Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No same piękne brzuszki - golaski 😮😮😮 Szok, jak to zrobiłyście? 😌
Niezapominajko, Królewna robi dokładnie to samo co mój już pączuszek - schowała się wysoko w żebrach i nie ma zamiaru wychodzić. Bo Twój brzuszek nie jest duży, więc na bank wkomponowała się najbliżej maminego serduszka i będziecie nierozłączki po urodzeniu ❤️
Megsiu, dołączam do słów Domi - jesteś w ciąży i to jak! 😂 Wiktorek cierpliwie daje mamusi nacieszyć się brzusiem, bo tak narzekała długo, że nic nie widać. To masz teraz widoczny 😁
Kozgo, ulala, co za brzuch! 😮😮😮madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko super,że się tak dobrze czujesz;) i to w terminie! Teraz rozmawiaj z królewną że pora się zbierać
Meggs szacun!Tak to nawet Choda nie będzie wyglądać w ciąży a Lewandowska może Ci stopy całowac!
Piekna🥰
Kozgo nic nie widać,ani na plusie ani brzucha 😍
Madziorek 😂😂
Nikodemko masz jeszcze czas na ruchy. Później będzie schodzą,że się nie rusza hihi bo spi;)
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko czy u CIebie po zmianie dupka na lutke cos sie zmienilo w sensie mdlosci??
Ja sie chyba wykoncze -
Dzięki dziewczyny 😊 lubię ten brzuchol, choć lubiłabym bardziej gdyby się tak nie spinał 😋 mąż się śmieje że rośnie teraz z dnia na dzień 😳
Kozgo woooow kilka dni i taka zmiana! 😳Mega wyglądasz ❤
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Beti, ja po dupka super ekstra mdłości+bełty, po lutce doustnej mdłości mocne, po lutce dopochwowo bajka - nic totalnie 😋
Wczoraj mnie M zaskoczył. Mówię mu, że 4.11 mam wizyte, że to usg piersi muszę ogarnąć, bo ta kulka mnie boleć zaczyna. W pochwie mam od jakiegoś czasu 2 wypukłosci, też chcę sprawdzic czy to żylaki czy coś. Plus cytologie czy mogę wkładkę założyć.
A on na to, żebym nie zakładała wkładki.
To mu mówię, że kurcze nie chcę całe życie w kondomie już, to jest takie niefajne, sztuczne, jakby w worku się bzykać.
A on mi na to, żeby pogadała o innych metodach, że może byśmy jego podcieli 😵😵😵
Jezu, opadła mi wtedy szczena na 100%, bo się wykrzywił tylko i powiedział, że jeżeli możemy zrobić jemu zabieg i wtedy ani on ani ja nie będziemy mieć skutków ubocznych to czemu nie 😶
Rany, nie spodziewałam się po nim takiej dojrzałej decyzji 😳
I sprawdziłam, ze imieniny i Julian i Stefana wypadają albo 2 września (no bez jaj, że będzie miał 3 dni po urodzinach swoich i w urodziny Kajtka 🙈) to jeszcze wypadają... 8 marca 😁! Data idealna, chyba tak zaczniemy je obchodzić 😉 -
Beti82 wrote:Przedszkolanko czy u CIebie po zmianie dupka na lutke cos sie zmienilo w sensie mdlosci??
Ja sie chyba wykoncze -
Dobra napisalam do francy co mam zrobic,Odp ,ze luteina dopochowo 100 x3 .Mam podjechac po recepte tylko jutro.Mam nadzieje ,ze mnie nie wykasuje 200 zl jak za wizyte hahahah Mialyscie ja refundowana?
Bo widze,ze moze byc refundowana -
Kark, spróbuj z tym zageszczaczem z bebilona. Serio u nas zero ulewania! Może z Kajtusiem się nie sprawdziło, ale na Julka może zadziała. Ja jestem zachwycona, inaczej wiadomo wygląda jak karmi się piersią, bo to się połączy dopiero w brzuszku, ale głodomorowi tak fajnie wydłużyły się przerwy między jedzonkiem.
A na pewno nie chcecie piątego na starość? 😁
A dzisiaj muszę Ninke pochwalić, bo pierwszy raz zapomnieliśmy w nocy o dziecku. Pojechaliśmy po nią po 20, dojechaliśmy do domu po 21. Jadła u babci o 19 i obudziła się dopiero o 1 a później o 7 😮
Niezapominajko, 40 tygodni temu jeszcze nie wiedziałaś że że zaczynasz tę piękną przygodę, a Niunia już czekała w brzuszku na spotkanie z mamusią. Jeszcze chwilka 😘tere-fere, Niezapominajka2, Beti82, madziorek86, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej Dziewczyny, a ja jestem przeziebiona
Kozgo dobrze, ze juz lepiej😘
Lami no to faktycznie bardO grzeczna córa
Kark no widzisz jaki dojrzaly partner ?
Meggs piekny brzuszek!
Anionka i jak pierwsza kapiel? 😍
Sloneczko, wychodzisz ze szpitala dzis?
Nikodemko, mam pytanie, bo zaczelam sie teraz niepokoic. Mialam histo w poniedzialek rano, w srode juz ruszylismy ze staraniami, a w sumie nie pytalam lekarza, czy mogę (ale tez nie informowal mnie o zadnych zaleceniach po, mowil tylko, ze mam sie zglosic po wypis i na kontrole). Wiem, ze Wy tez staraliscie sie w tm samym cykluczy pytalas w szpitalu lekarza o to? Bo zestresowalam sie dzis jakos, ze w sumie nie spytalam, a moze powinnismy sie byli wstrzymac
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023