Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 30 tygodniu🤪🤪 jeszcze 10 tyg i mogę rodzić😁😁
Dziewczyny współczuję Wam tych kolek buli brzuszka. Tego że Wasze maluszki potrzebują więcej uwagi ale po prostu chcą być blisko Was bo gdzie nie będzie im najlepiej jak u mamy😉 także korzystajcie przytulajcie się chodźcie nawet w nie umytych włosach, krzakach na nogach to minie.. Wytrzymajcie jeszcze trochę..
Co do wózka nie pomogę bo moja córka lubiła jeździć zobaczymy jak ten gagatek 😂😂
Blair kochana trzymam za Ciebie kciuki🤞🤞
Dośka to już jutro😳😳Dośka, Nona, Wik89, blair., Meggs, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ten wasz doktorek niezły ;p mój też przystojny ale nigdzie nie ma jego zdjęć. Ten wasz to pewnie sobie czyta opinie o sobie i dlatego wrzuca foty, żeby więcej pacjentek przychodziło ;p
Dośka dasz radętaki planowany termin jest na pewno bardziej stresujący niż nagły poród, ale przynajmniej możesz dobrze sobie torbę przygotować itd. Ja np nie zdążyłam dołożyć żadnych przekąsek i mąż był głodny a niedziela niehandlowa to była, automat w szpitalu zepsuty akurat. Wiec pamietaj o jedzonku
Dośka, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona, przedszkolanka:), Słoneczko123, alex0806, tere-fere, Pestkaa, Biegającą-mama, Malinowa91, Szczęściara, madziorek86, sunshine03, Malamia lubią tę wiadomość
-
Przedszko, tęczova wpadła w staraniowy dołek po wizycie u endomendowego guru. Napiszę w wolnej chwili co po godzinnym usg mi wynazlazł
ale dziś paris, paris, więc od razu morda się śmieje
talku lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Aktualizacja brzuszka 😊😊
Ja i mój bębenek😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:48
Ani0nka, tęczova, Cytrynowy sok, Wik89, Nona, przedszkolanka:), Słoneczko123, alex0806, blair., Meggs, Lami, tere-fere, Pestkaa, Dośka, Biegającą-mama, Malinowa91, madziorek86, Malamia, talku lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Teczova 💓 ściskam mocno, Paryż dobry na wszystko!😘 nie dziwię się, że zlapalas dołka, ale wierze, ze wkrotce znow zlapiesz wiatr w zagle. Z naszym wsparciem 😊
Nona, ja nie obczailam!!! Ale skoro tak namawiasz, to zaraz spojrze chyba
Ja tez mam dzis malego dolka, wiadomo, 20dc, zaczyna sie nastroj pmsowy i brak nadziei, że kiedys sie uda. Wyobrazcie sobie, ze moj maz ciagle nie ma konkretnego terminu operacji na lindleya, byl tam osobiscie juz kilka razy i ciagle mu mowia, ze ma dzwonic, podają numer, pod ktorym potem nikt nie odbiera (standard)... nie chcę kopac lezacego, ale oczywiscie z tylu glowy mam mysl, ze mowilam mu od poczatku, zeby sie ogarnal i konkretnie gdzies zapisal, prywatnie mial mozliwosc ale nie chcial (ja bylam na tak), to znalazlam mu ten szpital ale jest jeszcze kilka innych. Powinien chodzic za tym do skutku. Nie wiem, moze los sie do nas usmiechnie i faktycznie za chwile podadza mu konkretny termin na lindleya. Mam jeszcze inne dojscie do kogos z innego szpitala na urologii i pewnie to uruchomię, tylko jestem w czarnej d z czasem w tym tygodniu i on to powinien robic. A wyjechal w delegacje
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdążyłam 😁😁😁😁😁😁 to jak wygrać życie 😂
przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Słoneczko123, Beti82, Nona, alex0806, Wik89, Lami, Biegającą-mama, Szczęściara, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Doktorek nie w moim typie ,dla mnie mój to ciacho większe ;p
Szczęściaro ale to zleciało!jak to 30?? Kiedy?? Brzucho piekny 😍
Teczova korzystaj a nam opowiesz później.;* mam nadzieję,że czymś pocieszymy i że nie wygląda to aż tak źle jak myslisz;)
Anionka haha to u mnie dzisiaj tak-my z Polą kawka,kakao,śniadanko,DDTVN a Olek zasypia w bujaczku/huśtawce (testujemy)bosko
Nona, Szczęściara, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:ciekawe jak wrazenia z Paris. Bylam dawno, a w tym roku tlyko miedzylądowanie mielismy i pozostaly wrazenia ze wszedzie pełno czarnych, wiem ze nieladnie tak mowic ale jakos tak malo francusko bylo na Paris CDG.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, spokojnie. Nasze dzieci jeszcze nauczą się same zasypiać. Potem skończą dwa lata i znów trzeba będzie śpiewać, głaskać i 10 razy wychodzić i wchodzić znów do pokoju, bo będzie ryk.
I nie dajcie się stresować żadnemu podejściu. Dzieci są naprawdę różne. Dużo zalezy od tego jak są karmione, ale też od tego, jakie po prostu SĄ. Jeden bez większego wysiłku będzie zasypiać sam w łóżeczku, drugi za żadne skarby świata nie zaśnie bez mamy albo taty. I co lepsze, to się jeszcze 50 razy zmieni.
Pierwsze 2-3 miesiące życia to nie jest dobry czas by się frustrować brakiem regularności, rutyny etc. W tym wieku dziecko to są głównie instynkty i potrzeby, które musimy spełniać. I tyle.tere-fere, Biegającą-mama, Kijanka, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Tęczowa Paryż jest absolutnie przepięknym miastem! Nie wiem nawet czy nie najpiękniejszym jakie miałam okazje zwiedzać 😍 także leć i się napawaj! Ja mogłam po ich boskich uliczkach z cudownymi kamienicami i tymi boskimi knajpkami z mini stoliczkami na zewnątrz pełnymi ludzi łazić bez końca ❤ to miasto ma mega klimat!
Wik89, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Wiadomo dobra szamka najważniejsza w podróży 😎
Nona, do tego do ktorego niby juz ma kwalifikacje na operacje to sama nie, on tam ma namiary na lekarza i pielęgniarki i musi po prostu cisnac temat.... sam jest zly, ze ciagle go zbywaja, no ale faktycznie chyba w poniedzialek rano o 7 ide tam z nim i koniec.
A na temat tego drugiego szpitala dowiem sie dzis. Chodzi o to, ze najpierw on sie upiera co do swoich sposobow (operacja na nfz zamiast prywatnie), a potem te sposoby nie wychodza a jego zapal sie objawia raz na 4 dni i mnie to wnerwia po prostuwielkie zdziwienie ze w rejestracji szpitala na nfz nikt nie odbiera, no niestety przynajmniej w Warszawie wszedzie to tak wyglada, trzeba wisiec kilka h na telefonie z nadzieja na łut szczescia a najczesciej i to nic nie daje i wtedy tylko osobiście. Wyżalilam sie i juz mi lżej
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova super Paryz -zazdro.Wypij za nas koniecznie