Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Lami mam debilne pytanie 😂
Jak Ty to robisz ,ze piszesz pogrubioną czcionka na 1 stronie 😂😂
Ja nie ogarniam takich bajerówa jak chcesz pisać kursywą to zamiast "b" dajesz "i"
Madziorku u mnie pęcherzyk był podobny, martwiłam się że jak banan wygląda i na pewno nic z tego nie będzie. Teraz Laura często się tak układa, wygięta jak bananMoże coś w tym jest!
Swoją drogą mam rozkminę - patrzcie jak z takiej mikro fasolinki, kropeczki właściwie, wyrasta takie dorodne boboMalinowa91 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
madziorek86 wrote:To nasz (z Nonią) wspaniały, ukochany, najmadrzejszy i najprzystojniejszy doktorek ♥️ prywatny
ale za darmo z ubezpieczeniem Allianz z pracy
Nie no naprawde opisy perfekt.
A jak ja mam grupowe ubezp u meza w pracy to mnie pewnie opieka w ciazy nie dotyczy nie?Za urodzenie dziecka bym dostala bo po to je bralam.Ale chyba takie wizyty lekarskie to tylko jego obejmują -
alex0806 wrote:beti wpisujesz tekst pomiędzy [ b][ /b] tylko bez spacji
a jak chcesz pisać kursywą to zamiast "b" dajesz "i"
Madziorku u mnie pęcherzyk był podobny, martwiłam się że jak banan wygląda i na pewno nic z tego nie będzie. Teraz Laura często się tak układa, wygięta jak bananMoże coś w tym jest!
Swoją drogą mam rozkminę - patrzcie jak z takiej mikro fasolinki, kropeczki właściwie, wyrasta takie dorodne bobo
Dzieki -
Hahaha Beti, nie spierdzielisz. Ja tylko na telefonie wszystko. Laptopa odpalam tylko na allegro. A na kursywę. Pewnie jeszcze jest kilka innych chwytów, ale to by się trzeba podszkolić 😁
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko, mi położna kazała pić i jak widziała, że sama chętnie sięgam po wodę to chwaliła. Wypiłam chyba z 5 l wody, a po porodzie przez noc i do rana kolejne 5 chyba. Mąż mi doniósł na szczęście, w torbie miałam spakowane, a nad ranem już mi brakło i musiał szybko przyjść i donieść
Pomadkę też użyłam kilka razy. Zasychały usta, w gardle też Sahara była. Po porodzie bardzo mnie brzuch bolał jak mnie przewieźli już na salę docelową. Mówię do tych położych, ze chcę iść siku. Tam już te wredne stare były. I mówi, że mi basen przyniesie. A ja że nie ma opcji, idę do toalety. To zdziwione były, że te 3 h po porodzie ja już chcę wstawać. Pierwsze siku ponoć do 6 h dobrze zrobić. Jak się wysikałam to wszystko przestało boleć i na salę już wróciłam na własnych nogach
Także polecam
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Malinova piekne 😍
Lami dziekuje, ze wypilas drineczka za staraczki!ja jestem na forum od pazdziernika, szybko ten rok zlecial, jejku, w zyciu nie pomyslalabym, ze po roku bede w tym samym miejscu... ale ciesze sie, ze spotkalam tu Was.
Wczoraj mała klotnia z mezem, zwracalam mu uwage przy tesciach, ze ma nie jesc slodyczy i nie pic piwa, on twierdzi, ze pamieta o tym i ogranicza, a ograniczanie nie rowna sie eliminacji, i ze przesadzam. A ja mam pms i mnie wszystko wkurza w te dni i jak widze, ze siega po koleina sliwke w czekoladzie, to wsciekla jestem. Nic nie poradze na to. Masakra z tymi staraniami, sama sie sobie nie podobam taka czepliwa, a z druiej strony wiem, ze musze przypominac, wymagac, bo inaczej nic nie wyjdzie. Tzn moze i tak nic nie wyjdzie.. ale musimy probowac wszystkiego.
W kazdym razie pogodzilismy sie. Rano grzybobranie (pierwsze udane w tym roku;)), a potem było 😉
Nikodemko cos mi sie wydaje, ze to kregoslup Ci doskwiera. Odpoczywaj dzis a jutro skontroluj na spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 11:21
Malinowa91 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
talku wrote:Dzień dobry,
Ja wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy po 3 miesięcznym L4. Już pod koniec to ledwo żyłam a byłam tylko 6.5h. A Wy jak długo pracowałyście w ciąży?
Kozgo, Niezapominajko wspólczuje zgagi. Nigdy w życiu nie miałam. Nie wiem jakie to uczucie ale słyszałam, że bardzo uciążliwe. Byłam przekonana, że moje mdłości to już najgorsze co mnie w tej ciąży spotkało bo myślałam że skonam pewnego dnia. A tutaj się okazuje że daleka droga przede mną...
Lami, jeśli Twoja oferta nadal aktualna to możesz mnie wpisać na pierwszą stronę z terminem na 12.03. Chyba w brzuchu Staś, ale pewności jeszcze nie mamy 😝
8h to poszlabym wtedy, kiedy uznalabym ze nie mam sily.talku lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Malinowa91 wrote:
Magda - mbc, blair., Beti82, Wik89, madziorek86, Biegającą-mama, tere-fere, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Leze na oddziale. Na lekarza sobie poczekam, bo robi cc...
Ta noga to moze byc kregoslup albo rwa, ale ten bol w podbrzuszu mnie straszy. Nie wiem czy to normalne, ze nie minal od wczoraj od rana.
Pobrali mi wymazy z nosa i odbytu, wiecie na co to? -
nick nieaktualny
-
Sunshine ja idę na basen, w poprzedniej ciąży po basenie następnego dnia odeszły wody może i tym razem się uda hehe
Biegającą-mama, Niezapominajka2, Beti82, talku, Pestkaa, Wik89, sunshine03, tere-fere, alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Sunshine mogę sobie tylko wyobrazić wasze "zniecierpliwienie" plus samopoczucie na kocówce ... z jednej strony mamy wyznaczone terminy ale nie dość ze są widełki to jeszcze czeka się do tego 37 tyg do ciazy donoszonej , w koło inne rodzą ...
Moi znajomi wczoraj stwierdzili, ze w sumie dla mnie to fajnie ze wcześniej urodziłam ... przemilczałam to, wg nich nie musiałam "meczyc" się na końcówce i mniej przytylam🤦♀️ Oczywiście jak jest wszystko dobrze to te argumenty są ok, tylko oni nie siedzieli 2 tyg po porodzie 10h na twardym krzesełku i patrząc na kruszynkę z sonda w nosie, wenflonem w główce bo się nie da już gdzie indziej wbić ... a cała noc odciągając pokarm po ciemku w kuchni ... a teraz mamy skierowania do 10 poradni , niby profailaktycznie dla wcześniaków , ale nadzwonić się i najeździć trzeba .. -
Malinko, piękne krechy! 😍😍😍
Dziewczyny, któraś miała malucha że skazą białkową? Tak wyglądały zmiany skórne, jakby kaszka? Mojej zaatakowało karczek w zeszłą niedzielę, myślałam że potówki, ale mimo przemywania krochmalem, zasypywania mączka nie przechodziło. Następnego dnia zrobił się placek przy oczku, na uszach i za uszkami. Na następny dzień przeszliśmy na to mleko dla alergików, ale nadal dawałam butlę albo dwie swojego mleka. Przeszły krzyki brzuszkowe. Moja mama mówi przystawiaj przystawiaj do piersi. To ja przywtawiałam co chwilę i od piątku coraz bardziej markotn się robiła. Te zmiany się zaogniły wczoraj, rozniosło się na buziaka, a dzisiaj na klatkę piersiową. Wczoraj się naczytałam i już po 14 swojego mleka nie dałam. Rzucicie okiem?
Słoneczko123, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero