Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko, kochana, jutro 5 minut i będzie po sprawie i będziesz tulić swojego pięknego różowiutkiego synka, a ja w piątek przejmuję brzuszek 😍
Alex, gdybym tylko kiedyś zobaczyła mini cień cienia (poza cieniami na kłamliwych bobo testach i nordach) to bym pewnie bardziej była pewna siebie. A co do Laury to nie wierzę - ta piękność warczy na matkę?! Niemożliwe 🥰przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex, rekinek jest taki cudny! A na dodatek oh bobo ma siedzibę w mojej (i nie tylko 😘 V) wiosce. Coś czuję, że rekinka sobie na pocieszenie kupię 😁
Domi_tur lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Przedszko, kochana, jutro 5 minut i będzie po sprawie i będziesz tulić swojego pięknego różowiutkiego synka, a ja w piątek przejmuję brzuszek 😍
Alex, gdybym tylko kiedyś zobaczyła mini cień cienia (poza cieniami na kłamliwych bobo testach i nordach) to bym pewnie bardziej była pewna siebie. A co do Laury to nie wierzę - ta piękność warczy na matkę?! Niemożliwe 🥰Patrz na Szczęściarę i Słoneczko
A Lauretta tak - warczy na matkę. Próbuję rozkminić o co chodzi. Zwykle zaczyna warczeć jak zasypia po cycku, później w łóżeczku też zanim zaśnie głębiej. Zastanawiam się czy ona tak się złości, czy jej coś w buzi zalega? Ogólnie dziecko anioł z wygląduAle złośnik będzie po tatusiu
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyKark 850zl za wyjazd na narty ze sprzętem i instruktorem to bardzo mało akurat
Ja mam zupełnie inne podejście, bo dla mnie organizacja chrzcin to jest coś zupełnie niepotrzebnego i zostałoby Wam sporo kasy w kieszeni. Poza tym możecie je zrobić na wiosnę, po co się tak spieszyć z tym?
Poza tym może zaangażuj dziadków i Tosia dostanie wyjazd na narty jako prezent gwiazdkowy (zrobią zrzutę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 10:08
tere-fere, Dośka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, przecież nic się nie dzieje złego! Ciąża już dawno donoszona, z takiego rozwarcia w każdej chwili zrobi się 5 i zacznie akcja porodowa. Pewnie dadzą ci jedną kroplówkę oxy i od razu ruszy.
A Ty dzisiaj przykuc słowiański do obierania kartofli, kubek herbaty z liści malin przy boku i może zacznie się samo.
Nic złego się nie dzieje, nie ma zagrożenia dla Ciebie i Olusia. Gdybyś go nosiła w brzuszku jeszcze tydzień, a złe wyniki by rosły, to zagrożenie zaczęłoby się robić. A lepiej to uciąć czym pr dużej i tulić zdrowego synusia.
Wszystko będzie dobrze 😘😘😘😘przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Alex, oj chętnie, nawet w formie zużytej pieluchy
trudny ze mnie przypadek i chyba przydałoby się wesprzeć Szymkowe wiruski, które walczą od kilku miesięcy
alex0806 lubi tę wiadomość
tęczova wrote:Alex, oj chętnie, nawet w formie zużytej pieluchy
trudny ze mnie przypadek i chyba przydałoby się wesprzeć Szymkowe wiruski, które walczą od kilku miesięcy
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyjak zwykle zgadzam się z Noną
wyjazdy i wspomnienia to najcenniejsze prezenty
taki wyjazd na narty to będzie przeżycie
bo zabawka poleci zaraz w kąt i będzie zapomniana
jedyne o co bym się martwiła czy będzie w grudniu to ŚNIEG na stokuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 10:19
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Betiii masz kopa w dupę za czarnowidztwo!
Teczova ciociu, czekamy na wieści i trzymamy kciuki bo to więcej niż pewne, że będziesz w ciąży ♥️
Ja nie miałam nic pod prześcieradlem bo nie wierzyłam, że odejdą wody 🤣
Przedszko ♥️♥️♥️ hokus pokus dzisiaj urodzisz, jedź na pizzę!alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Betiii masz kopa w dupę za czarnowidztwo!
Teczova ciociu, czekamy na wieści i trzymamy kciuki bo to więcej niż pewne, że będziesz w ciąży ♥️
Ja nie miałam nic pod prześcieradlem bo nie wierzyłam, że odejdą wody 🤣
Przedszko ♥️♥️♥️ hokus pokus dzisiaj urodzisz, jedź na pizzę!U mnie zadziałały też naleśniki z owocami (był tam ananas)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny