Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam siostrę 7 lat starsza i od zawsze mega zżyte a już od kiedy byłyśmy Ok 20 to wogole raj wiadomo czasem się kłócimy ale mam poczucie ze mamy lepszy kontakt niż niejedne rodzeństwa z różnica 2 lat wiec chyba wszystko zależy od charakterów u mnie będzie 5,5 roku wcześniej się nie dało ale w sumie z tym moim szogunem to cieszę się jest taki świadomy troskliwy i ogarnięty. Co do rodzeństwa z duża różnica wieku mam poczucie ze często rodzice wysługują się starszymi dziećmi z cyklu zaprowadź odbierz z przedszkola/szkoły zrób z nią lekcje pobaw się z nim i dlatego starsze rodzeństwa się złoszczą i uciekają od tego
tęczova lubi tę wiadomość
-
Kozgo - i tak powinno byc. U nas te faworyzowanie wynika chyba z tego, ze moj brat ma bardzo podobny charakter do mojej mamy. Zawsze mialam wrazenie, ze kocha nas tak samo, ale bardziej lubi jego A on od dzieciaka swietnie umial to wykorzystywac. Mam wielka nadzieje, ze gdzies za 10 lat ta roznica sie zrowna i bedzie lepiej.
Moja temperatura dala dzis czadu. Juz sie podekscytowalam, ale zerknelam na poprzednie wykresy i na tym etapie zawsze sie podnosi, wiec to nic specjalnego. Za to nie bola mnie cycki, co jest dziwne. Tyle z moich przemyslentęczova lubi tę wiadomość
-
Ja dziś mam wizytę na 17:40 aby podejrzeć pęcherzyk
Arashe, Beti82, blair., Mons, Nona, tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nasienie jutro, a w czwartek wizyta i bede wiedziala co z laparo
Beti82, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja mam siostrę 9 lat młodsza o zawsze byliśmy, blisko, nawet teraz. Zawsze się z nią bawiłam, prosiłam czy mogę wziąć na spacer, nawet jak byłam nastolatka to sama chętnie ją brałam z domu teraz jest pełnoletnia i już nie traktuje jej jak małej dziewczynki samo naturalnie się przestawilo
Nona lubi tę wiadomość
-
Dz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:33
-
Nic nie zaszkodzi, dawaj! Ja mojemu teraz też daje z I trymestru, bo zostało mi ponad 20 kapsułek, a wolałabym już przechodzić na II.
Jedyne co mu się może stać to więcej wigoru i poprawa żołnierzyków, a to przecież wskazaneBeti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyKozgo, u mnie mąż nie mógł zrozumieć czemu zbieram uparcie naklejki na 3 świeżaki, jak jestem w 17tc (z najmłodszą) i do tego czasu już będzie napewno co innego w modzie No, ale ja tak mam - jak jeden ma to drugi też mieć musi
Teraz zamawiam ręczniki z decathlonu na wakacje i już dla bąbla też zamówiłam na przyszłe wakacje, bo potem bidok by odstawał od rodziny
Mam np znajomych z 3 dziewczyn: 9, 7 i 1 rok. Starsze biorą na basen, na kulki, w góry itd, a młodsza w kółko z nianią
Ostatnio nas na park trampolin namawiali, że przecież damy ich niani 20zl i możemy zostawić Basię, ale powiedziałam, że nie ma mowy! Ja nie chcę tak dzieci dzielić, że jedno lepsze, drugi gorsze
Nawet przez ferie poszliśmy razem w 5tke do kina - ja i Baśka na kino dla mam z dziećmi, a M ze starszakami na Ralfa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySama mam tak:
Brat starszy o 2 lata, Ja, Brat młodszy o 2 lata, brat młodszy o 5 lat.
Jak byłam dzieckiem tak do 9 lat to ja i starszy bart byliśmy nierozłączni, jedyną mnie akceptował, tylko ja mogłam iść z nim skakać przez strumień, wchodzić na drzewa, czy bić się z innymi dzieciakami na kamienie Potem jego koledzy zaczęli mnie podrywać (w gimbazie nawet z jego przyjacielem chodziłam ) i już było nie, zostań, nie idź, itd.
Od tamtego czasu, czyli przez 20 lat mam lepszy kontakt z młodszym braćmi Dzwonią, piszą, mmsuja, wpadają. Mimo, że mieszkają daleko to tak min raz na 1-2 miesiące musimy się widzieć
Starszy został na uboczu, poszedł na prawo, potem aplikacje, teraz własna kancelaria i nigdy nie ma czasu przyjechać, mimo, że mieszka 4km od nas -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, od 21 lutego nie byłam w stanie tu zajrzeć
Nie wiem, co u Was i bardzo przepraszam.
Nadal 2w1, chociaż właśnie od czwartku regularne skurcze do 10 minut od 20, zrobiły się co 5 piątek od około 10, co 3-4 od około 13. Ale w ogóle nie czułam się porodowo i na ip pojechałam z myślą, że wrócę do domu. No i prawie miałam rację
Na izbie położyli mnie pod ktg, a tu nagle spokój... Po godzinie skurcze się zaczęły zapisywać, ale takie slabiaki, do 80... Regularnie, co 4 minuty...
Ale w badaniu tylko szyjka skrócona do pół centymetra, rozwarcie bez zmian od ponad 2 tygodni, czyli 4 cm, szyjka w osi do krzyża...
Zostawili mnie na przedporodowej, potem przenieśli na patologię. Skurcze miałam co 6-7 minut do wczoraj, dzisiaj jeszcze słabsze co 8-9 minut...
Więc czekamy do jutra, jak nic się nie zmieni, a i szyjka bez zmian, wychodzę 5 dni później, niż zakładałam jadąc na ip
Pola jest zdecydowanie niezdecydowana i jednak nie wychodzi I w sumie dobrze, niech jeszcze posiedzi
Więc brzucha jeszcze nie zwalniam, ale już niedługo odstąpię w dobre ręce A tutaj tylko takie
Przy okazji mnóstwo wirusów ciążowych, w końcu 37 tygodni
&$£#£#£÷¥×#&÷#_&=*#¥₩@₩×£÷&×^^=#(#₩)$,:;";#_×_×£$¥%&;$Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 12:15
kark, przedszkolanka:), Arashe, Lami, Słoneczko12, blair., Beti82, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny