Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie znam sie na grzybach haha;p pieczarek nie cierpie obierac,O!😂
Malinowa u nas ok,prócz tego że czasem nie wiem o co tak krzyczy ten mój syn ;p
Niezapominajko mi się wydaje,że krew w moczu i stolcu to sygnał "pilne"by jechać..
Szczęściaro na szczęście to tylko głupie,ciążowe sny ;*Malinowa91, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
KArk mam nadzieje,ze juz w szpitalu jestes
Rzepakowe -nie chciałabys dzisiaj urodzic ?
Jakies mam przeczuciaMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro teraz to zleci
też dopiero z Kark pisałyśmy że mamy 100 dniówkę. A to już nasze maluchy przestają być noworodziami i stają się niemowlakami
Laurka z tej dzisiejszej okazji postanowiła ładnie przespać całą noc, robić w końcu te okropne i męczące kupy, ok 7 osrać matkę przy przebieraniu A teraz towarzyszy przy piciu kawy
I nie śpi;)
Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzień dobry,
Ja wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy po 3 miesięcznym L4. Już pod koniec to ledwo żyłam a byłam tylko 6.5h. A Wy jak długo pracowałyście w ciąży?
Kozgo, Niezapominajko wspólczuje zgagi. Nigdy w życiu nie miałam. Nie wiem jakie to uczucie ale słyszałam, że bardzo uciążliwe. Byłam przekonana, że moje mdłości to już najgorsze co mnie w tej ciąży spotkało bo myślałam że skonam pewnego dnia. A tutaj się okazuje że daleka droga przede mną...
Lami, jeśli Twoja oferta nadal aktualna to możesz mnie wpisać na pierwszą stronę z terminem na 12.03. Chyba w brzuchu Staś, ale pewności jeszcze nie mamy 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 08:14
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti, ale piękny suwaczek
kibicuje Ci bardzo bo podczytywałam że upadałaś i wstawałaś. A teraz pod Twoim sercem rośnie mały Kropek lub Kropka 😍
Dzisiaj zaczynasz 6tc. Ja pamiętam jak w moich pierwszych tygodniach strach mieszał się z ekscytacja. A Ty jak się czujesz?Beti82 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko ja na studiach miałam zapalenie pęcherza z krwiomoczem. Do lekarza trafiłam na drugi dzień i wszystko było ok, ale w ciąży czy w połogu bym tego nie odkładała 😊
Talku a czemu wrociłaś do pracy? Zwykle pracodawcy po już tak długiej nieobecności i przejeciu przez zus i to w ciąży nie chcą powrotu pracownika jak i tak zaraz zniknie znowu 😊 -
talku wrote:Beti, ale piękny suwaczek
kibicuje Ci bardzo bo podczytywałam że upadałaś i wstawałaś. A teraz pod Twoim sercem rośnie mały Kropek lub Kropka 😍
Dzisiaj zaczynasz 6tc. Ja pamiętam jak w moich pierwszych tygodniach strach mieszał się z ekscytacja. A Ty jak się czujesz?
Dzisiaj troche wiekszy ból cyckow mnie obudzil.Ale najbardziej boje sie nocy.Takie uderzenia gorąca czasem mam
Niestety strach przewyzsza radosc ale na to niestety nie jestem w stanie nic poradzic.Boje sie ogromnie ,ze to moze byc puste jajo np. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki. Bol nie minal mi od wczoraj nawet na chwile. Od 20.00 az do teraz jest dosc silny, nie spalam cala noc, czekalam az przejdzie, ale nie dosc, ze nie minelo, to jeszcze doszedl do tego bol lewej nogi. Tak mocny, ze nie moge chodzic.
Mialam juz nigdy nie jechac do mojego szpitala na ip, ale trudno, nie zamierzam ryzykowac. -
Przedszkolanko, tak jeszcze pracuję i powoli zaczynam się szykować do pracy, bo dziś handlowa.. Chciałabym przepracować jeszcze październik jak lekarz pozwoli.
Kark, byłaś już u lekarza?
Nikodemko, myślę cały czas o Tobie. Przytulam 😘 -
Monia, Ty to naprawdę chcesz urodzić w lesie
my też dzisiaj grzybki ☺️
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko to moze byc jakis nerwoból, ale lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić. Przesyłam wirtualnego przytulasa i czekamy na informacje.
Beti co to za jakies czarne mysli? Mi nawet przez chwile nie przeszlo przez myśl,ze moze byc cos nie tak. Wiecej optymizmu slonce!😘Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Nikodemko ja obstawiam,ze masz ucisk na cos.ALe jedz niech lekarz CIe zbada
A my tu czekamy na wiesci -
Malinowa91 wrote:Nikodemko to moze byc jakis nerwoból, ale lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić. Przesyłam wirtualnego przytulasa i czekamy na informacje.
Beti co to za jakies czarne mysli? Mi nawet przez chwile nie przeszlo przez myśl,ze moze byc cos nie tak. Wiecej optymizmu slonce!😘 -
Beti, u mnie też było dużo strachu na początku. Pomimo, że to moja pierwsza ciąża to długo wyczekana i nie wyobrażałam sobie myśli że coś może być nie tak.
A jeszcze na pierwszą wizytę trafiłam na IP po wypadku samochodem na autostradzie gdzie na wypisie mam wpisane "puste jajo płodowe, brak zarodka, brak akcji serca"... To straszne, że można tak nastraszyć kobiety w ciąży. Potem się okazało, że Kropek jest i rośnie.
Najważniejsze to być dobrej myśli i nie czytać za dużo wątków miesięcznych bo tam się różne rzeczy dzieją.
A co do objawów to moje zanikały i się pojawiały a potem jak się rozkręciły mdłości to już nie miałam wątpliwość, że jestem w ciąży 😉
Bądź dobrej myśli i się niczym nie denerwuj. Teraz dla Ciebie jest czas relaksu 😘
Kiedy masz wizytę? -
Talku dokładnie lekarze szczególnie na IP nie maja litości... ja trafiłam w 6 tc z krwawieniem ( krwotokiem wręcz) i lekarz po krótkim usg stwierdził ze poronilam i wysłałam mnie do domu ( była noc, bylam sama i padało deszcz) nawet głupiej nospy nie zalecił czy duphastonu .,. Po tygodniu krwawienia ? Na kontroli okazało sie że serduszko bije ... a Japrzez całym tydzień chodziłam do pracy(dużo chodzenia i czasem wysiłek) i plakalm non stop ... teraz Hanka ma juz 4 tygodnie i się do mnie uśmiecha mój promyczek a jakbym spotkała tego lekarza ...
talku, Beti82, alex0806 lubią tę wiadomość