Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, Beti niech Wasze pęcherzyki rosną, pękają i przyjmują dumnego, silnego zwycięzcę plemniora
Najmłodsza wrzuć jakąś super fotę z tych mega wakacji, niech nam tu wypali oczy z zazdrości hahah :D:DNiezapominajka2, Lami, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Kochane dziękuje za wiarę we mnie ! Stary tez dzisiaj stwierdził, ze zrobie test i tyle z lekarza :p ale ja po test sięgnę najwcześniej w 40 dc jeżeli okres nie przyjdzie od 2 tygodni dzień w dzień pije, dziecka z tego raczej nie będzie :p
Ja was podczytuje co wieczór i mam nadzieje, ze po powrocie uda mi się więcej udzielaćNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Pestkaa wrote:Nona, Beti niech Wasze pęcherzyki rosną, pękają i przyjmują dumnego, silnego zwycięzcę plemniora
Najmłodsza wrzuć jakąś super fotę z tych mega wakacji, niech nam tu wypali oczy z zazdrości hahah :D:D
Pospamuje wam na pewno!
Tylko zgramy na komputer i wywołamy klisze :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/727749d4037d.jpgLami, Meggs, Niezapominajka2, Pestkaa, przedszkolanka:), blair., Malinowa91, Nikodemka, tęczova, kark, Ani0nka, Biegającą-mama, Arashe, Szczęściara, Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Uuuu zazdro!
Nadrabiam Was po calym dniu, Nona to troche szybciej ta owu pewnie inofem zadzialal, dzialajcie fajnie ze masz monit w srode
Nikodemko no mam co do Ciebie dobre przeczucia jeszcze pare dni i testujesz:)
U mnie dzis 3dc, nic ciekawego poza tym ze juz mam ladniejsza cere i wlosy i mam przeczucie ze bede miala w tym cyklu szybciej owu, co jest slabe, bo maz wraca dopiero mojego 15 dnia cyklu:/ no ale zobaczymy
Dzis niestety nie dostalismy sie do androloga i mamy wizyte dopiero za dwa tygodnie, stresuje sie tym, chcialabym zeby ktos juz zobaczyl te kiepskie wyniki i jakos pokierowal. Ale maz juz dzis zacznie brac fertilman plus.
Lami jak zajde w ciaze to tez ide na aquaaerobik zawsze mi sie to kojarzylo z ciezarnymi oczywiscie pozytywnieNona, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyA ja muszę w tym tygodniu jechać po spodnie i legginsy ciążowe. Normlanie 12tc, a ja dziś się nie mogę zapiąć Nawet gumka mnie uwiera
Wiki super, zaszkodzić nie zaszkodzi, a może cokolwiek zacznie działać na męża
Beti rewelacja by była jakbyś miała syzbko owu, ostatnia tak późno, to teraz dla odmiany szybko, żeby bilans wyrównać
Ja padam na twarz, bo odkąd M wrócił, czyli od 15... Składamy łóżko piętrowe dla maluchów.
Wyhaczyłam na olx w sobotę i kupiliśmy 4x taniej niż nowe. Trochę jest do poprawy, ale najważniejsze, że jest i z głowy kolejny z listy wydatków
Takie. Jeszcze na dole jest szuflada wzmacniana, więc jakby się uprzeć to 3osobowe by było. I materace są fajne - niby pianka, ale 20cm grubość Aż chcę eMka namówić, żeby na dół też zamontował barierke.
A narazie kłótnia kto śpi na górze, bo łóżko miało być dla dwóch najmłodszych, ale Pierworodna o tym zapomniała i chce na górze spać
U mnie tak Kajtuś robi - przytula się co dzień do brzucha, całuje i mówi mu, że ma być braciszkiemBeti82, Wik89, Pestkaa, Arashe, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość
-
kark wrote:A ja muszę w tym tygodniu jechać po spodnie i legginsy ciążowe. Normlanie 12tc, a ja dziś się nie mogę zapiąć Nawet gumka mnie uwiera
Wiki super, zaszkodzić nie zaszkodzi, a może cokolwiek zacznie działać na męża
Beti rewelacja by była jakbyś miała syzbko owu, ostatnia tak późno, to teraz dla odmiany szybko, żeby bilans wyrównać
Ja padam na twarz, bo odkąd M wrócił, czyli od 15... Składamy łóżko piętrowe dla maluchów.
Wyhaczyłam na olx w sobotę i kupiliśmy 4x taniej niż nowe. Trochę jest do poprawy, ale najważniejsze, że jest i z głowy kolejny z listy wydatków
Takie. Jeszcze na dole jest szuflada wzmacniana, więc jakby się uprzeć to 3osobowe by było. I materace są fajne - niby pianka, ale 20cm grubość Aż chcę eMka namówić, żeby na dół też zamontował barierke.
A narazie kłótnia kto śpi na górze, bo łóżko miało być dla dwóch najmłodszych, ale Pierworodna o tym zapomniała i chce na górze spać
U mnie tak Kajtuś robi - przytula się co dzień do brzucha, całuje i mówi mu, że ma być braciszkiem
Łożko suuuuper -
Niezpominajko cóz Ty sobie znowu ubzdurałaś?! Czy jakbyś rzygała jak kot to byłabyś spokojna? No głupoty. Widziałaś kropka w macicy i tam na pewno nadal jest. Pracuje nad serduszkiem. A Ty sie matka uspokoj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:40
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2c452fc7936.jpg
Dzień dobry Jestem największym szczęściem mamy i taty, rosnę wzorcowo, za dwa tygodnie 11 marca będziemy słuchać mojego serduszka! Wszystko cudownie ❤️ Widać już w pęcherzyku jakąś mała kropeczkę czyli mnie ale dopiero za dwa tygodnie pan doktor mnie zmierzy ❤️przedszkolanka:), Beti82, Pestkaa, blair., Wik89, kark, Niezapominajka2, XxMoniaXx, tęczova, sunshine03, Biegającą-mama, Arashe, Szczęściara, Nona, Mons, Lami lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Dzień dobry Jestem największym szczęściem mamy i taty, rosnę wzorcowo, za dwa tygodnie 11 marca będziemy słuchać mojego serduszka! Wszystko cudownie ❤️ Widać już w pęcherzyku jakąś mała kropeczkę czyli mnie ale dopiero za dwa tygodnie pan doktor mnie zmierzy ❤️
witamy małą kropeczkę!Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Anionka przepiekny
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jestem taka szczęśliwa że szok! ze wiecie, nie poza maciczna ani nic, uffff kamień z serca! Nie mogę się doczekać wizyty za dwa tygodnie
Beti82, tęczova, Arashe, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko kochana moja wszystko jest dobrze jestem tego pewna moja mama mowiła ze tak dobrze jak w ciązy to sie nie czuła nigdy! Zadnych objawów! A ma dwie zdrowe córki
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość