Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko na pewno będzie wesoło,to wiem;p 🙈
Fiorelka lubię za było i za plan 😁
Nikodemko spokojnie. Leżę z dziewczyną u której w 7 m-cu nie było w ogóle brzucha,nie musisz już mieć wywalonego, zwłaszcza że to pierwsza ciąża;)
Meggs🤝🤝
Wiki oczywiście że piszesz,byś tylko nie napisała!Wik89 lubi tę wiadomość
-
To jestem
Wiem, że obiecałam odzywać się częściej, ale jak wracam po pracy to tylko łóżeczko i polegiwanie. Naprawdę jestem ostatnio bardzo zmęczonaTakże wybaczcie mi.
Jestem cały czas na bieżąco, ale dziś ciężko odnieść mi się do czegokolwiek.
Widziałam zdjęcia Waszych pięknych Maluszków 😊 Wszystkie do tulenia 😍
Przedszkolanko, tak jak dziewczyny mówią, nie wyglądasz jakbyś była po porodzie... Piękni oboje 😍😘
Beti i Malinowa, jeszcze raz gratuluję! Teraz czekamy na piękne pęcherzyki 😊
Beti, zaraz Ci odpiszę na priv.alex0806, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Magda - mam wrazenie, ze nie mam brzucha 😭 Powiekszyl sie lekko do pewnego momentu i sie nie zmienia.
Tak sie pocieszam, ze moze te moje bole to rozciaganie wiezadel, powiekszanie macicy i zaraz mi ten brzuch wyskoczy.
Ogolnie dzis mam zalamke. Teraz boli mnie lewa noga... Nie jestem spokojna.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jaram się, bo odszedł mi fragment czopa. Mała szaleje w brzuchu a ja czuję skurcze trochę inaczej niż wcześniej.
Potrwa to jeszcze na pewno, ale coś się dzieje.Nikodemka, alex0806, Słoneczko123, XxMoniaXx, Domi_tur, Szczęściara, Beti82, Pestkaa, Meggs, przedszkolanka:), Kasztanek, madziorek86, tere-fere, Ani0nka, sunshine03, Lami, Malinowa91, tęczova, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Magda - 9.10, wiec jeszcze troche. Brak brzucha mnie w ogole nie martwi, jeszcze ma czas sie pokazac, ale te ciagle bole juz tak. Dzis nawet na chwile nie przestalam czuc napiecia w podbrzuszu, mimo magnezu, nospy, duphastonu...
Podejrzewam, ze te uczucie moze potegowac tez wzdecie i zaparcie, wiec pytanie do Was:
Co na zaparcia w ciazy??
Suszone morele na mnie nie zadzialaly, a to znaczy, ze musi byc naprawde GRUBO 😳 -
Nikodemka wrote:Magda - 9.10, wiec jeszcze troche. Brak brzucha mnie w ogole nie martwi, jeszcze ma czas sie pokazac, ale te ciagle bole juz tak. Dzis nawet na chwile nie przestalam czuc napiecia w podbrzuszu, mimo magnezu, nospy, duphastonu...
Podejrzewam, ze te uczucie moze potegowac tez wzdecie i zaparcie, wiec pytanie do Was:
Co na zaparcia w ciazy??
Suszone morele na mnie nie zadzialaly, a to znaczy, ze musi byc naprawde GRUBO 😳 -
Nikodemka wrote:Magda - 9.10, wiec jeszcze troche. Brak brzucha mnie w ogole nie martwi, jeszcze ma czas sie pokazac, ale te ciagle bole juz tak. Dzis nawet na chwile nie przestalam czuc napiecia w podbrzuszu, mimo magnezu, nospy, duphastonu...
Co na zaparcia w ciazy??
Domi_tur wrote:Tylko mój od ponad tygodnia nie daje się odłożyć, od razu się budzi 🙄 nie powiem więc głośno, że śpię w pozycji półleżącej z dzieckiem na rękach 🤪🤷🤦💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti - az 3x2 tabletki od czasu tego skurczu do wizyty 9.10, pozniej mamy powoli z niego schodzic.
Nic z tych rzeczy nie mam w domu, jutro musze leciec do sklepu, o ile przez noc nie eksploduje mi brzuch
-
Ja dziś cały wieczór leżę z poduszkami pod tyłkiem bo ten dzieć tak mi głową czy bóg wie czym ciśnie po pęcherzu że mam wrażenie ze sie posikam non stop 😳 najchętniej to w ogóle noc spędziłabym na kibelku 🤭
-
Coś te nasze dzieci rączkowe bardzo. Na mnie dzisiaj Laura spała 2 razy, kupy nie było od 13. Teraz śpi 2.5 h, wcześniej płacz i wrzask. Daliśmy jej smoczka dzisiaj w kryzysie, bo z tego bólu to ciągle cyc i zapetlała się. Bo skoro kupy nie może zrobić to cyc ją dopcha. I co? Chwilę possała, wcześniej wypluwała. I jak possała to zwymiotowała na mojego męża. I już więcej smoczka nie chciała. Ja nie wiem jak jej z tym brzuszkiem pomóc. Daje delicol do każdego karmienia i od 2 dni biogaja raz dziennie. A popołudnia nadal ciężkie...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵