Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, Beti, to nie tylko faceci 😂 Moja lekarka po serduszkowej wygoniła mojego z USG na korytarz, wychodzę później z gabinetu, a on "będzie panna" (znak zodiaku), a ja z niedowierzaniem "skąd wiesz, że dziewczynka?"
24 czerwca? Nie sierpnia, co?Domi_tur, Malamia, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Koniec to dopiero zaczęło być widać. Na razie przygotowujemy grunt dla firmy sprzątającej. Małymi kroczkami do przodu. Za 2 tygodnie będzie bosko. Skrzat donoszony i remont skończony.
Powiem Wam, że odkąd tydzień temu ogarnęłam walizkę do szpitala, psychicznie mi jakoś lżej. Waliza leży pod łóżkiem i czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 16:46
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja też piekłam 2 ciasta, całą drogę że sklepu ;p ale mam ;p jutro przyjaciółka do nas przyjeżdża zobaczyć małą
My dzisiaj aktywny dzień, 2 spacery, byliśmy u moich dziadków z pierwszą prawnuczkąA teraz kąpiel była i próbuje ją uspać. Będzie wyzwanie pewnie bo oczy jak 5 zł. Wczoraj od 19 do 22.15. Ciekawe jak dzisiaj
Dośka, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:05
Beti82, Dośka, tere-fere lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Domi_tur wrote:Beti może franca nie czuje się dobrze w temacie prowadzenia ciąż?
Moja znajoma usłyszała od swojego giną żeby wybrała sobie kogoś innego do prowadzenia ciąży bo on nie lubi tych klimatów 😂
Ja sie niczym nie stresuje,nic nie czytam
Bylam w poniedzialek u dziadka i byl tylko pecherzyk żółtkowy wiec jest wszystko ok
Dzisiaj nie straszyła -
Malamia wrote:Aaa!! Beti super wieści! 🥰 Gratuluję
i nie przejmuj się tymi wymiarami, mój też na początku wydawał się za mały, nawet specjalnie ustawialam aplikacje tak żeby był tydzień młodszy jak na usg, żebym mniej się stresowala. Później wszystko się wyrównało
Ślinka mi cieknie na samą myśl o tych wszystkich ciastach. Ja w tym tygodniu robiłam dwa i już się skończyły. M. In kopiec kretaale może się zainspiruję wami i zrobię np jakiś serniczek 🤤
Wrócę jeszcze do tematu libido. W pierwszym trymestrze nie było tak źle, co prawda męczyła mnie senność ale i tak średnio co dwa dni BYŁO. W drugim to wręcz szalelismy. Myślałam że zamęczę mojego, chociaż on oczywiście nie narzekał. A szyjkę miałam zawsze żelazną. 4 i pół cm. Żadnych przeszkód więc sobie nie zalowalismy. Teraz z kolei coś siadlo. Najpierw mój miał blokadę, bo brzuszek coraz większy, ruchy już zaczął wyczuwac i to się stało takie bardzo namacalne że tam między nami ktoś jest. Jak już to przeskoczylam to teraz strasznie przeszkadza nam brzuszek...🙈 Chodzi o wygodę oczywiście. Czasem przez tydzień nie ma nic, a jak na nas to bardzo długo. My jak kark, tydzień to już celibat 😅 -
Jedyne co czytam to ktore badanie zrobic.Bo ona polecala panorame a ja myslalam o nifty pro
-
Kark Kochana, masz jakieś doświadczenie w pobieraniu moczu na posiew u dzieci?
Kurde wyszły nam bakterie i wysokie pH u Szymka, muszę w pon powtórzyć badanie i chyba machnę posiew od razu. Tylko nie można do woreczka i cholera nie wiem jak mam łapać 😓