Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja zasypia sama jak jej zdrowie jest ok. Jak jest bolący brzuch to alarm na cały blok, bujak albo tatuś ją usypia, bo mi się żali bez końca, więc muszę się usunąć w cień. Dzisiaj wychodząc na spacer spotkałam sąsiadki (z góry i boku). Patrzą na mnie z takim z takim współczuciem i mówią "ale ostatnio to kolki tylko o 5 rano, to trochę już pośpicie" 🙈 Biedne, pewnie marzyły o sanatorium przez ostatnie 7 tygodni 😁
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Talku, Doktorka obczaj na fb. Słodki jest, brałabym. Ja tylko latalam w 2 trym, tyle godzin w aucie nie. ale moja ciąża to byl luz, tak samo jak macierzyństwo, wszystko jak z platka easy peasy serio.
Ja sport.
No dobra, przystojniaczek! I to taki szpakowaty hmm.
Może się jednak umowie
A on jest założycielem pro creative?
madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
U nas w dzień Olek zasypia tak jak opisałas Alex-łóżeczko lub wózek ,ewentualnie butla wieczorem i odlot ;p ale od tych kolek misio ewidentnie szuka ukojenia i bliskości więc i jej nie zamierzam mu zabierać,ale cyca do spania i owszem haha
I chwalę sie: ćwiczyłam i wycięlam dwie poszewki!!🥰blair., Pestkaa, Cytrynowy sok, Nona, Biegającą-mama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
U mnie dokładnie tak jak piszą nasze młode mamusie, jazda bez trzymanki
Jurek i moje cycki się docierają, nie jest to jeszcze miłość ale kumpelstwo napewno. Butelka póki co na odstawce. Najważniejsze dla mnie to że mały przybiera, bo było z tym słabo. A tak staramy się codziennie wychodzić na spacery i daje się bujać z 2 h, więc fajnie. Od czw zostajemy sami w domku, no i jestem pełna obaw... Ale co... Trza ogarnąć 🥺🤷
tere-fere, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Termometr najpierw niby microlife zbliżeniowe ale docelowo i tak Braun do ucha. Kupiłbym jednak od razu braun. Jak strzelam micro life a dziecko śpi na brzuchu, włosy ma wszędzie, ciężko w czoło trafić a w ucho łatwiej mi i dokładniejszy jest. W pipke termometr też wkladalam a nie zbliżeniowe cuda.
Kijanka, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Domi tak cudownie to ujęłaś 😭❤️Co do spania w łóżeczku, bardzo bym chciała ale jak się go tam odłoży to oczy jak 5zł 😨😨 najlepiej mu się śpi z mężem na narożniku 😂
Lami lubi tę wiadomość
-
Całe 9 miesięcy nasze dzidziusie były noszone, bujane i ciężko nagle po porodzie im się przestawić na leżenie samemu bez bujania i naszego ciepła. Spokojnie każda mama nauczy się swojego malucha, trzeba tylko czasu. Poza tym z perspektywy mamy 6 latka to trzeba cieszyć się tym czasem bo oni tak szybko rosną zaraz będzie mamo nie całuj, mamo nie przytulaj hehe.
tere-fere, Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam z łóżka z misiem ba klatce i Polą obok,sesje robimy i mamy polewę
dzisiaj sami do wieczora bo mój wyjazd służbowy (zamiast 3 dni załatwił cały dzien). Ale mamy położna,znajomi na chwilę mają wpaść i kilka kurierów 😂😂to zleci ;p pogoda póki co brzydka więc pogotujemy coś dobrego.
Kozgo to prawda,ja mam akurat mega przytulaka i calusnika, ale koleżanki córką ma 4 lata i już nie chce
Kto rodzi? Dośka,Niezapominajka jak tam?
A kto testuje? Teczova gdzie jesteś??
Blair!!✊✊✊✊blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny