Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - a, zarwalo mnie tak dziwnie Troche jak na okres, ale nie do konca i tak jakby szyjka mnie „zaszczypala”... Ale juz sie ogarnelam, bo nie chce sobie nic wkrecac. Za duzo juz zawodow w tym miesiacu
-
Nikodemka wrote:Meggs - a, zarwalo mnie tak dziwnie Troche jak na okres, ale nie do konca i tak jakby szyjka mnie „zaszczypala”... Ale juz sie ogarnelam, bo nie chce sobie nic wkrecac. Za duzo juz zawodow w tym miesiacu
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
A, to ja dola mam co miesiac, wiec nie moge sie tym sugerowac A z Pola czulas bol czy mialas plamienie?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Teczova - bardzo mi milo I znowu czekam na Twoja relacje a propo bolu miesiaczkowego po laparo, oby nie bylo go wcale. A najlepiej, zeby okresu nie bylo wcale!
-
Dzień dobry Kochane ❤️ Ja właśnie jem zdrowe śniadanko- kasza jaglana z bananem gruszką płatkami migdałów i zurawinką i miodem ❤️ Może kogoś zainspiruję
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d32b161938f6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 07:38
-
A wczoraj poinformowaliśmy rodziców o ciąży, chciałam ponieważ mama pracuje w Zusie, nie wiedziałam jak zrobić z tym zwolnieniem czy isc na ciążowe czy na lekarskie. Ustaliłam ze jutro idę do pracy, mówię dyrektorce o ciąży i proszę o dyskrecję, i ze od wtorku jak ciąża będzie potwierdzona przez ginekologa (mam wizytę jutro na 17:40 aby zobaczyć pęcherzyk) to idę na zwolnienie do 18 marca. Jeśli do tego czasu będzie wszystko oki ja wyzdrowieje i będę chciała wrócić do wrócę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 08:05
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:20
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyTęczowa
Nikodemko, ja miałam z synem i przy ostatnim biochemie ból implantacyjny - takie mocne szarpnięcie, jakby mnie ktoś walnął na dole, a potem ból jajnika z którego była owu.
A w tej ciąży miałam plamienie implatacyjne, dosłownie 2 kropelki krwi, patrząc na betę, testy i temp to tak dzień po zagniezdzeniu
My po imprezie, przeżyłam, ale M brał leki na uspokojenie Jeszcze dzisiaj tylko dziadki. -
Niezapominajko powiem mu kiedy na bank miałam owulacje bo miałam monitoring i z tego ma wyliczyć wiek powiem mu chociaż będę u niego pierwszy raz, zobaczymy ❤️ Ja wierze, ze będzie dobrze ❤️ A Ty Niezapominajko jak się czujesz?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:21
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”