Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ❤️❤️ 39 tydzień ciąży zaczynamy 😍😍😍😍
talku, PierwiastkaZuza, tere-fere, VianEthel2, Beti82, przedszkolanka:), alex0806, Wik89, Słoneczko123, sunshine03, Szczęściara, Dośka, tęczova, Lami, Edyśkaa82, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko jak sytuacja u Ciebie?? 😍 czekam aż Ty się rozsypiesz wtedy będę mogła rodzic 😁
A co u Kozgo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 08:50
-
tere-fere wrote:Hmm, a w czym kazali oddać mocz? Bo u nas posiew robią z pojemniczka, raz robiliśmy i wtedy poprostu przelałam z woreczka do pojemniczka 😉
Domi, u takiego maluszka to jest bardzo proste. Zdejmujesz pieluszkę, myjesz tzw. okolice pieluszkowe, przykładasz pojemnik pod odpowiednim kątem i czekasz na sik. Najlepiej zrobić to jakieś pół godziny po karmieniu. Większość dzieci sika jakiś czas po tym jak zdejmie im się pieluszkę.
Pobranie moczu dwulatkowi w porównaniu z noworodkiem to jest dopiero sztuka. -
Właśnie czop odpadł cały
Dośka, talku, Beti82, tęczova, Domi_tur, Wik89, Lami, Ani0nka, Pestkaa, XxMoniaXx, Biegającą-mama, Edyśkaa82, alex0806, Słoneczko123, Szczęściara, Nikodemka, blair., madziorek86, tere-fere, przedszkolanka:), Malamia lubią tę wiadomość
-
Beti ja jeszcze Tobie nie gratulowałam.
Tak więc gratulacje! Mam nadzieję, że nieco uspokoiła Cię ta wizyta. 😊
Kozgo kciuki, ciekawe kiedy sie rozkreci.Beti82 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Beti ja jeszcze Tobie nie gratulowałam.
Tak więc gratulacje! Mam nadzieję, że nieco uspokoiła Cię ta wizyta. 😊
Kozgo kciuki, ciekawe kiedy sie rozkreci. -
Kozgo juhu!!! Kciuki zacisniete!
Sunshine, kochana, moglabys podrzucic jeszcze raz przepis na pizze? Mam zamiar zrobic dzis lub jutro 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 10:53
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie czop po kawałkach odchodził, wczoraj tez jakiś kawałek 😁❤️
Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Kozgo juhu!!! Kciuki zacisniete!
Sunshine, kochana, moglabys podrzucic jeszcze raz przepis na pizze? Mam zamiar zrobic dzis lub jutro 😁
Albo z tej strony (na samym dole przepis) https://jakumammy.pl/
Jak nie mam czasu na bawienie się z ciastem i trzymaniem w lodówce przynajmniej dzień przed to robię po prostu na szybko z przepisu z kwestii smakuWik89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie dam rady nadrobić ;( nie ma mnie, bo walczymy jednak o kp. Dostałam kopa od przyjaciółek, ale takiego pozytywnego i dziewczyny, która nie jest certyfikowanym doradcą laktacyjnym, jest doula i też bardzo spoko mnie zmotywowała, bez ciśnienia. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odważyłam się dziś wyjść na spacer, na wyboryWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 19:00
Ani0nka, Domi_tur, Meggs, Beti82, Dośka, Lami, Wik89, OlivkowaMama, miśka, sunshine03, Biegającą-mama, Edyśkaa82, alex0806, tęczova, Słoneczko123, VianEthel2, Szczęściara, Nikodemka, Malinowa91, blair., Magda - mbc, talku, przedszkolanka:), madziorek86, tere-fere, Malamia lubią tę wiadomość
-
W pojemniczku musi być, ale nie można przelewać z woreczka, w ogóle do posiew nie można lapać do woreczka.
Rzepakowe ten mały Dziad zawsze, ale to zawsze sika wtedy kiedy odwroce wzrok na sekundę. Potrafi obsikać wszystko jak tylko uchylę na sekundę pieluchę zeby sprawdzić zawartość 🙄a potem czekaj na kolejną porcję 😂 no ale nie pozostaje mi chyba nic innego jak czatowanie z kubeczkiem 🙈