Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wydawalo mi sie ,ze wczesniej czytalam o tel lutce ,ze to wyplywa z pipki...
A u mnie nie wypływa ...
Mysle ,ze w dobra dziure wsadzilam hahaha ale ginie,przepada to u mnie czy jak hahahaNona lubi tę wiadomość
-
Wiki - a moze sprobujcie taka droga jak moj brat? Przez wizyte prywatna u tego Profesora? Tak poszlo blyskawicznie...
Boje sie strasznie. Od wczoraj mam wrazenie, ze czuje miesniaka gdzies przy odbycie i szyjce, mam taki ucisk. Dzis mialam problem, zeby sie zalatwic, mam nadzieje, ze to tylko przypadekNona lubi tę wiadomość
-
Nona aż sprawdziłam jak wyglada hehe ja tez miałam w tej ciazy przyjemność z przystojnym i młodym doktorkiem, tak mnie siostra załatwiła bo potrzebowałam szybko wizyty, chłopak był wyluzowany i bardzo miły ale mi było jakoś tak głupio, jak idę do staruszka to nie wnikam
Apropo naszych niemowlaków już miałam się wyżalić, ale skasowałam, Domi post pięknie to podsumowuje i tu nic więcej dodawać nie trzeba. Każdy człowiek jest inny, ma inny charakter i tak samo nasze dzieci, wiec nie porównujmy ten pięknie śpi, ten ładnie w wózku leży, ten się uśmiecha cały czas, ja sobie tłumacze zachwianie córki jako cześć jej rozwijającego się charakteru 😉 Miałam taki przykład wśród znajomych : super grzeczny niemowlak, tylko jadł i spał, zero płaczu, dwa latka dalej grzeczny i NIC nie mówi, od wszystkich ludzi się chowa i tylko przy mamie, drugi od małego mały wiskun, w półtora roku pięknie wierszyki recytuje, odważny z każdym super kontakt, z dziećmi się ładnie bawi, oczywiście to tylko przykład może być całkowicie inaczej , chodzi o to by nie patrzyć na innych tylko pozwolić być dziecku takim jakim jest.Nona, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dziewczyny wydawalo mi sie ,ze wczesniej czytalam o tel lutce ,ze to wyplywa z pipki...
A u mnie nie wypływa ...
Mysle ,ze w dobra dziure wsadzilam hahaha ale ginie,przepada to u mnie czy jak hahaha
Beti mi wyplywa raz na dzien.. biore lutke 4 x dziennie co 4 godziny i czesto gesto jest tak, ze aplikujac kolejna nie ma juz tej poprzedniej... rozpuszcza sie i wchlania 😊
Ja dzis wizytuje. Jestem bardzo ciekawa czego sie dowiem na temat mięśniaka.. modle sie zeby doktorek z soru cos zle widzial..
Nikodemko współczuję oby ten dyskomfort minął!
Szczęściaro piękny brzuszek! Jaka Ty zgrabniutka😊
Anionka, Kark ja to sie nie moge doczekac takich czasow🙈😊Szczęściara lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 07:54
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
alex0806 wrote:Ten wasz doktorek niezły ;p mój też przystojny ale nigdzie nie ma jego zdjęć. Ten wasz to pewnie sobie czyta opinie o sobie i dlatego wrzuca foty, żeby więcej pacjentek przychodziło ;p
Dośka dasz radętaki planowany termin jest na pewno bardziej stresujący niż nagły poród, ale przynajmniej możesz dobrze sobie torbę przygotować itd. Ja np nie zdążyłam dołożyć żadnych przekąsek i mąż był głodny a niedziela niehandlowa to była, automat w szpitalu zepsuty akurat. Wiec pamietaj o jedzonku
Alex mój mąż w międzyczasie poszedł po pizzę jedna dla nas druga dla położnych, ja wprawdzie po znieczuleniu wszystko wyrzygalam Haha ale położna powiedziała ze to standard zamawianie jedzenia ns porodówkę Haha my tez w niedziele niehandlowa ale najpierw na skurczach byliśmy w ulubionej wietnamskiej restauracji kelner się śmiał ze zamiast do szpitala to do nich na jedzenie przyjechałam hahaalex0806 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko też nie wiem kiedy to zleciało.. Teraz to czas mi płynie jak szalony🤪🤪
Malinowa wiem wiem każdy mi to mówi że wszędzie chudzinka tylko brzuszek😁😁
U mnie cały czas 7 kilo tylko.. Ale ja tam się cieszę będzie mniej do zrzucenia po porodzie.
Ja u Ciebie z plamieniami??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara piękny brzusio :*
Tęczowa bardzo mi przykro, szkoda ze wcześniej to było przeoczone ale dobrze ze trafiłaś na diagnozę już konkretna i można ustalić plan działania wierze ze jeszcze los się do Ciebie uśmiechnie i będziesz miała swój cud:*Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti, ja stosowałam luteinę 2x dziennie w dawce 100 mg. Często zdarzało się, że jednego dnia miałam zupełnie sucho i czysto na majtkach/wkładce. Za to kolejnego dnia zmieniałam bieliznę kilka razy. Czasem trzeba na tą wypływającą luteinę trochę poczekać. U mnie tak było zwłaszcza w dniach, kiedy byłam mniej aktywna.
Tęczova, przytulam i wierzę, że jest Ci pisane bycie mamą. Tylko niestety drogę masz nieco dłuższą i krętą. Ale przynajmniej jest diagnoza!
Rzepakowepole, uwielbiam czytać Twoje wpisy. Emanuje od nich takich spokój
Ja się zaraz zbieram na miasto. Podjadę do jednego ze szpitali, które rozważam do porodu, żeby ustalić, czy zrobią tam dziecku bez problemu USG układu moczowego. Potem jeszcze muszę umówić się na zmianę opon w aucie i może ogarnąć jakieś szybkie zakupy.
A poza tym wykańczanie mieszkania i wielkie pranie trwają dalej. Ale luzik, jakby maluch postanowił urodzić się teraz, to już jesteśmy na swoim i dałoby się spokojnie ogarnąć. Choć wolałabym, żeby poczekał jeszcze ze dwa tygodnie. Jeszcze miesiąc temu miałam nastawienie, że po 37 tc zaczynam sugerować Skrzatowi, że pora zbierać się z brzuszka. Przeszło mi i teraz uważam, że Skrzacik sam zdecyduje. Jakiś wiesiołek, herbata z liści malin, daktyle, seks, schody i inne metody pewnie będą, ale od 38 tc.
-
Teczova Aromka nie mam ,mam lamette moge sie podzielic.A to dla Ciebie?
-
Kurcze Tęczowa nie brzmi optymitycznie ta diagnoza. Najważniejsze jednak że ciąża nawet z tą endomendą nie jest wykluczona. Iui macie na nfz to warto pewnie jeszcze spróbować, ale pewnie w głowie miałabym juz to in vitro. Trzymaj się kochana i pamiętaj ze to nie wyrok, pokonacie tą francę! A teraz chilluj się w pari! ❤
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko też nie wiem kiedy to zleciało.. Teraz to czas mi płynie jak szalony🤪🤪
Malinowa wiem wiem każdy mi to mówi że wszędzie chudzinka tylko brzuszek😁😁
U mnie cały czas 7 kilo tylko.. Ale ja tam się cieszę będzie mniej do zrzucenia po porodzie.
Ja u Ciebie z plamieniami??
Dzieki, ze pytasz😊
Dzis narazie jest czysto. Duzo odpoczywam, leze i modle sie, zeby wszystko bylo dobrze.tęczova, madziorek86, tere-fere, talku lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Teczova, ehhh... Nie wiem co napisać... Ty robiłaś mutacje? A bierzesz acard? Skoro macica słabo ukrwiona przez dziada, to na pewno acard wspomoże.
Wiki, wiem, że chciałaś, żeby mąż pozałatwiał, ale czasami dla własnego spokoju lepiej wziąć sprawy w swoje ręce. Moze sama zapisz go prywatnie, powkurza się dzień dwa i mu przejdzie.
Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero