Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Jeśli nie stchorze
A cudotwórca Nikodemki bedzie CI robił?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik - jesli stchorzysz, to osobiscie zjawie sie pod Twoimi drzwiami i nie wyniose sie dopoki nie pojdziesz na nia w kolejnym cyklu! Juz Ci mowilam, ze histero przy hsg to maly pikuś, wspomniam to jako uczucie „mokrosci” i juz. A zobacz jaki efekt
Czegokolwiek mielibyscie dalej nie robic, to to bardzo wazny krok w diagnostyce, więc do boju 💪
Beti82, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Madziu nie chcesz takiej małej słodkiej dziewczynki w różu😁😁
Po prostu jestem jedyną królową w domu 👸🏻
przedszkolanka:), Szczęściara, Beti82, Domi_tur, alex0806, Wik89, Pestkaa, Biegającą-mama, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajka2 wrote:I później biedne dziewczyny będą wypisywać na forum jaka ta teściowa Magda jest zła 😂
hahaha, no padłam! 😂 Lepiej niech uważają, bo jak będą „staraczkami” to nawet lekarz ich tak nie przemagluje z badań jak teściowa 🤣🤣🤣
a otulacz mega! 👏🏻
Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda haha, to może 3 chłopaków i będzie rodzinka.pl?;p
Niezapominajko ciekawa jestem jak w domu będzie,ale wiem,że będę musiała mieć oczy dookoła głowy;p
A otulacz świetny! I Ty myslisz,że ja tak nie uszylam? Pff ile razy prulam ;p
-
Magda - mam wrazenie, ze nie mam brzucha 😭 Powiekszyl sie lekko do pewnego momentu i sie nie zmienia.
Tak sie pocieszam, ze moze te moje bole to rozciaganie wiezadel, powiekszanie macicy i zaraz mi ten brzuch wyskoczy.
Ogolnie dzis mam zalamke. Teraz boli mnie lewa noga... Nie jestem spokojna. -
A my dziś kupiliśmy nowe autko ❤
Nic nie mówię, ale mam nadzieję że nie będzie rzucało się w oczy i nikt się na nie nie połasi...
A ja mogę wreszcie dopasować fotelik 🥳blair., Beti82, fiorella82, sunshine03, Szczęściara, tęczova, Nikodemka, tere-fere, Niezapominajka2, alex0806, przedszkolanka:), Pestkaa, Kijanka, Słoneczko123, Magda - mbc, Biegającą-mama, Kasztanek, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie było👌👈. I zapisałam się do swojego doktorka. Idę do niego, bo zna historię moja od początku, robił mi zabieg i wyniki mu obiecałam pokazać. Następna wizyta u waszego Golańskiego. Wizyta będzie w 12dc więc może będzie widać czy bliźniaki będą.
A acard się bierze wieczorem?Szczęściara, Nikodemka, tere-fere, blair., Beti82, Domi_tur, Niezapominajka2, Nona, Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, Kijanka, tęczova, Biegającą-mama, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Coś wymyślę na pewno nie chce płacić fortuny bo od razu ją wyrzucam.
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy włączył Wam się syndrom 'wicia gniazdka'?? Nie piszcie że gdzieś w tym tygodniu co ja jestem🤪🤪
Szczęściara mi się jeszcze nie włączył :p -
Fiorello brawo!
Kurcze no przy Was to naprawde az glupio odpuscicdzieki za postawienie do pionu i grozbe Nikodemko
masz racje. Dostaje okres i pisze di gina
Niezapominajko sliczny
Beti82, Nikodemka, Pestkaa, blair., tęczova, Kasztanek lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023