Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pochwalę się jaki prezent uknuł mi mąż ze swoją siostrą - pojutrze będę smażyć dupkę na majorce 😍 dali mi go już bo kto przeciez zrobi przedwyjazdowe pranie 😂
Szczęściara, Słoneczko123, Malamia, talku, Lami, tere-fere, Magda - mbc, Kijanka, madziorek86, Beti82, alex0806, Nikodemka, Wik89, Dośka, blair., Biegającą-mama, Domi_tur, przedszkolanka:), Kasztanek, Pestkaa, miśka, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova, piękny prezent! Cudowne urodziny będą, za takie prezenty to zawsze można obchodzić te okrągłe urodzinki 😁
A ja na Twoją cześć zrobiłam wczoraj "pizzę nieogarniętej mamy", sos pomidorowy, ser i rarytas - parówki 😂tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Talku, okrąglutkie jak moje ulubione danie
powiem Wam,że wczoraj wspominałam jak mając 10 lat dumałam nad tortem, że następne okrągłe będą jak będę już taka dorosła - stwierdzam, że 10 lat po tych kolejnych okrągłych wciąz taka nie jestem. Daje sobie deadline do 40tki
Lami, grunt, że nie z ananasem 😂Kijanka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Meggs to wróżba, że zostanę bezdzietną lambadziarą, ale chociaż z koteczkami 😁
Postanowiłam dziś nie sikać, siknę jutro i jak będzie biało od razu robię sobie drinka 😂tęczova lubi tę wiadomość
-
Teczova super ,zazdroszcze
Dziewczyny mozecie polecić jakies fajne ,nawilzające smarowidlo do ciała ? -
Teczova - zazdro! Chociaz drinka z palemka to Ty sie tam nie napijesz po jutrzejszym tesciku.
Mozecie mi powiedziec WTF?!
Rano zanim cos zjem mam takie wybrzuszenie po prawej stronie brzucha. Tak jakby krzywy brzuch.
Wiem, ze na pozniejszym etapie jest to normalne, bo dziecko sie tak moze ulozyc, ale teraz, kiedy jeszcze nie czuje ruchow?
Wstawiam fotke dla zobrazowania, chociaz nie widac tego tak, jak na zywo, nie moglam znalezc dobrej perspektywy.
przedszkolanka:), Pestkaa, tere-fere, miśka lubią tę wiadomość
-
Beti ja używam tylko olejków. Kokosowy, ze słodkich migdałów, z pestek moreli, śliwki, kameliowy. Wcześniej olejowałam nimi włosy, jak jeszcze o nie dbałam 😋 mam też olejek na rozstępy z musteli i mega go lubię 🤩
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Wik - ja mialam w 12dc i od razu kazal sie starac, wiec dobrze, ze masz odrobine wczesniej. Bedziesz miala czas na dojscie do siebie i do owulacji mina plamienia
Wik89 lubi tę wiadomość