Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
talku wrote:Dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale jak rozpoznać że to hemoroidy? Boli? Krwawi? Czy jakoś na dotyk wyczułyście?
talku lubi tę wiadomość
-
Talku ja nigdy nie miałam ale małż miał tego nie da się przeoczyć. Boli nawet jak siedzisz może być na zewnątrz albo wewnątrz. Może krwawic a nie musi.
Jak czujesz że coś się dziej to reaguj.talku lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mi też gulka wychodziła.
Matko was nadrobić, połowy rzeczy nie pamiętam;p A że nadrabiam przy karmieniu na telefonie to jedna ręka się źle tworzy i pisze posta 5 godzin normalnie;p
My na zakupach byliśmy, mała spała cały czas, a później ją przełożyłam z wózka do łóżeczka i nadal spała aż do terazdokupiłam jej spodnie takie na teraz i prześcieradło. Poszalałam na zakupach w rossmanie i już poszło dzisiaj kupę kasy, A wypłata przyszła wczoraj. Już te 80%. Bida ;p
Kark ty coś chciałaś mi powiedzieć? Przypomniałaś sobie? ;p Ja też dopiero kawę pije bo rano nie zdążyłam. Ale uwaga, dzisiaj w końcu gotuję zupę ;p pieczarkowej mi się zachcialoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara nawet za elegancka;) serio
bo i tak Ci ja każą podwinac to tulasków.
Monia może u mnie chałupe ogarniesz jeszcze?😂
Meggs ja się nie znam
Beti też tak będziecie wyglądać albo i lepiej !
Arashe to ciężkie ale piękne chwile mimo wszystkojesteś super mamą że ogarniasz!
Talk boli i swędzi i taka gulkajest jakby..czasem krwawi.
Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ej laski HELP
Leukocyty w krwi 15 tys. W moczu leukocyty pojedyńcze (3-5 w polu widzenia) do tego nieliczne bakterie.
Czy to już bardzo źle? W necie same informacje że to duże zagrożenie dla maluszka ?
Do proodu mialam 15-16 tys.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Szczęściara wrote:Przedszkolanko powiadasz że elegancka. Chyba poproszę męża żeby mi użyczył swojej koszulki 😂😂
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Jutro oglądamy Olka ♥️, Przedszkolanko, bólu nie zazdraszczam, ale czas, ożesz, rekordzistko!
Czuję kolejność Sunshine, Kozgo, Pestka, rzepakowepole i Monia.
Magda, ja coś czuję że sama siebie zaskoczysz z rodzeństwem dla Jerzyka 😁
Najpierw musiałabym się pozbyć strachu, że będzie powtórka z rozrywki, albo gorzej... a jak siebie znam, to raczej nie nastąpi, niestety. Albo musiałabym iść na terapię.
Poza tym, ja wychodziłam za faceta, który utrzymywał, że spoko on nie musi mieć dzieci HAHAHAHA 🙈😅przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja chcę się przy porodzie czuć dobrze, w koszulce męża nie czułabym się dobrze. Pierwsze dziecko rodziłam w odpinanej od góry do dołu koszuli takiej nocnej za tyłek ale ala męska koszula. Miała długie rękawy, które się podwijalo, ale była za ciepła. Dlatego teraz też rozpinana od góry do dołu, ale bez rękawów.
-
Ja mam koszule 3. W pierwszej ciazy mialam z guzikami i ciagle sie rozpinaly. Teraz mam na cyckach taka ala zakladke. 2 kupione w necie , 1 w sklepie ciuchowym.
W samej koszulce bym sie krepowala jeszcze bardziej i zamiast rodzic to zapadlabym sie pod ziemie. To nie dla mnie. Tylek musze miec zakryty nawet chocby porod trwal 3 minuty. -
przedszkolanka:) wrote:Rzepakowe tylko mowa o takich długich,nie zwykłym;) no ale fakt,mi było obojętne zupełnie wszystko 😂
Magda haha życie Cię zaskoczy jeszcze 😁😁🙈przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja miałam koszulę odpinaną do pępka do porodu. Nie doprała się. Ale to bardziej jak już mi małą dali i ona taka maziowo krwista była;) miałam od przyjaciółki koszule do karmienia to wykorzystałam na poród i mi tego nie szkoda. A na poporodowej i teraz mam taką fajną odpinaną na piersiach. Chociaż raczej chodzę w zwykłych koszulkach itd, śpię też różnie i jakoś się z karmieniem na luzie ogarniam
tak ze do porodu polecam coś, czego nie będzie szkoda jak się wybrudzi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
rzepakowepole wrote:Ja chcę się przy porodzie czuć dobrze, w koszulce męża nie czułabym się dobrze. Pierwsze dziecko rodziłam w odpinanej od góry do dołu koszuli takiej nocnej za tyłek ale ala męska koszula. Miała długie rękawy, które się podwijalo, ale była za ciepła. Dlatego teraz też rozpinana od góry do dołu, ale bez rękawów.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Bylam rano w tej aptece po te masc i mi dala jakas ( nie pamietam nazwy ) posmarowalam sie i troszke dalam do srodka i mowie wam rewelacja i ulga. Czyli chyba to to bo mimo ze nie widze nic na zewnatrz to jednak dyskomfort w postaci pieczenia i swedzenia byl.
Nikodemka lubi tę wiadomość