Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio to dzieć?!
Myslalam, ze to niemozliwe, jesli go nie czuje. Ale czad!
Ja sie juz wytarabanilam spod tego kocyka, zbieram sie na wizyte do buca. Nastawiam sie na nowe teksty w jego wykonaniu.talku, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Dośka mój synek też upodobań sobie prawą stronę.
🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:49
blair., przedszkolanka:), alex0806, Dośka, Pestkaa, madziorek86, tere-fere, miśka, Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny jak sobie radzic ze stresem ?
Ehh jak ja zazdoszcze Wam,ze mozecie isc na zwolnienie.Ja musze pracowac.
Jeszcze stary wyjechal do pt i to co kot odstawia to juz przechodzi wszelkie pojecie.
Wlasnie zrzucił głosnik ehh -
No u Was to piekne gorki i padolki!
U mnie ta gorka pokazuje sie tylko rano po przebudzeniu.
Tak strrrrrasznie nie moge sie doczekac ruchow...
Monia - trzymam kciuki! Dzieje sie, lada moment bedzie po wszystkim :* -
Jak patrzę na te wasze krzywe brzuszki, aż żałuję, że sama nie wpadłam zrobić takiej fotki. Ja miałam ciążę prawostronną z wypięta dupą na świat
Dziewczyny jestem na bieżąco, ale ciężko mi spamiętać co i jak.
Beti 😘
Kozgo, Monia ✊✊ dawać, dawać 😉
Jerzysław dochodzi do siebie i całuje ovuciocie, ovukolezanki i ovukolegow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 10:39
talku, madziorek86, blair., Nikodemka, Ani0nka, tere-fere, Dośka, Lami, Wik89, Słoneczko123, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, to na pewno dzieć. Pamiętam, że też tak miałam i to jeszcze wcześniej niż Ty. W 14t3d miałam wizytę i pamiętam, że tak mnie te wybrzuszenia niepokoiły, że pytałam o nie ginekologa. Uspokoiła mnie wtedy, że już na tym etapie maluch może się tak układać. W końcu on ma już coś koło 10 cm, i to bez wyprostowanych nóżek
. Podobnie jak u Ciebie te wybrzuszenia pojawiały się po nocy i były po prawej stronie. Tak dziecię preferowało
Beti, ja testowałam balsam Mustella Maternity, ale mi śmierdział. Doskonale za to sprawdza mi się olejek tołpa mum. Jest do kupienia w Rossmannie.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ale macie piękną perspektywę patrząc w dół
przecudne krzywulce 😍
talku lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
madziorek86 wrote:A mi się tak nie wypina
czuję twardszy brzuch koło pępka po prawej, pewnie to pupka, ale bez szaleństw
już od kilku dni przez skórę to nic nie widzę ruchów. Całe szczęście są kopniaki od środka
Beti! Pisałam już, że dla mnie cudne jest masło Super Blend z 4szpaki ♥️ masło shea+masło kakaowe+olej kokosowy! No cud i zaraziłam nim połowę kobiet wokół mnie. Nawet moja mama jest zachwycona, a jej trudno dogodzić bo uważa, że ma już starą i suchą skóręniedrogie i cudnie kakaowo pachnie
to zapach mojej ciąży 😉
https://4szpaki.pl/super-blend