Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:Beti, ja się po Tobie spodziewałam, że co 2 dni będzie beta aż do serduszka
Zaskakujesz spokojem!
reset, dla mnie to przedziwne, że ZUS się czepia takich rzeczy. Ja zajmuję się M&A w korpo, na początku marca wróciłam po rocznej przerwie do mojego pierwszego pracodawcy i dostałam bardzo dużą podwyżkę, umowę na czas nieokreślony od początku i po pierwszym miesiącu dostałam premię wyższą niż moja pensja i NIKT się nie zainteresował moim L4.
Ale juz nie sikam bo sa tak bordowe ,ze nie ma sensu hahah
Czekam-uwielbiam to słowo ...alex0806 lubi tę wiadomość
-
Beti, i wszystkie testy trzymasz w pudełku na pamiątkę?
Nie no, ja wiem, że ten początek i czekanie to jest koszmar, dramat i wszystko. Moim zdaniem NIC nie jest trudniejsze dla staraczki w ciąży niż ten początek (no chyba, że poród, ale tego jeszcze nie wiem). Ale po prenatalnych zaczyna się powoli łapać jakiś zen, obiecuję -
Talku, tak ja też w handlu
Od wczoraj w pracy już chyba wszyscy wiedzą, więc nawet chyba nie pozwolą mi dźwigać. Na drabiny już nie wchodzę odkąd powiedziałam kierownikowi i moim koleżankom z działu. Również łączę się z Tobą 😘 U mnie na szczęście tylko 10-16 i do domu. A jutro wolne i w ogóle cały tydzień w kratkę będę chodzić.
To będzie emocjonujący tydzień dla mnie. We wtorek wizyta u mojej gin, a w piątek prenatalne 😊madziorek86, talku, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Biegająca, ja chodziłam jak kwazimodo, płakałam jak miałam wstać siku, bo jak już ległam to jak ten głaz nieruchomo. Na bank jak wszystkie organy wracały na swoje miejsce to coś ci ucisnęło, może wtedy też nie dziecko mi uciskało tylko coś w brzuchu. Mi wtedy położna jak leżałam na plecach kładła obie ręce na boku brzucha, aż prawie pod kręgosłup, lekko je wciskała w środek i ciągnęła w stronę pępka. Wiadomo, że był opór w postaci dziecka, bo to już był z 32 tydzień. Ale warto spróbować.
Nikodemko, slij męża po Espumisan/esputicon. Może się zblokowało coś i już zaczyna Cię boleć wszystko, co by normalnie tylko dokuczało. Bo pamiętam że jeszcze przed ciążą na plecy narzekalaś chyba. A teraz jesteś zestresowana i już wszystko zaczyna boleć bardziej.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
LAMi pewnie tez wyglądam jak kwazimodo bo mój wstydzi się obok mnie iść 😂 Mówi ze jak jakiś bum wyglądam z kulawa noga... ale przy dwójce dzieciom zaciskam zeby i się poruszam ... No nigdy nie może być idealnie .. zawsze coś... może jak wyprę ból z mojej psychiki to zniknie
Dobra Sunshine co ty tu nam o pracy , lepeij pisz czy rodzisz ! U mnie zadziałały : kino - nowy film tarantino i spontaniczny seks- ale musi być orgazm i masaż sutków heheh
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, u mnie też od wczoraj wiedzą
a jak się czujesz? Ja na tym etapie co Ty to ledwo wstawałam z łóżka do toalety. Podziwiam że masz siłę pracować. Ale jak tu dziewczyny pisały, każda ciąża inna i każda inaczej się czuje.
Czekamy na fotkę po prenatalnych.
Sunshine, a wiesz dlaczego liczą Ci tylko z tym ostatnich trzech miesięcy? Powinny liczyć z ostatnich 12 bez tych kiedy byłaś na zwolnieniu.
Bez problemu wytrzymałas te trzy miesiące w pracy? Ja rozważam jakiś urlop w listopadzie żeby sobie odpocząć trochę.
Ja się teraz staram dużo na piłce siedzieć w nadziei że uniknę dolegliwości z kręgosłupa. Aczkolwiek to pewnie tylko moja nadzieja. -
O kurde Madziorek przy takiej duzej becie tylko pecherzyk. To faktycznie wszystko jest mozliwe w kazda strone.
-
Ale Ty masz to pieknie opisane.To gin prywatny czy do szpitala chodzilas po tym krwawieniu?
-
Beti ja nawet nie wybieram sie na usg, żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk tylko grzecznie czekam do wizyty, a tu jeszcze ponad dwa tygodnie. Żadnego złego scenariusza nie biorę pod uwagę. Czekałam na tą ciążę długich 6 lat(!!!!!!) i zamierzam cieszyć się z każdego dnia w tym stanie! 😊😊😊😊😊😊🤰🤰🤰
Także odpedzamy złe myśli, a przyciągamy pozytywną energię 😊😊😊
A tu dowód, że jest narazie wszystko dobrze😊
Nie powiem, bo każdy ból brzucha to ogromny strach, ale to chyba uroki ciąży ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 10:38
Beti82, madziorek86, blair., alex0806, Szczęściara, Nikodemka, przedszkolanka:), Lami, Dośka, Meggs, Niezapominajka2, Wik89, tęczova, Kijanka, Magda - mbc, tere-fere, talku, Biegającą-mama, sunshine03, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Lami mam debilne pytanie 😂
Jak Ty to robisz ,ze piszesz pogrubioną czcionka na 1 stronie 😂😂
Ja nie ogarniam takich bajerów -
Malinowa91 wrote:Beti ja nawet nie wybieram sie na usg, żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk tylko grzecznie czekam do wizyty, a tu jeszcze ponad dwa tygodnie. Żadnego złego scenariusza nie biorę pod uwagę. Czekałam na tą ciążę długich 6 lat(!!!!!!) i zamierzam cieszyć się z każdego dnia w tym stanie! 😊😊😊😊😊😊🤰🤰🤰
Także odpedzamy złe myśli, a przyciągamy pozytywną energię 😊😊😊
A tu dowód, że jest narazie wszystko dobrze😊
Nie powiem, bo każdy ból brzucha to ogromny strach, ale to chyba uroki ciąży ❤alex0806, Malinowa91 lubią tę wiadomość