Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda-mbc Polać jej ! Ja wiem ze sama na sobie ta głupia presję wywieram. Odciąganie mi nie przeszkadza bo sprawnie idzie i mam już jakiś tam system, te próby przystawiania mnie tak "irytują" a nie powinny, obiecuje sobie ze to już ostatni raz , a za te 3 h znów próba , znów nadzieja, potem jej płacz i szarpanie się i moja złość na siebie na koniec. Pewnie jakbym przeszła na mm to było by mi paradoksalnie lżej, bo wiem, ze mleko mam i wiem ze przez dwa tygodnie jadła i ładnie przybierała i przez te plesniawki się skończyło, myślałam ze jak się wyleczy to wróci do cycka, szybko jednak polubiła się z butelka. No muszę to przyjąć na klatę.
Wszystko co piszecie to 100% racji, najważniejsze ze jesteśmy razem, wspólny czas, okazywanie miłości, budowanie więzi, poczucie bezpieczeństwa to tym przede wszystkim KARMIMY swoje dzieci !Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Dobra, u nas projekt iui zawieszony w tym miesiącu ze względu na urlop dr W i prezent od męża 😍 w dni płodne będziemy w Paryżu 😍
W związku z tym mam do oddania dwie wizyty u dr W - 24 października o 19 i 26 października o 11. Któraś chętna?
Allllle tak tylko odniose się do tego Paryża. My byliśmy w zeszłym roku na spontanicznym weekendzie w Paryżu właśnie w listopadzie i było absolutnie cudownie 🤩 a teraz po roku , na prawie dokładnie ten sam termin co zeszłoroczny wyjazd mam termin porodu ❤ i z tak pozytywnymi myślami mam nadzieje ze będziecie sie tam bawić 😊tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs, oby to był dobry omen ❤ ja poluję na jakąś wizytę wcześniej ale właściwie nie wiem po co 😂 oreintujesz się do kiedy on ma ten urlop?
talku lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
kozgo wrote:Myślicie ze Monia już rodzi ?
Jutro urodze.
Lekarz nie byl zbytnio za sn. Ja jak uslyszalam ze sie na porod nie zanosi, szyjka mega pozamykana i dluga. Ale bardzo delikatny i sympatyczny.
Jutro zrobi mi cc. Wreszcie bedzie koniec moich nerwow i placzow. Ulzylo mi jak cholera.Dośka, tere-fere, tęczova, Szczęściara, madziorek86, Domi_tur, Meggs, talku, Biegającą-mama, Wik89, Lami, Edyśkaa82, Ani0nka, przedszkolanka:), Nikodemka, alex0806, Słoneczko123, Arashe, Malamia lubią tę wiadomość
-
Mnie właśnie wczoraj gin opierniczył za codzienną czekoladę🤦♀️ I zapytał kiedy jadłam golonkę (nigdy!).
To było w nawiązaniu do wielkości synkowego brzuszka, który jako jedyny ma "w tyle", a nie do przodu😅
Muszę się zmobilizować, bo zawsze tak jadłam, więc ciężko to zmienić😔
Mam +8,5kgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 16:31
Dośka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Kark zgadzam się że dziecko nie powinno usypiac przy butli. Butelka tylko do picia smoczek tylko do uspania a nie pół dnia.. Niestety my matki często popełniamy błędy bo chcemy żeby dziecko nie płakało to dajemy tego smoka a to niestety psucie zgryzu i ząbków.
tere-fere lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
tęczova wrote:Meggs, oby to był dobry omen ❤ ja poluję na jakąś wizytę wcześniej ale właściwie nie wiem po co 😂 oreintujesz się do kiedy on ma ten urlop?
-
Teczova, chciałabym Cię teraz tak mocno przytulić i powiedzieć Tobie, że zobaczysz, wszystko będzie dobrze 😘 Naprawdę będzie 😘😘😘
Wszystkiego najlepszego! Jesteś najlepszą tęczą 🌈 jaką można spotkać! Życzę Ci, żeby wszystkie ścieżki, którymi każe podążać życie prowadziły Cię do garnca złota, w którym odnajdziesz wszystko to, co dla Ciebie najcenniejsze! Po drodze, niczym w grze Mario, zbieraj zamiast grzybków najlepsze pizze swiata 🍕🍕🍕 i niech te małe rzeczy też przynoszą Tobie wielką radość! Ściskam mocno!!!
tęczova, Pestkaa, VianEthel2, madziorek86, Beti82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova ja rowniez dolączam do życzeń! Spelnienia wszystkich marzen😘 i ciesz sie Męzem bo to skarb 😁 j nie mam co liczyc na taki rozmach w prezentach od swojego a za chwile tez mam okragle urodziny:P
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda - mbc wrote:Pestko Twój Jurek ma już tydzień!! 💥💥💥 Sto lat Jurku! 💙 Między naszymi Jurkami jest równo 15tyg różnicy 🙌🏻🙌🏻
Czekamy na wiadomości od Ciebie ❤️
Mi się tak zagięła czasoprzestrzeń, że jak podpisywałam dziś dokumenty poraz pierwszy w życiu poczułam jak to jest nie wiedzieć jak się nazywam 🤦
Wychodzimy do domu 🏠
Dziewczyny dzięki za każdy opinie o mleku, każda cennna 😚Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość