Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Matka od 10.00 na zakupach, Ninka u babci. Hałas miasta mnie tak męczy, już się zestarzałam. Wolę chodzić między polami na wsi i mieć upieprzone buty 😂
Beti82, Pestkaa, tere-fere, madziorek86, Nona, Kijanka, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova, na wątku sierpniowym jest dziewczyna z endomendą 3 stopnia i dorodną córeczką, zaszli w trakcie przygotowań do in vitro.
Będziesz Mamusią, jestem święcie przekonana❤️❤️❤️Lami, Pestkaa, madziorek86, tere-fere, Biegającą-mama, Słoneczko123, Nona, tęczova, miśka, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 07:54
Meggs, madziorek86, Beti82, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 07:54
Nona, Kijanka, Pestkaa, blair., madziorek86, tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Matka od 10.00 na zakupach, Ninka u babci. Hałas miasta mnie tak męczy, już się zestarzałam. Wolę chodzić między polami na wsi i mieć upieprzone buty 😂
Bo upieprzone buty są fajniejsze niż galerie handlowetere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Tęczova - cholernie mi przykro, ale wiem, że z Twoją siłą dacie radę i dojdziecie do celu, nieważne którą z dróg.
Sprawdzałaś dietę z Akademii Płodności? Widziałam na ich profilu na insta wiele ciąż z endomendą, może to naprawdę działa.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 19:27
tere-fere, madziorek86, Malinowa91, Domi_tur, Szczęściara, Nona, Dośka, Słoneczko123, Meggs, tęczova, sunshine03, Beti82, Pestkaa, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Kijanka, Lami, talku, Nikodemka, przedszkolanka:), Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowy Soku nasz kochany! Musiałam odświeżyć Twój plan - jak realizacja? Miałaś już sprawdzaną drożność?
Co w.ogole słychać, bo tak Cię malutko... Opowiadaj! 😘Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero