Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, super ze tak szybko owulka, mniej czekania, uda sie!
Ja wiem, ze jak bede w ciazy, to na pewno kupie ten detektor. Znajac moje panikarstwo i ciekawosc, to kupie wszystko, co sie da :d
Kurcze, martwi mnie ten bol jak na okres... To nie byl bol jak przy owulacji itp, tylko centalnie jak chwile przed krwawieniem, az chodzilam co chwile do lazienki sprawdzac czy nie dostalam @. Jutro bedzie 7dpo, moj dzien pojawiania się pms...Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko oby to było to ❤️ Te poytywne testy mogą być prorocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 17:15
-
nick nieaktualny
-
Haha, pamietacie jak pytalam Was ostatnio o mozliwe przyczyny mojego drgania powieki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96806631a623.jpgWik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:21
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boje się jutrzejszego dnia... chodzi o prace. Nie boje się jakoś usg ale właśnie o pracy. Rozmowa z dyrektorka... ehh
-
Anionka powodzenia jutro!
Teczova, daj znac, czy zaczelas acard czy planujesz brac od owu dopiero? Ja też właśnie myślę o tym, tylko jakoś do tej pory bałam się na własną rękę wprowadzać, mam dylemat.
W ogóle mój mąż wyjeżdża w tym cyklu akurat w moje płodne dni, eh
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, w takim razie musisz zorganizowac sobie cos w zamian! Domowe spa, domowe winko, babski wieczor... A moze owulacja sie przesunie? Wiem po sobie, ze wszystko jest mozliwe
Brzuch nadal boli, cycki rosna, niech juz przychodzi ta wredna @ i bedzie swiety spokoj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anionka powodzenia na rozmowie, ja też się bałam powiedzieć szefowi, zwłaszcza, że miałam w styczniu obraz szybko skończyć i nie pyklo. Ale przyjął to bardzo dobrze.
Nona u mnie w dzień przed owulacja wyraźny spadek temperatury.
Chyba dziś idę ostatni raz na salę pograć, bo mi brzuch zaczyna trochę wybijaćNona, Ani0nka lubią tę wiadomość