Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Zależy też jakie problemy ma para, ale często do kwalifikacji do in vitro może być wymagane wcześniejsze iui, a na pewno udokumentowany rok leczenia, więc tym bardziej jak jest opcja teraz za free to warto, i w razie czego mieć już dokumenty“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Przedszko Oluś jest cudowny♥️
Magda, jeśli o mnie chodzi to jak drugie to chyba tylko z mega wpadki 😂 choć zarzekać się nie będę bo wtedy wpadnę szybciej niż skończę mówić zdanie😂 także Ty lepiej uważaj bo Cię mąż upije i ukłuje 😂
Matko, chyba jestem trzeźwym alkoholikiem, marzę o drinku,a wlasciwie o kilkunastu 😂
alex0806, blair., Lami, przedszkolanka:), tęczova, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Przedszko jeszcze nie napisałam Ci że Oluś jest mega słodziakiem!
udał ci się synuś
Domi spoko, też bym się czegoś dobrego kupiła:p jak na razie zadowalam się piwkiem 0% I udaję że kopie ;p
Niech ktoś powie mojemu dziecku że ma iść spać... wyspała się na zakupach i od 13 buszuje. Cyc 40 minut i poskutkowało to tylko naciągniętym bąblem na sutku;/ teraz podejście nr 2 do cyca. Niby śpi ale nie wiem czy ją odłożę. Na dodatek mąż dzisiaj unika jej jak ognia bo jest przeziębiony ;/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Śpi! Mąż też. Chyba zatanczę hula z radości ;p mam chwilę ciszy i spokoju. I prasowanie, ale to się wytnie ;p
Dzisiaj mam relaks. Mam piwko, chipsy paprykowe, obiad gotowy, 3 pranie się robi. Do wieczora nie ogarniam nic więcej, tylko dziecko.
A co do pogody to u nas się mega zmieniła od rana. Było zimno A teraz w słońcu 25 stopni.blair., tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
tęczova wrote:Dokładnie. Teraz wszedł program dofinansowań in vitro dla mazowsza i bodajże wymagają 3 x iui
Teczova czy gdzies sa online oficjalne warunki dofinansowania podane?
Ja ogolnie nie mam nic przeciwko iui ale jak maz ma takie wyniki jakie ma i lekarze mowia mu, ze to nie ma za bardzo sensu, to nie wiem jak postapimy, bedziemy myslec po mojej histeroII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Teczova czy gdzies sa online oficjalne warunki dofinansowania podane?
Ja ogolnie nie mam nic przeciwko iui ale jak maz ma takie wyniki jakie ma i lekarze mowia mu, ze to nie ma za bardzo sensu, to nie wiem jak postapimy, bedziemy myslec po mojej histero -
Ja do porodu miałam zwykła koszule do spania z pepco. Taki ala tshirt tylko długi. Co prawda nie uwaliła się ale i tak po wszystkim ją wywalilam bo miałam złe wspomnienia 😂
Przedszkolanko Oluś śliczny
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Coś wymyślę na pewno nie chce płacić fortuny bo od razu ją wyrzucam.
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy włączył Wam się syndrom 'wicia gniazdka'?? Nie piszcie że gdzieś w tym tygodniu co ja jestem🤪🤪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki, tu są warunki opisane https://www.mazovia.pl/zdrowie/riorytetowedziaaniawojewdztwamazowieckiegowobszarzezdro/program-polityki-zdrowotnej/zaplodnienie-pozaustrojowe--in-vitro/
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nas co prawda kwalifikuje już sama endometrioza, z tego co rozumiem i bez iui mogłoby być“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Wik89 wrote:Beti jak dostane okres to mam napisac sms i sie umowic
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro ja co chwilę coś kupowałam itd
jakoś po 30 tc to już latałam że szmatą, pranie i prasowanie zaczęłam. Także to chyba był syndrom widma gniazda
nawet przed 30 tc, nie pamiętam dokładnie
Dzidzia nadal niespokojna. Pospała wtedy chwilę i wrzask. To ją wzięłam, położyłam się z nią na piersi, ona na brzuszku. Zaczęła purkać i śpiA mąż pojechał poszerzać garnitur bo mu się przytyło i na chrzciny dupa za duża w spodniach ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściaro ja cały czas mialam😂😂
Domi,Magda ja Wam jeszcze wróżę córy 😁🙈
Monia w poniedziałek 🤗
Wiki mam nadzieję, że po histerię pójdzie jak u Nikodemki i męża zabieg ominie;)
Była moja Polą...Boże jaką zakochana w Olku! Od razu chciała to zobaczyć,tuliła, całowała,glaskala ,trzymała na rączkach,bujala jak płakał.. A mi się ryczec chciało 🙈 Kocham ją!!!
Alex buhaha mój na to wesele w czerwcu na wdechu szedł bo też za ciasne mial😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 16:26
Nona, kalcia, alex0806, Beti82, tęczova, Niezapominajka2, Szczęściara, talku, tere-fere, Kasztanek, madziorek86, Nikodemka, Słoneczko123, sunshine03, blair., Domi_tur, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny