Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki, no trzeba tych chłopów naszych przypilnować niestety. Poczytaj też o tych lekach, tak jak mówisz, dobrze wprowadzić je teraz, bo zabieg nie będzie z dnia na dzień.
A przez Sun i Nikodemke i ich pizzę i cały jedzeniowy temat pół nocy w śnie tylko żarłam i woziłam się po restauracjach. Dobrze że miałam jakaś babkę, to szybko po tych snach wszamałam, bo bym miała do Was wielki żal na glodniaku wracać do łóżka.
Jak czytam Wasze wpisy o wózkach to cieszę się, że mnie to ominęło 😂 Dostałam wózek po siostrzeńcu, fioletowy, gondola chyba duża, chyba zwrotny, hahaha to wszystko co potrafię ocenić 😂Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja też dołaczam do zachwytow nad Olkiem i Mamą😍
Zycze szybkiej regeneracji! 😘
Tak, z facetami cieeezko oj ciezko, jesli chodzi o sprawy zdrowotne. Tak jak mu mowilam w poniedzialek, no dobra we wtorek, wkraczam do akcji
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale mi miło🙈🤗 zawstydzilam się! Dziecko ewidentnie moje-najgłośniejsze i najwiekszy cycoh 😂
Nona tak,czekam na nich właśnie.
Edit: hemoglobina 13,lepsza niż w ciazy😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 12:05
alex0806, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko jestescie piekni. 😍 ja ju lozka przebralam , nagimnastykowalam sie przy tym 😅 odkurzone, obiad na piecu.. Kombinuje nad wycieraniem podl9g ale mylam 2 dni temu 😂 eee co mi tam
przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Arashe jak będziesz miała chwilkę może napisz jak to u was wyglada jeśli chodzi o starsza córkę ? Jak reaguje? Jakie masz sposoby na nią?
U nas niby ok, ale wiadomo jest bez porównania jak było z jednym takim malutkim... teraz mi się wydaje, ze Mikołaj cały czas spał a ja mogłam zrobić wszystko 🤦♀️ Mój Miki jest w miarę grzeczny ale mocno energiczny, cały czas coś by robił, buzia mu się nie zamyka dodatkowo ma donośny głos i teraz to mi się wydaje ze przez 80% czasu krzyczy ... chce uczestniczyć przy każdych czynnościach przy Hance.. ale wiadomo to 2latek tu coś przewróci , tu mu się krem wyleje, tu pieluszka za łóżeczko spadnie, jak Hanka śpi to idzie jej śpiewać itd No staram się mieć stalowe nerwy...
Nie jest lekko zwłaszcza od kiedy jestem sama. Na początku to maz zajmował się starsza i było łatwoteraz już z górki, bo moja też wciąż gada, śmieje się, biega, wiecznie chce coś robić. Mówi " mama! Odłóż Marianke, za już zasnęła!" czasem wymyślają jej głupie zadanie by na chwilę ja czymś zająć, nawet typu: znajdź mi naklejkę z podkowa, bo chce sobie nakleic na czoło... Jak karmie na lezaco to mi skacze po łóżku... Wchodzi nad głowę i ciągnie za włosy, jak karmie na siedząco na fotelu lub ja Bujam na kolanach to jej czytam książeczki, by była cicho i dala małej zasnąć. Najgorzej to zrobić rano śniadanie, już starszej ciężko, bo Marianka w tych godzinach nie śpi nigdy i do tego nie chce spokojnie leżeć tylko być na rękach. O sobie już nie wspamne, byle jak najszybciej xD po południu mamy zwykle spacer to idziemy na plac zabaw, potem zwykle odwiedzamy wujka bo siedzi w domu zawsze, to się Krysia bawi Lego.. A ja zwykle może Marianke, bo o tej porze nie śpi. Potem zostawiam ja na pół h i idę do siebie kąpać mała, wraca Krysia i mała albo już śpi albo nie, wtedy bawimy się w kuchni przy stole ciastolina, rysujemy lub inne tego typu, a ja bujam na kolanach Marianke. Jakoś to leci, ale dni mam mocno dzieciowe
A moja córka starsza to ostatnio buntownik, jak mamy wracać do domu do krzyczy, że zostaje, ucieka... A jak mamy wyjść z domu to jest to samo... Tak źle i tak niedobrzebyle mogła się sprzeciwic
-
Przedszko i Ciebie niby ten poród tak bolał?hahah Kazda by chyba chciala wygladac tak po 😱
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ej laski HELP
Leukocyty w krwi 15 tys. W moczu leukocyty pojedyńcze (3-5 w polu widzenia) do tego nieliczne bakterie.
Czy to już bardzo źle? W necie same informacje że to duże zagrożenie dla maluszka ?
Meggs, ja się za bardzo nie znam ale... tydzień temu odebrałam podobne wyniki. W moczu nawet więcej bo aż 500 leukocytów i pH moczu znacznie podwyższone. A ginekolog powiedział że to nic takiego, żeby się nie przejmować.
Dziewczyny powiedziały żebym piła sok z żurawiny i jadła żurawinę więc tak robię i za miesiąc posiew moczu zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 12:39
-
Słoneczko napisze do Ciebie na priv bo chce sie cos o gin Twoja zapytac.
-
Niezapominajka2 wrote:Alex a te glicerynowe zapodawałaś sobie raz dziennie? Żeby 2 była codziennie?
teraz wystarczy kawa, w końcu! ;p
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵