Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 08:07
Kijanka, blair., Cytrynowy sok, Niezapominajka2, alex0806, Lami, Meggs, Biegającą-mama, talku, tere-fere, Magda - mbc, Pestkaa, przedszkolanka:), Nikodemka, madziorek86, Beti82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair, tak się cieszę z takich newsów u Ciebie! Zapładniajcie się maluszki ❤
blair. lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny czego używacie po kąpieli dla maluszka na pachwiny? Bo ja używam wszędzie bepantenu, zwłaszcza po zmianie pieluszki, ale nie wiem czy nie lepiej jakiś puder? Zasypka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 00:32
-
nick nieaktualny
-
Anionka ja do pupy też zielony linomag. A całą resztę oliwkuję po kąpieli
taki maluch to szyi nie ma prawie i jak dasz tam jakiś gęsty krem czy coś to nie domyjesz
Laurze się podwójny albo nawet potrójny podbródek zrobił i użycie tych zakamarków to wyczyn
Zielone światło nie do starań;p tylko do korzystania zBo ostatnie 2 lata ponad to było wszystko właśnie pod starania. A teraz dla przyjemności;p
Tęczova, Cudownie! Zróbcie tam małego żabojada czy coś, :p warunki zacneAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tęczova ♥️♥️♥️
Cytrynko, no to super, idziesz do przodu! Świetnie, że wszystko drożne. A cykle się trochę skróciły? Jesteś nadal na inofemie? Czasami przerwa jest potrzebna 😘
AniOnka, w ciągu dnia co przebieranie pieluszki mąka ziemniaczana, a w zakamarki i w ogóle na ciałko rano i w południe. Super schodzą po niej zaczerwienienia. Tylko ona uratowała moje totalnie odparzona dziecię po zmianie firmy pieluszek. Wieczorem na pupę linomag a na ciałko nawilżanie. Jak była mała jak Aluś oliwka, później na zmianę oliwka/mleczko do ciała. Każdy lekarz powtarza, że ma bardzo delikatną skórę i mimo to taka pielęgnacja się sprawdza, mąka wcale nie wysusza, przynajmniej Ninki.Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka jak ma ładna pupkę to nie smaruje ... dopiero jak po dużej kupie widzę zaróżowienie to trochę sudocremu, ale pachwin , paszek, szyjki, twarzy niczym , i piękna skórka. A kąpiel w ziajka przy pierwszym mi się spodobała to teraz tez używam.
Co do płynu do szyb to mój tez tak sprząta. Co prawda do jego obowiązków należy tylko wytarcie raz w tygodniu kurzu, ale właśnie płynem do mycia szyb do robi hehe. Łazienki przez 13 lat nie sprzątał wiec Beti ciesz się 😜
Alex jestem pod wrażeniem ze twoja Laurka tak pięknie i długo śpi po cycu. Ja ostatnio na wieczór zaczęłam swojej dawać moje mleko w butelce ( bo mam zapasy) i po cycu zje jeszcze i oczy dalej wielkie , a syn na cycku zawsze odpływał i nie było problemu z odłożeniem do łóżeczka... ale budził się potem co 2-3h , natomiast ta dziewucha nie zaśnie sama , a codziennie ja odkładam i jest płacz , aż jej ktoś nie weźmie a jak położę się obok to chwila się uspakaja i śpi. Potem oczywiście ja przekładam.
Wczoraj dałam espumisan... bo codziennie popierduje i robi sienprzy tym czerwona i wiadomo od razu płacz. No i pomogło, w nocy poszła super kupa, baków nie było, i tyle mi uśmiechów posłała jak nigdy. Myślicie ze powinnam coś wyeliminować z diety? Jem 2-3 surowe duże jabłka codziennie.. a pijecie kawę/ cappuccino?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 06:39
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
#teammazbeti ! Płyn do szyb do wszystkiego
Biegająca ja piję kawę
U nas poprawa. Idzie delicol przed karmieniami i na bąki sab simplex. Wczoraj była kupa i dużo gazów.
Mój spi pięknie ale że mną,dzisiaj składamy ala dostawke ,w końcu wstawać nie będę musiała;p
Teczova ale zazdro! Zawsze tam chciałam jechac:p
Anionka ja puderek lub linomag,wczoraj bepanthen ale nie po każdym przebieraniu.
Alex to z zielonego
Ja znowu spuchnięta z ropą..zwariuje!Biegającą-mama, tere-fere, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nonka, uruchom acard. Spróbuj dwa cykle chociaż.
Przedszkolanko, popytaj w aptekach o kolzym, jest dużo lepszy niż delicol, bardziej wydajny i lepiej się dozuje i tańszy. Na allegro kupuje po 16, 3 pudełeczka na smarta, dostawa za free.
U nas czwarta noc z rzędu pierwsza przerwa po nocnym jedzeniu 6 h, później 3-4. Więc uznaję, że chyba zaczyna ogarniać powtarzalność. Ale bździągwa jedna siedzi do późna z nami, tak jak w brzuchu robiła. 22/23 zaśnie dopiero.Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja już powoli schodzę z delicolu, daję jej mniejsze dawki. Wczoraj do 2 karmien w ogóle nie dostała. I kupy idą. Raz czy dwa dziennie się zdarzy że się męczy i stęka ale sobie radzi
plus biogaja codziennie
Biegająca nic nie eliminuj, nie ma diety matki karmiącej. Ja wczoraj zeżarłam kebsa z sosem czosnkowym i ostrą cebulą A mała kupy robiła bez problemu
I śpi faktycznie ładnie jak na razie. Sama jestem w szoku. Dzisiaj od 19.30 jakos z tym chwilowym wybudzeniem po 20, ale zasnęła sama te 2 razy. Później po 3 jadła dopiero i znowu sama zasnęła. I teraz po 7 jadła i zasypiateż w łóżeczku bo chce szybko podłogi pomyć póki jeszcze nie chcę się bawić
A mamy dzisiaj gości
Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:A pod paszkami i na szyjce też linomag?
Tak to niczym nie smaruję.
Ale dopóki nie ma żadnych problemów to uważam, że im mniej kosmetyków, tym lepiej.
Jak coś się dzieje, sucha skóra, zaczerwieniania, odparzenia to wiadomo, wtedy coś się działaBiegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Apropo smarowania , teraz robie test na sobie. Bo mam po porodzie brodę jak nastolatka i zaczęłam tonik, krem, maseczki itd i nic nie pomagało , nawet jeszcze gorzej, od tygodnia wszystko wyrzuciłam, tylko woda i jest już 100 razy lepiej . Ogólnie to zazdroszczę każdej z czysta skóra , miałam nadziej ze po 30 zniknie, No moi rodzice pryszczaci nie byli 😂
Nona lubi tę wiadomość