Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova ja nie mam pojęcia, mam nadzieję, że dziewczyny Ci doradzą i pomogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 11:06
tęczova lubi tę wiadomość
-
Detektor miala moja siostra myslalam o tym juz wczesniej . mam nadzieje ze go nie sprzedala:) ale jeszcze nie wie o ciazy. Jak sie dowie to zapytam, jak ma to pożyczy napewno.
No i mam teraz skutki wody z ogorek :p ojoj.
Teczova ja bralam acard na wlasna reke bo nie mam zalecen do brania go.
Musze brac dla bezpieczeństwa 1 trymestr jal juz zaczelam , potem gin odstawi.
Bralam 75 1 tabl wieczorem. Od owu.
Mysle ze zaszkodzic ci nie zaszkodzi a jak ma pomoc to cos pomozeJulia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mi zabronił kupować. Ale wzięłam od mamy stetoskop wczoraj, nie słychać nic oprócz przelewania w brzuchu, ale tłumacze, że to dzidziuś fika Koleżanka ma ten detektor, ale jeszcze nie wiedzą o mojej ciąży, jak powiemy im po prenatalnych to będę ją odwiedzała częściej
Kark, dobrze, że już po imprezce, pewnie jesteś wykończona.
Miałam masakryczną noc. Śniło mi sie, że poszłam na USG prenatalne i nie było lekarki, do której się umówiłam, tylko jakiś gbur (jeny widzę jego gębę), USG trwało 5 minut a on nie odezwał się ani słowem. Później wręczył mi jakiś wydruk i jak stal w drzwiach to się pytam, czy ok wszytko. A on zapisałem tam pani, jakiś wymiar zamiast być do 3 mm jest 6mm, czyli pani dziecko jest chore, trzeba zrobić amniopunkcję, żeby potwierdzić. I poszedł. Ja wybiegłam stamtąd jak poparzona, nie mogłam się do nikogo dodzwonić, w końcu znalazłam mojego Pawła i mamę i zaczęłam im mówić z płaczem i obudziłam się z takim szlochem, że aż nie mogłam tchu złapać. Pół nocy przeryczałam, później przespałam do 10 i mam teraz taki ból głowy ze stresu, nie mogę usiedzieć.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pozniej Was dokladnie nadrobie, bo mam dzis caly dzien zdjecia w stadninie koni, zamarzam! I boli mnie brzuch tak, jakbym za sekunde miala dostac okresu nie wiem o co chodzi... Temperatura rosnie.
Teczova - przykro mi... moze faktycznie zasugeruj lekarzowi ten problem z zagniezdzeniem i acard? Szkoda by bylo gdyby przez to nie wychodzilo...tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:21
Nona, Julia93 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja też brałam acard. Najpierw od owu, a drugi cykl po krwawieniu. Też uważam, że działa, i powinni porobić konkretne badania, żeby lekarze nie bali się jego tak jak 10-15 lat temu.
tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny