Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze czop jeszcze nic nie znaczy ale może coś się rozkręci narazie skurcze tak co godzinę - 45min.
Po męża dzwoniłam będzie za jakieś 3h w tym czasie idę z synem na basen ( on ma lekcje ja będę tylko z trybun patrzeć ) potem mam w planach głosowanie i obiad zobaczymy jak się te moje plany potoczą
Narazie jestem pod opieka teściowej i jest spoko nie stresuje się.
Domi no to masz dziś nie lada wyzwanieBeti82, Dośka, Lami, Wik89, Pestkaa, talku, madziorek86, Malamia lubią tę wiadomość
-
Pestko ❤️❤️❤️ Jak pięknie wyglądacie! 😍Mama taka piękna i wypoczęta! 😍 Jureczek tak słodko śpi ❤️ Trzymam kciuki za kp, bez ciśnienia!
Nie nadrabiaj nic, pisz nam co u Ciebie, czasami się nie da. Każda z nas to przechodzi albo niebawem przejdzie.
Kozgo, to Ty pracowity dzień masz przed sobą 😁Pestkaa lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Malinka kiedy wizytuje?
Cytrynowy soku, odezwij się nam tu co słychać ❤️
Wlasnie Cytrynowa gdzie jestes ??
Julia nam tez znikneła -
Pestko śliczne zdjęcie! Miłej niedzieli z Synkiem
Sunshine dzięki! O mammmmo 24 h w lodowce juz mi sie odechcialo hahah ja to jednak jestem CHPD
ale w sumie jak dzis bym zrobila ciasto, to na jutro bedzie. Moze sie zmobilizuję
Kozgo super!
sunshine03, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny my jutro wychodzimy. Maz z corka sa u mnie dosc dlugo codziennie i szkoda mi czasu na forum.
U nas najpierw był spadek dosc duzy ale wczoraj juz +20g wiec licze ze dzis tez pojdzie w gore.
Juz mi tu mega ciezko jest i chce do odmu.
Karmimy sie mieszanie i przechodze mega nawal ktory skutecznie odbiera mi chec do życia.
Nam nadzieje ze w domu jakos sie ogarniemy z nasza 4rka.
PozdrawiamyAni0nka, Biegającą-mama, Słoneczko123, Lami, talku, przedszkolanka:), madziorek86, Malamia lubią tę wiadomość
-
Pestka pięknie wyglądasz ! Super ze kp! A powiedz Jerzyk chętnie łapie cyca? U Ciebie z czyn był problem? Bo u mnie mleko jest, ale Hanka właśnie cyca nie chce mimo ze u mnie fontanna od samego polizania 🤦♀️ Próbowałam w każdej pozycji , to nie jest kwestia ze za szybko leci, ona przez tydzień ładnie ssała , nawet pustej piersi po odciągnięciu nie chce tykać ... smoczka tez nie ( udaje odruch wymiotny)
Wiki ja od Sun wypróbowałam sposób z rozgrzanym na maksa dołem piekarnika. Ciasto zrobiłam na oko woda drożdże mąka , polezalo z 3h ale pizza wyszła super , mój był zachwycony . Czyli kwestia temperatury od dołu.
Kozgo trzymam kciuki żeby dziś się zaczęło !!Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeśli dzieci nie chcą łapać piersi to skonsultujcie się z neurologopedą nawet jak zrezygnujecie z kp. Taki stan ma swoją przyczynę i to się potem ciągnie podczas rozszerzania diety, nauki mówienia i później. U takiego maleństwa jest dużo łatwiej wszystko wyprostować niż u większego dziecka. Nawet podcięcie wędzidełka jest mniej problematyczne teraz niż później. Dużo nam rezygnuje z kp przez problemy ze ssaniem a to później tak czy siak wraca.
Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Anionka Ty jestes chyba nastepna co?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti gdzie zgubiłaś suwaczek?
Pestko wyglądacie przepięknie!
Ja już głosowanie zaliczyłam. Wrocilam też z ovarniania ogrodu. Niestety trzeba, bo jutro wywożą zielone..Pestkaa lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Kozgo - niech łatwo pojdzie! Kciuki 😘
Pestko - wygladacie przepieknieFajnie, ze starasz sie o kp, ale bez presji tylko z pozytywnym podejsciem.
Talku - mnie oczywiscie znowu boli brzuch. O tej samej porze co wczoraj, tylko na szczescie troche mniej.
Bylismy rano na grzybach, teraz obiad u tesciow i wybory, wiec jak na mnie, to intensywnieA jak Twoj bol?
Czestujcie sie:
Pestkaa, Kijanka, talku, madziorek86 lubią tę wiadomość