Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, możesz zacząć, będzie działał jeśli nie na ten to już na korzyść następnego cyklu jeśli teraz nie wyjdzie. Popatrz, wiele brało na własną rękę i dopiero na ciążowej wizycie informowało lekarza. Np ja 😀
Brałam dwa cykle tak:
1 tabletka 75 od owulacji
okres - przerwa
po okresie 1 tabletka 75
owulacja i czas po - 2 tabletki 75
pozytywny testSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Zaczynam pic melise.. U nas kosmos. Z Aniolka wraz z pepkiem odpadl mu humor. W nocy pobudki co 1h. Warczy, macha rekami mocno, wierci sie.. Nie wiem.. Czy po moim mleku czy po mm jest to samo.. Msci sie na smoczku. Pierw go nienawidzi, potem wypluje i o niego beczy bo nie ma.. Kosmos.
Dzis wizyta u pediatry w celu zwazenia, skierowania na bioderka itp.
Ustalilismy date chrzcin. Bedzie to 10.11 czyli maly bedzie mial dokladnie miesiac ❤Nona, tere-fere, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja w koncu nie bralam tego acardu, kupilam za Wasza rada i mialam przygotowany, ale jakos rozterki mnie zlapaly, czy brac tak bez wskazan. Kurcze, chyba jednak sie skusze. Dzis 20dc to moze jeszcze od dzis zaczne? I potem schemat taki jak Lami napisala czyli za poltora miesiaca dwie kreski 😁😅😊
tere-fere, madziorek86, Nona, Biegającą-mama, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
My mamy w ten weekend chrzciny nad morzem, mąż jest chrzestnym. A ja z jęczmieniem... Nie jest tak zle jak w maju, ale dobrze tez nie. Az sie boje co sie jeszcze przypaleta w tej ciazy, bo lapia mnie wszystkie mozliwe infekcje, opryszczki, jeczmienie i cholera jeszcze wie co.
Jak czytam Wasze posty o maluchach, to ogarnia mnie panika. Nic nie wiem o dzieciach, po prostu nic -_- Czas chyba kupic jakas ksiazke o pielegnacji noworodka itd. Polecicie coś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja też brałam w szczęśliwym cyklu acard.. Biorę go nadal ale za jakiś 3 tyg kończę opakowanie.. Także dziewczynki kupujecie acard bierzecie sikacie po dwie krechy 😋😋
Dośka powodzenia☺️☺️Nona, Dośka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, dzieki
Zaraz przegrzebie olx.
Chyba nie moge neomecyny w ciazy... Chcialabym sie tego pozbyc domowymi sposobami, ale w maju mi sie nie udalo, wiec teraz pewnie tez musze swoje odczekac az samo zejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny