Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko wpadaj czasem nas tu odwiedzić. Odpocznij,odetchnij i wróc :*
Lami Pola mówi o dzidziusiu duźo-głaszcze brzuch,sprawdza czy urósł,słucha jutro jak teście przyjada to ona im powie
Ale czad ten aqua,pamiętaj że ja zapamiętam takie rzeczy zazdrooo!Lami, blair. lubią tę wiadomość
-
Moja reaguje na dzidziusia dokładnie tak jak napisala to Przedszkolanka
O ciazy nikt jeszcze w rodzinie nie wie. Moja mama tylko sie domysla.
Tylko jest problem bo jutro wizyta a mala chce jechać z nami a ja chce zeby M byl ze mna . takze tego ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 15:12
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
My się pakujemy, dzisiaj wylatujemy
Jutro o 9:30 będziemy w Warszawie.
U mnie dzisiaj 25 dc, tradycyjnie już nic więcej nie wiem :p
W czwartek klinika02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona wrote:Ból owulacyjny!!!
Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nona, to jest to! Taki ból to lubimy
Beti, a u Ciebie jak się sprawy mają? Coś zaczynają pikać jajniki.
Niezapominajko, już żałuję Swoją wiadomość mogłabym usunąć i udawać greka, ale beti mnie zacytowała i już koniec
Niezapominajko, a jak u Ciebie objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 15:47
blair., Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Nona, to jest to! Taki ból to lubimy
Beti, a u Ciebie jak się sprawy mają? Coś zaczynają pijąc jajniki.
Niezapominajko, już żałuję Swoją wiadomość mogłabym usunąć i udawać greka, ale beti mnie zacytowała i już koniec
Niezapominajko, a jak u Ciebie objawy?
Aerobic tez Ci zapamietam hahaha
Ciekawe co u mnie wyjdzie w srode na usgLami, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona dziś bzyku obowiązek, ja czekałam do bólu owu i tego samego dnia było bzyku i się udało ❤️
-
Nona - ale bedziesz miala piekny Dzien Kobiet
Najmlodsza - nad niczym sie nie zastanawiaj, po prostu zrob niedlugo test i ciesz sie dwiema krechami przywiezionymi z wakacji, tak jak mowi Nona :d
Lami - robie screena! I mam wielka nadzieje, ze z tym losem jest tak, jak mowisz... Chociaz nie moge sie juz nastawiac, bo zle mi to robi na glowe. Postanowilam tez, ze nie zrobie testu az do dnia @.
Przed chwila polecialy mi łezki ze wzruszenia... Moja przyjaciolka leci w piatek do Rzymu. Poprzednim razem leciala tam z konkretna intencja, ktora sie spelnila, teraz zadzwonila do mnie, ze wiezie ze soba moja prosbe o dzidziusia. Wierze w takie rzeczy. Predzej czy pozniej musi sie udac.Lami, Pestkaa, przedszkolanka:), blair., Arashe lubią tę wiadomość