Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiegająca też tak miałam Bo nie wiem jak Ty, ale u nas jak M ma dobrze beze mnie, to mnie to tak podnieca... No i potem tylko więcej się tego zbiera i w nocy też miałam masakrę
Musisz jeszcze wytrzymać niestety.
Ja mojemu też nic nie mówiłam od początku. Nie raz pytał czy czasem plodnych nie mam, bo coś mokro mam, to mówiłam, że nie wiem, bo testy nie wychodzą itp to wtedy nie czuł się taki naciskany tylko, że niby chcę sama z siebie, a nie dla II
Hmm, a Lami wczoraj wieczorem nie miała wizyty? Czy coś mi się porąbało...?
Bo coś o 17 pisała tylko nie wiem czy wizyta czy o co chodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 07:58
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Czytałam wczoraj dzielnie, ale nie miałam kiedy odpisywać .
No Najmłodsza, tyły to Ty masz takie, że hoho! Zazdrość wygrzewania!
Niezapominajko, nie masz objawów, bo będzie chłopak! I to taki wiesz, prawdziwy facet, co się nie maże (no oprócz pierwszych kilku lat )
AniOnka, gratuluję wizyty! Biegająca Twoje wiesci fantastyczne. Odpoczywajcie nadal i dbajcie o siebie, zaraz krwiak zniknie.
Nona i dobrze, niech będzie przerwa. Kiedyś Wam pisałam, że znalazłam info i to dość sprawdzone, że w czasie owulacji nie bzykamy. Plemniki muszą posiedzieć minimum 4 h. Bo jak taki świeżak nie wytrawiony przez śluz trafi prosto w owu i będzie pierwszy, to zapłodnienie bezwartościowe. Więc w dzień owulacji to lepiej pozycja, w której trochę chłopaki mają do przeplynięcia. Poza tym nic na siłę. Dziecię miłości to będzie przecież
Monia kciuki!!!
Jutro wizytuję dopiero. Ale wczoraj miała wizytę Speaky mieć i nic nie pisze. Kochana odezwij się nam tutaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 08:11
Biegającą-mama, Nona, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej kochane,
Dziś 16 dc i mamy ból owu, owulak na rano pozytyw , temp mega w dół wizyta u gina na 15, także ciekawe czy cokolwiek jeszcze zobacze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 08:36
przedszkolanka:), Nikodemka, Lami, Beti82, Pestkaa, Ani0nka, Biegającą-mama, Wik89, Nona, Arashe, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs - no i swietnie! Owulacja jest to i ciaza bedzie
Nam nie jest dane zrobienie tego badania nasienia. I chyba dziecko tez. Ciagle musze sie wsciekac i zawodzic. Mam juz tego naprawde dosyc. Ruszalismy wlasnie do Warszawy i nagle zadzwonila baba z Novum, ze „kolezanka zle zapisala, nie wiedziala, ze juz nie mozna dopisywac i niestety, ale nie przyjmiemy Pana dzisiaj”. No zajebiscie! Specjalnie zorganizowalismy sobie wolny dzien, maz wszystko poprzekladal, zeby w ostatniej chwili wyszla DUPA... -
Ale to w ogóle debilizm, to tak jakbyś poszła do laboratorium i powiedzielibyśmy, a dzisiaj nie odda pani krwi, bo było dużo pacjentów. Przecież dla nich to jedno z wielu badań i zarobek jedynie
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No wlasnie! Maz na nia nakrzyczal, powiedzial jej, ze wszystko poukladal pod te badanie, umawial sie na nie tydzien temu, a oni dzwonia na 2 godziny przed?? Obdzwonilismy wszystko co sie dalo, nie ma opcji, ze dzis go ktos zapisze... Najwczesniej w czwartek. A ja chcialam miec wynik badania na czwartkowa wizyte... Ciagle pod gore!
W gaciach susza, brzuch boli jak na okres, humor paskudny, a teraz to juz w ogole... -
Nikodemko może niebo daje Ci znaki, ja w to wierzę!
Nona, masz rację, w sumie to każdego dnia dziękuję że udało nam się "złotym strzałem" zajść, bo mój małż nie ma codziennie chęci na bzyka i nasze starania na pewno nie wyglądałyby tsk jak wszystkich tuNona lubi tę wiadomość
-
Biegająca ja mam termin na koniec października ale będę się tam tez udzielać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 09:18
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Dzięki Lami. My działamy, nie czuję potrzeby odpuszczania tego cyklu. Psychicznie jest już ok, a organizm sam wrócił do normy.
Niezapominajko , tak infekcja była tylko weekendowa. A dzisiaj pewnie cos tam jeszcze bedzie widać na usg, ale pojde i sie dowiem ze nic nie ma i co do chlopaka to mi mega jak mysle o Tobie w glowie siedzi chłopczyk , no nie wyobrazam sobir inaczej u Ciebie jak sie czujesz?
Nikodemko, kurcze straszna szkoda. Nienawidze takich odwołań na ostatnia chwile. Zwlaszcza jak człowiek sobie ustawi pod to dzień i inne wizyty ;( ja pamietam ze tez chcialam jakoś szybciej badanie i pani mowila ze nie ma miejsc i w ogole to zapytalam co to za problem by mąż zajal pokoj na 5 min, a pani na to ze to nie o pokoj chodzi ale o to ze badanie trzeba wykonac w okreslonym czasie od dostarczenia probki, bo potem nic z tego i nie maja tylu pracownikow zeby fizycznie to przerobic. Ok to ma sens. Co teraz? Coś planujecie? Moze to faktycznie znak od losu ze badanie Wam niepotzrebneLami lubi tę wiadomość
-
Meggs - pewnie u nas tez o to chodzi... Umowil sie na piatek rano. Mam nadzieje, ze tego juz nie przeloza. Z wizyty nie zrezygnuje, pojde bez badania nasienia, trudno. Planuje jeszcze za chwile zadzwonic i zapytac czy nic sie nie zwolnilo na dzis u Szpotanskiej, bo i tak jedziemy do Wawy.
Mam dzis naprawde paskudny dzien. Mega, ale to mega PMS! Krzyz tak mnie boli, ze ledwo stoje. Czuje, ze jesli przyjdzie @, to bedzie to @ stulecia. -
Nikodemka wrote:Meggs - pewnie u nas tez o to chodzi... Umowil sie na piatek rano. Mam nadzieje, ze tego juz nie przeloza. Z wizyty nie zrezygnuje, pojde bez badania nasienia, trudno. Planuje jeszcze za chwile zadzwonic i zapytac czy nic sie nie zwolnilo na dzis u Szpotanskiej, bo i tak jedziemy do Wawy.
Mam dzis naprawde paskudny dzien. Mega, ale to mega PMS! Krzyz tak mnie boli, ze ledwo stoje. Czuje, ze jesli przyjdzie @, to bedzie to @ stulecia.Lami, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko wspolczuje:(( ale oby oby okazalo sie ze po prostu to badanie nie bedzie potrzebne!
Niedlugo masz wizyte, fajnie!
Meggs super trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte:) i Lami tez oczywiscie!!
Dziewczyny, czy jak moj maz wraca mojego 15dc wieczorem po tygodniowej nieobecnosci to mam mu zlecic samodzielne odswiezenie sprzetu hahahah? Chyba tak:p ile dni przed...? Matko ta logistyka jest po prostu rozwalajaca czasami:p
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023