Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:Kijanka, mąż przegrywa z poduszką ciążową 0:1 z powodu temperatury powyżej 36 stopni Celsjusza i oddychania.
-
Talku - my mielismy takie przeczucie, ze bedzie coreczka jeszcze podczas staran. Wybrane imie, jakies amulety i te sprawy
Pozniej juz czulam, ze to chlopiec. Jeszcze nie jest to w 100% potwierdzone, to info z usg genetycznego, ale obstawiam, ze tak zostanie przez pewnosc tej lekarki. Moze jutro na wizycie lekarz cos wspomni
Chociaz juz tak jestesmy teraz nastawieni na chlopca, ze wolalabym, zeby sie nic nie zmienilo.
talku, VianEthel2 lubią tę wiadomość
-
Talku - moja gin mnie ostatnio zapytała co bym chciała mieć, jak odpowiedziałam, że dziewczynkę to miała dziwną minę i za chwilę powiedziała 'na 50% będzie dziewczynka' 😀 Także pewnie będzie chłopak 👦 😊
talku, Ani0nka, Kijanka lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Monia ale chociaż jakieś zapowiedzi są s u mnie nic zero
-
Mi zgaga troche odpuscila.
Noc spokojna , nic sie nie rozkrecilo ale oczywiscie zeby nie bylo nudno to od wczoraj mnie rozklada. Gardlo, katar.. Nie no rewelka..
Pije mleko z miodem i biore tantum verde i to na tyle.. Normalnie nic tylko sie cieszyc.. -
A ja dziś znów badanka bo to białko mnie w moczu niepokoi, wiem se śladowe ilości ale po nocy mam i tak spuchnięte ręce i twarz. Wczoraj robiłam ALT I AST. Wiec dziś zrobię kwasy żółciowe, fosfatazę alkaliczną i zasadową, bilirubinę całkowitą, aminotransferaza alaninowa i asparaginowa:, gamma-glutamylotranspeptydaza, kreatyninę, 😪
-
Tęczowa śniłaś mi się dzisiaj 😋 karmiłaś takie mini mini kotki strzykawka, takie dopiero co się urodziły i wyglądały jak pisklaki 😋 przyjmuje to za jakiś znak ✊
Wik89, Malamia, Słoneczko123, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim.. Monia zrób sobie miód czosnek i mleko. To powinno Ciebie postawić.. Działaj szybko żeby nic się nie rozwinęło..
Dziewczyny mam pytanie czy Wy też chudniecie?? W tydzień 1,3 mniej🙄🙄. Wydaje mi się że jem dużo a tu mniej ważę niż na wizycie tydzień temu.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs to wróżba, że zostanę bezdzietną lambadziarą, ale chociaż z koteczkami 😁
Postanowiłam dziś nie sikać, siknę jutro i jak będzie biało od razu robię sobie drinka 😂Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”