Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domi dziadek na qupe nic nie mowil ,chyba nie zauwazyl hahahhah
Podziekowalam mu dzisiaj ładnie za syropekALe był dumny haha
Lami, Domi_tur, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Białko i leukocyty w moczu- ślad. Czy mam się czym martwić? Jutro wizyta ale może miałyście tak tez? Boje się tego stanu przedrzucawkowego...
-
Beti cudownie, pięknie
Tęczova mąż przed testem nazywał mnie jędzą, powodzenia ;p
Ja mam dość dzisiejszego dnia. Pierścień Beti poprawił mnie humor, a teraz idę się nażreć i spać ;pBeti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko123 wrote:Beti, nie wiem dlaczego, ale jaak tylko zobaczyłam zdjecie Twojego Kropka to pierwsze co pomyślałam 'to będą BLIŹNIAKI' 😁😘
Heh Słoneczko, a ja czekając na wiadomość od Beti i składając meble szukałam w tv programu muzycznego, żeby umilał pracę, przeleciałam programy dla dzieci po drodze, a tam bajka "Drużyna Beti". Też pomyślałam, że to jakiś znak, że może z tego brzydkiego pęcherzyka wyskoczy drużyna 😉👶👶Beti82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Ani0nka wrote:Białko i leukocyty w moczu- ślad. Czy mam się czym martwić? Jutro wizyta ale może miałyście tak tez? Boje się tego stanu przedrzucawkowego...
Jeszcze tego nie miałam.
Skoro ilości są śladowe, to nie masz powodu do niepokoju, bo to się zdarza.
Dla swojego własnego spokoju powtórzyłabym jednak badanie moczu za kilka dni. -
Kasztanek wrote:Heh Słoneczko, a ja czekając na wiadomość od Beti i składając meble szukałam w tv programu muzycznego, żeby umilał pracę, przeleciałam programy dla dzieci po drodze, a tam bajka "Drużyna Beti". Też pomyślałam, że to jakiś znak, że może z tego brzydkiego pęcherzyka wyskoczy drużyna 😉👶👶
-
Kijanka zrobię znów mocz i dodatkowo posiew rano. Może to jakaś infekcja dróg moczowych. Albo infekcja cipkowa. Ehhh. I znów pimafucin będzie grany...
-
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, mogę wziąć espumisan?
Męczy mnie ból w dole pleców..
Możesz... ale jesteś pewna, że to jest dolegliwość ze strony jelit i espumisan na to pomoże?
Na odkręgosłupowe bóle pleców jest taki patencik, że kładziesz się na boku, a górną nogę zginasz dwukrotnie pod kątem 90 stopni. Raz w stawie biodrowym, raz w kolanie, a potem odkładasz ją na wałek/ kocyk/ poduszkę ciążową/ męża/ zwykłą poduszkę/ co tam masz pod ręką. To naprawdę fajnie działa na kręgosłup, zresztą to chyba podstawowa pozycja do spania na poduszce ciążowej (nie wiem, nigdy nie miałam, używam w tym celu męża)