Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wczoraj naskrobalyscoe znowu!!! my wczoraj w koncu ramen/tajskie zamiast pizzy
a dzis wchodze od rana a tu tematy pizzowe kontynuowane i juz mam ochote 😁 to ku czci wczorajszej iui pizzowej chyba 😍
Pizzowa przez Twoja iui to znowu sie zaczelam zastanawiac, ze moze jednak powinnam sluchcac mojego dr i podejsc do tej iui, skoro kwalifikujemy sie do darmowej.. no nic, zobacze, po tym cyklu jeszcze to przemysle. Tymczasem moj m nie zapisal sie jeszcze na operacje, „dzwonilem ale nikt nie odbieral”, no wow! Jak sie dzwoni na nfz to trzeba czasem pol dnia spedzic na linii ALBO pofatygowac sie osobiscie, ma oba szpitale prawie po drodze do pracyobiecal, ze we wtorek ogarnie. przy okazji wyszlo na to, ze ten urolog we wtorek dal mu skierowanie na jakies nowe leki - na rozrzedzenie krwi - no i moj jeszcze nie wykupil, bo ten lekarz niby powiedzial, ze jesli maz decyduje sie na operacje, to bez sensu zaczynac z tymi lekami. Tak, tylko ze w tempie mojego to ta operacja bedzie za pare miesiecy wiec mu powiedzialam, zeby sie ogarnal i ze moze jednak warto sprobowac z tymi lekami, zeby chociaz o tym poczytal czy cos. Nosz kurde czy ja musze wszystko ogarniac
Ma ogarnac te obie rzeczy DO WTORKU...
U mnie dzis 8dpo i czuje sie normalnie humorek pmsowy wiec najpewniej w ciazy nie jestem. Ale w tym cyklu odpuscilam troche i dobrze mi z tym
Nikodemko nie martw sie, sunshine pisze ze tez czula bole na roznych etapach. Glowa do gory!
Przedszko czekamy na zdjecie Olusia (chyba ze cos mnie ominelo bo wczoraj tyle sie tu dzialo!)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti, ja się zgadzam z dziewczynami, że najważniejsze że serduszko bije. Ja niestety zapytałam o wartościach i najpierw było 170, potem 140 i bardzo schizowałam czy dobrze, czy nie ma wady serca, nie za wolno nie za szybko.
Ja wiem, że my matki to chcemy wszystko wiedzieć, sprawdzić, policzyć i porównać ale to zgubne.
Nikodemko, ja codziennie staram się siedzieć na piłce 15-20 minut. Jak oglądam tv to piłka pod tyłek i kręcę biodrami. Bardzo mi to pomaga na bóle kręgosłupa. Ale chodzę też do fizjo uroginekoligcznej i ona mi masuje mięśnie i powięzi, pokazuje jakie w domu robić ćwiczenia. Ogromną ulgą! Jak masz możliwości pójść na konsultację chociaż że dwa razy to na pewno coś poradzi na Twoje bóle i powie jak je łagodzić.Beti82 lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Aaaaa! No i pochwalić się pragnę!!!
KUPILIŚMY WÓZEK 🥰🥰🥰🥰
Dziś w smykach megastore 20% przecenki i podjęliśmy decyzję, że skoro o lepszą ofertę na wózek, na który się zdecydowałam już będzie trudno to kupiliśmy!!!
Spoko cenowo wyszło z 2549 na 2039 🥰🥳🥰 wewnętrzny duch Janusza biznesu bije brawo! 😂
Espiro Next Avenue
Ale się cieszę!! 🥰🥰🥰🥰🥰Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biegająca tak,sama chciałam a ile mam to nie wiem,ale nie dużo bo szybko ogarnęła;)
Wiki zaraz dodam
Monia super,że wyniki idealne!możesz rodzic!
Nona haha,lecz kaca lecz ;p
Ja właśnie czekam na obchód do małego, po naszym dowiedziałam się,że jestem na oddziale rekordzistka w rodzeniu😂😂🙈🙈Wik89, Lami, Nona, Biegającą-mama, alex0806 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Wyniki moczu i krwi juz mam na stronie- wzorowe
uffff
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 16:27
Szczęściara, sunshine03, Meggs, Malinowa91, Niezapominajka2, tęczova, talku, Nikodemka, Nona, Beti82, Pestkaa, kalcia, Biegającą-mama, Wik89, Słoneczko123, blair., Dośka, XxMoniaXx, Ani0nka, alex0806, Magda - mbc, madziorek86, Kasztanek, tere-fere, coma, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Jaki dziubuś slodziutki!!!😍😍😍
A Ty Aga wygladasz świetnie jakbys na wczasach byla😘😘🤭
Dziewczyny jakie kremy/balsamy/oliwki polecacie do smarowania???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 11:21
przedszkolanka:), tęczova, Pestkaa, Ani0nka lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Olek, ale słodki chłopak z Ciebie! Pierwsze spojrzenie na niego i pomyślałam, że cała mama!
No, a Ty kochana wyglądasz jakbyś komuś malucha na sweetfocie podwędziła 😁 Pięknie wyglądasz! 😘przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Olek przesłodki wiadomo, ale Ty wyglądasz mega mega WOW! 😍
Wiki, iui na nfz nie zaszkodzi a może pomoże. Warto spróbować wszystkiego przed in vitroWik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Oluś, jaki Ty slodki ❤️ A o Tobie Przedszko juz wszystko dziewczyny napisaly. Jak focia z wakacji 😎
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny