasztanek wrote:Słyszałyście o tym, że opublikowano nową listę leków zagrożonych brakiem dostępności, a wśród nich m.in. clexane?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasztanek wrote:No właśnie, jak to jest. Można clexane i neoparin stosować zamiennie?
Mi w szpitalu stosowali teraz zamiennie nawet neoparin i fraxiparine mimo że to inna substancja czynna ale schemat działania ma taki sam. Przeżyłam 😊Kasztanek, Beti82, blair. lubią tę wiadomość