Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti jest dobrze. Czekam na piękną betke.
Rodzynko ojej i co teraz? Jaki ma lekarz plan??
Ja po pierwszym pomiarze dziś cukier na czczo 104😬😬 ale wczoraj jadłam tosty pszenne. Dzisiaj już jem tak jak powinna.
Słodkie jaki jecie chlebek??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Boze dobrze ze juz wstalam ... Snilo mi sie ze urodzilam dziecko prawie 5 kg i przeszlo 60 cm. Wygladal jak 3 miesieczne dziecko. Zamiast chlopca byla dziewczynka.. Ja chcialam badania robic czy to moje . Masakra. Od razu gaworzylo , nie mialam go tzn ja w co ubrac 😂😳 co za Sen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 07:54
Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti nie denerwuj sie, prosimy Cie tu wszystkie! Sprobuj znalezc w sobie troche spokoju, tak jak to zrobilas wczoraj 😘 i kciuki za betę
Nikodemko z naszego researchu wynika, ze dr Dobroński to jeden z tych urologow, ktorzy przeszli do Medicover, i wlasnie w Medicover operuje tez ten, u ktorego maz byl wczoraj. Niestety maz nie chce na razie isc do kolejnego urologa, no wczoraj byl u tamtego bo zalezalo nam na czasie, ja mu przekazalam wszystkie info o dr D, namiary na rejestracje w Szpitalu Dzieciatka Jezus, ale wiecie juz jaki jest moj M, on chce ogarnac to sam, takze do piatku sie nie wtracam. Jak do piatku nie zalatwi to wkraczam do akcji 😄
Przedszko powodzenia😘przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti u mnie pierwszym objawem ciążowym było to że wstawałam zlana potem. A teraz sie budzę zlana mlekiem jak się stanik przesunie :p muszę wybrać się na poszukiwanie sportowego chyba...
Moja też dzisiaj coś w nocy spac nie mogła. Co prawda krócej niż wasze bo ponad godzinę ją usypiałam jak przy cycku nie zasnęła. Ale dzisiaj miałam iść do labo i nie idę bo chyba zasnę po drodze. Wzięłam ją do łóżka, karmię i dospimy moze. A labo jutroLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona rzeczywiście dzisiaj zaczynam 26 tydzień😉
Przedszkolanko kciuki za dobre wieści z wizyty.
Mona co za sen 😂😂 bliżej porodu też pewnie będę Wam pisała o swoich snach😂😂
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki, Niezapominajko, jakoś bez emocji bo tyle się w życiu dzieje, że nie bardzo mam czas przeżywać, po ewentualnym iui w piątek idziemy podpisywać umowę na kredyt hipoteczny
w poniedziałek miałam monit i pęcherzyk był bez szału bo 13x11, ale endometrium już 9 mm (z kreską imienia Beti, która niepotrzebnie panikuje 😘), teraz idę na wizytę w czwartek. Jakoś nie chcę się nastawiać i udaje mi się, ale to chyba dlatego, że po 2 latach starań ciąża to dla mnie czysty surrealizm
Nona, madziorek86, Nikodemka, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko kciuki za wizytę! Mam nadzieję, że wieści będą pomyślne!
Ani0nka nikt Cię tu nie potępikomfort psychiczny odnośnie rodzaju porodu też jest bardzo ważny! Po prostu nie ma, co się doszukiwać powodów, dla których by cc było lepsze, bo ich póki co nie widać, ale dla Twojego dobrostanu psychicznego już te powody są
no i jak się zdecydujesz to faktycznie najlepiej, żeby cc było po tym, jak zaczną się skurcze - tak jest zdecydowanie lepiej dla dziecka.
No i pamiętaj, że nie ma kobiety na tym świecie, która by się nie bała porodu. Chociażby nie wiadomo jaka była wyluzowana to i tak strach będzie przed porodem!
Ja się boję koszmarnie tego, co będzie. Im bliżej porodu tym chyba bardziej do mnie nie dociera, że to nastąpi. Możliwe to moje podświadome banie się powoduje, że objawów porodowych brak. Wolałabym poród sn, bo wiem, że ma zdecydowanie więcej plusów niż cc, ale wczoraj w moim akcie rozpaczy i depresji żałowałam, że nie mam cc z ustaloną datą 🙈🙈🙈
Samo to, że data godziny zero jest nieznana powoduje strach i niepewnośćAni0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczowa lubię bardzo za kredyt hipoteczny 😊 bo to zawsze duży krok jak kupuje się coś swojego ✊ ja też zawsze zachodze w ciąży podczas remontów więc trzymam kciuki żeby i Wam przyniosły one szczęście 😁 albo niech sam kredyt już je przyniesie na piątkowym iui ✊✊
tęczova lubi tę wiadomość
-
Nona, jeszcze nie do końca wiadomo niestety. Pewnie lepiej by było w sobotę ale wątpię, że robią w szpitalu w weekendy. No nic, jutro się dowiem
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Beti to Ty sama sobie wymyśliłaś, że pocenie w Twoim przypadku to objaw spadku progesteronu, za bardzo nie ma na to logicznego wytłumaczenia. Musimy czekać na betę, nie ma wyjścia. Sam Twój stres, który zawsze masz w kosmos w dniu badania drugiej bety może Cię zalewać potem.
Dziewczyny od kiedy położyłyście sobie pod prześcieradło podkład?i już jest zmasakrowany 😅