Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już nie wierzę w domowe sposoby na wywołanie🤷
A powiedźcie mi co my forumowo myślimy o monitorze oddechu do łóżeczka?? Nie pamiętam czy był temat. Koleżanka ma mi dziś przywieźć, bo ma jakiś dobry, drogi, nie sprzedała i jej leży w szafie. Sama nie wiem... -
Dziewczyny, widzę że wiele Was tu z Krakowa. Podpowiecie mi proszę u kogo prowadzić ciążę? Dzisiaj mieszkam w Lublinie ale w 28-30 tygodniu będziemy się przeprowadzać do Krakowa i chciałabym żeby mnie ktoś sensowny przejął. Chce rodzić w Rydygierze i najlepiej jakby tam pracował lekarz ale kompletnie nikogo nie znam stamtąd ani nikogo kto tam rodził. Może któraś z Was? 😀
Wiki, ja toczyłam takie same rozmowy z moim. Wprowadziłam dietę na którą on bardzo narzekał, wręcz czasami się żalił otoczeniu jaki jest biedny bo nie może jeść burgerów z piwkiem... Starasznie mi było tedy przykro ale dużo rozmawialiśmy o tym dlaczego odżywiamy się tak a nie inaczej.
Trzymam za Was kciuki ✊
Wy podchodzicie teraz do iui?
Nikodemko, dużo ciepłych myśli dla Ciebie. Bądź spokojna, mam nadzieję że szybko Co ulżą w bólu 😘
Wik89 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Tak!
Ja kochana też mam grupowe ubezpieczenie z pracy męża, nie swojej. Uniwersytet Jagielloński, nawet Collegium Medicum takich rzeczy nie zapewnia 😂😂😂 budżetówka!
U kogo macie to ubezpieczenie? Moim zdaniem nawet prowadzenie ciąży to tak samo jak chodzenie na wizyty, więc to powinnaś mieć spokojnie w pakiecie! W moim np nie obejmuje to tych grubszych badań, prenatalnych, polowkowych i 3 trymestru, więc za nie już normalnie płacę.
Jak tylko jesteś wpisana do tego ubezpieczenia męża to sprawdź wszystko i korzystaj! Przede wszystkim w takich grupowych ubezpieczeniach masz diagnostykę za darmo (badania z krwi, mocz itp), tylko musisz mieć skierowanie -
Domi, no to już na pewno team #stajenaglowie a #mojedzieckodalejplacze mimo że mam wrażenie że #niejemjuznic
Ponoć mija po 3-4tygodniach od zaprzestania podawania alergenów. I wydaje mi się, że to swędzi, bo teraz inny rodzaj płaczu. Jutro idę do lekarza, niech da skierowanie na badanie z krwi czy to na pewno skaza.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
A, i kiedyś się pytałam Was czy może się nasilać ten ból brzucha po probiotykach. Doszłam na razie do tego, że większość prebiotyków do bakterie kwasu mlekowego, żeby je wyhodować potrzebne jest mleko,nserwatka albo kazeina, wszystko ma białko krowie. Dlatego pewnie jak wyciszaliśmy ten brzuch mlekami i moją dietą on i tak szalał, bo dostawał znowu alergeny.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Przedszkolance tak się spodobało zey jest rekordzistką, że szkoli się dalej. Na laurach nie można osiadać 😁
sunshine03, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Słoneczko123, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
tere-fere wrote:Przedszko tobie już to niepotrzebne 😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami u nas Laura ma podobną wysypkę ale wychodzi głównie jak jej zbyt ciepło. I położna mówiła że to trądzik niemowlęcy. Podpytaj lekarza i daj znać co powie ok?
My pediatrę mamy dopiero 9.10. Wkurza mnie że tak późno bo o wiele rzeczy chce dopytać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Widziałyście nową reklamę santandera? Hehe, fajna 😁
No ja też Alex myślałam, że na karczku potówki. Jak dostała na pośladkach za dwa dni śladu nie było. A tu kąpiemy co 2 dni w krochmalu, mączka zasypuję i nic, to już tydzień. A trądzik niemowlęcy nie powinien być tylko na buzi?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Jestem tu od 11.00, nawet nie byl u mnie lekarz, nie mowiac o usg... Taki wlasnie jest ten szpital. Gdyby dzialo sie cos powaznego (mam nadzieje, ze tak nie jest), to mogloby byc za pozno na cokolwiek. Pech chcial, ze jest niedziela, inaczej juz bym dawno byla po wizycie gdzies prywatnie...
-
Lami zabij mnie, nie wiem czy tylko na buzi. Laura ma na buzi i pod brodą bo jej się podwójny podbródek robi. I to znika, a za jakiś czas się pojawia jak jest jej za ciepło. Albo jak buzią dotyka poscieli czy coś, wtedy się tam spoci i wychodzi.
Lami z tego co wiem to mąka ziemniaczana nie jest polecana. Czy na odparzenia czy ogólnie. Bo wysusza bardziej. Ale w sumie to mi mówiła położna, pewnie co jedna to opiniana odparzenia na pupie stosuję alantan i schodzą
Nikodemko masakra ;/ weź zrób burzę że chciałabyś wiedzieć czy ktoś się Tobą zajmie bo się martwisz. W tych szpitalach to czasem mają wszystko w dupie ;/ A ty sie kobieto martw.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵