Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko, aktywność fizyczna żeby rozruszać jelita, ja na piłce kręciłam biodrami do tego kisiel z siemienia lnianego i w takim kryzysie poszło.
Ja jadłam śliwki jeszcze i jabłka. Do tego piłam filiżankę kawy.
Jak nie pomoże do jutra to kup sobie czopki, tylko nie pamiętam nazwy. Nikodemko, może Ty pamiętasz bo brałaś?Nona lubi tę wiadomość
-
Ja mialam czopki na przeczyszczenie + Laktulozę w syropie, bo u mnie to byla nie tyle kwestia wzdęcia, co zaparcia.
Swietnie, mam jęczmień na oku... 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 18:40
-
Ja caly dzien umieram ☹Niestety zamiana dupka na lutke nic narazie nie dala...
Przytulam kibel jak przytulalam
Dziadek cos gadal wczoraj ,ze jak nie przejdzie to mam przyjsc i mi cos da...ale nie powiedzial co...
Nie wiem czy sa jakies bezpieczne leki,ktore mozna w ciazy...?
Czytalam ,ze niektore biora aviomarin..ale sie boje -
rzepakowepole wrote:Dziewczyny, spokojnie. Nasze dzieci jeszcze nauczą się same zasypiać. Potem skończą dwa lata i znów trzeba będzie śpiewać, głaskać i 10 razy wychodzić i wchodzić znów do pokoju, bo będzie ryk.
I nie dajcie się stresować żadnemu podejściu. Dzieci są naprawdę różne. Dużo zalezy od tego jak są karmione, ale też od tego, jakie po prostu SĄ. Jeden bez większego wysiłku będzie zasypiać sam w łóżeczku, drugi za żadne skarby świata nie zaśnie bez mamy albo taty. I co lepsze, to się jeszcze 50 razy zmieni.
Pierwsze 2-3 miesiące życia to nie jest dobry czas by się frustrować brakiem regularności, rutyny etc. W tym wieku dziecko to są głównie instynkty i potrzeby, które musimy spełniać. I tyle.Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Beti zapytaj o małe czerwone tabletki na D. Ja dostałam w szpitalu,bezpieczne są. Kup opaskę uciskowa jeszcze.
Blair cudownie !!
Teczova kurczę jak tu ufać lekarzom jak nikt nic nie widział.. No parodia! Ale ja też wiem ,że będziecie mieć małego szkraba
My dzisiaj daliśmy radę,dzieci współpracowały;) Oluś spi,Pola po przebojach w końcu zasypia więc lecę za chwilę na matę 😍💪 i szycie ahh!blair., sunshine03, Beti82, Nona, Kijanka, Lami, Pestkaa, tęczova, Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Boze nieee
Moj mąz postanowil posprzątać w lazience...
Normalnie nie wierze cala lazienke wypsikal płynem do mycia szyb...
Podloge tak umył...
Czujecie ???wypsikał tym spryskiwaczem podloge...
Teraz tak jebie w calym domu tym plynem ,ze wyskocze zaraz przez balkon 😂😂😂przedszkolanka:), talku, Nona, alex0806, Pestkaa, Wik89, blair., tęczova, Lami, Malamia lubią tę wiadomość
-
Przybijam 5 mężowi Beti! Wszędzie używam płynu do szyb 😂 Umywalka, wanna, płytki, zlew, indukcja. Do paneli też teraz na jakiś czas, bo usuwa taka powłokę tłustą.
2 miesiące po CC mogę na basen?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 20:28
madziorek86, Pestkaa, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Przybijam 5 mężowi Beti! Wszędzie używam płynu do szyb 😂 Umywalka, wanna, płytki, zlew, indukcja. Do paneli też teraz na jakiś czas, bo usuwa taka powłokę tłustą.
2 miesiące po CC mogę na basen?Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam dzisiaj u gina, wszystko śmiga jak nowe. Stwierdził że nie widać żebym rodziła, Wow ;p dał zielone światło na działania. Trochę nie wczas bo myśmy sobie je sami udzielili już 2 tygodnie temu i korzystamy ;p
Tatuś się ładnie dzidziusiem zajął jak matka była w środku, aż w szoku jestem że nie wyła bo nie spała A to pora kryzysowa akurat była.
Wróciliśmy, kąpiel z uśmieszkami o 19, padła sama po cycu o 19.30. Cudowne dziecko wieczorami i nocami, mam nadzieję że jej się nie odmienizwykle jedna pobudka ok 2-3 Na jedzenie a później dopiero nad ranem ok 7-8.
A czopki to glicerolowe, polecamja brałam już w kryzysie bo nie szło nic zrobić samoistnie i się hemoroidów nabawilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 20:53
Niezapominajka2, Wik89, madziorek86, Nona, Beti82, tęczova, blair., tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Blair, wspaniale! Trzymam kciuki za zarodki! A Ty odpocznij sobie
Teczova, eh wspolczuje tej diagnozy, i wspieram i łącze sie w walce o dzidziusia! Nawet najczarniejsza diagnoza jest na poczatku strasznie trudna do przyswojenia ale potem jakos czlowiek zaczyna myslec zadaniowo i jest lepiej. Nam lekarz powiedzial, ze na iui nie ma sensu isc z wynikami meza, ze in vitro moze ale tez nie gwarantuja:/ ale jakos nie poddajemy sie, inny lekarz, u ktorego maz byl prywatnie ws operacji zylakow, juz dal jakis cien nadziei,i staramy sie tego trzymac. Wiadomo, ze mamy z tylu glowy mysl, ze moze sie nie udac i myslimy o tym co wtedy, ale poki co jeszze sie nie poddajemy. Glowa do gory!
Lami no i super, active mama
Niezapominajko moze juz wkrotce mała zdecyduje sie przywitac światkciuki
Dośka Ty jutro do szpitala? To już!
Nona, blair., Dośka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023