Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Domi_tur - wydaje mi sie, ze jakis sens w tym odswiezaniu musi byc, skoro przed badaniem nasienia trzeba byc optymalnie po 3-4 dniach od stosunku (wedlug zalecen WHO jest to 2-7 dni, nie dluzej i nie krocej).
Rzepakowepole - podejrzewam, ze zdecydowana wiekszosc mezczyzn i tak to robi, czy o to prosimy, czy nie Samo badanie nasienia to tez zrobienie TEGO na sile, dla dobra sprawy, bez odrobiny romantyzmu i intymnosci.
Meggs - do mnie tez sami nie dzwonili, a umawialam sie przez znanylekarz. Udalo mi sie, mam wizyte dzis na 19:20 -
Trzymajcie kciuki. Jade na 14 na wizyte. Mam mega mdlosci , chyba obrzygam pol gabinetu.
Jedziemy we 3. Mala koniecznie chce jechac z nami. Na szczescie w tym gabinecie wizyty wspolne sa mega dyskretne i ludzkie niech sie uczy :pNikodemka, tęczova, Pestkaa, Lami, Biegającą-mama, Nona, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
Monia trzymamy trzymamy!
Dzieki za rady dziewczyny, wszystko przeczytalismy od razu jak pisalam o wynikach czyli tydzien temu no i staramy sie je wprowadzac w zycie.
Moj maz ma teratozoospermie, morfologia 1,69%, wiekszosc nieprawidlowych ma wady glowki. Do tego inne parametry tez nie najlepsze tylko ilosc dobra. Ale ofzywiscie wiem, ze dopiero wizyta lekarska da nam jakas wiedze, staram sie nie czytac w internecie ale ciezko mi sie powstrzymac.
Sorry za wyzalanie sie!
Rzepakowe, to prawda, ze to odziera z intymnosci i tez mi sie to nie podoba, ale wiem tez jak ciezkie jest dla nas znoszenie niepowodzen kolejnych i to sprawia ze jesli mozemy zwiekszyc szanse to rozwazam to. Moze powiem mu tak pol zartem pol serio a potem juz bede cicho siedziec i czekac na jego powrot i wizyte u lekarza
Nikodemko super ze sie udalo umowic jeszcze na dzis!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale Wam zazdroszcze dzisiaj tych wizyt.Ja juz tupie nogami do jutra.Oczywiscie od wczoraj mi sie wykres popierdzielił i juz sie zaczynam schizowac.A bylo tak pieknie luzacko...
-
nick nieaktualny
-
I ja kciuki trzymam za wizyty!
Meggs i Nona dzisiaj sexy koniecznie!
Wiki u nas sie udalo w cyklu praktycznie zerowym- maz byl tydzień po operacji źylaków jajek i mial zakaz seksu przez miesiąc i co? Mamy Polke a niby wtedy bylo zero plemnikow ;p
Ja czekam na teściów,za godzine bedą mieli prezent ;p
Dzisiaj do 14 sama z Polą bylam,spacer 30 min.i myślałam że sie poźygam ze zmeczenia! Mam dzisiaj mega zakwasy na lydkach od leżenia już..muli dzisiaj ale znośnie ,mam nadzieję że juź przechodzi najgorszeWik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - od tego tygodnia nie masz juz pomocy ze strony mamy? Oszczedzaj sie kochana! I daj znac jak tesciowie zareagowali
Meggs - czekam na relacje z wizyty
Monia - kciuki za Twoja :*
Nona - na moim wykresie dzis spadek, ale temperatura zaklocona, w ogole nie powinnam jej wpisywac, bo zmierzona okolo 1,5h wczesniej niz zwykle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad16f6ec790b.pngprzedszkolanka:), Ani0nka, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój na ręcznym nie jedzie, ostatnio mi się przyznał Mnie bolało w środku już któryś dzień (teraz tak myślę, że może od tego grzybka ), a on łaził jak normalnie gwałciciel za mną, bo 4 dni bez seksu ro go jajka bolą i tylko "chodź się kochać, chodź do łazienki, to gdziekolwiek, puszczę dzieciom bajke itd.". To mówię, że mnie boli, żeby sam w łazience się na ręcznym zjechał. A on mi na to, że chyba sobie jaja robię, że od tego ma żonę, że odkąd jesteśmy ze sobą to ani razu nie musiał na ręcznym jechać i nie zamierza, no chyba, że wykituję za szybko... :>
A powiedział to z takim bólem i oburzeniem, jakbym mu zarzuciła, że jest gejem
Nona to włącz bajkę Ja najczęściej mam ochotę rano albo koło południa i nic na to nie poradzę Pilot, 15 minut bajki i jest bomba
Niezapominajko, nie bój nic, ja mam mdłości wieczorne od 8tc, a bóle miesiączkowe, jajników i piersi od 10tc, ale to też baaardzo sporadycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 15:20
tęczova, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti zarzuć linkiem, bo nie mam komentarza do nowego wykresu twojego
Dziewczyny, macie jakieś sensowne 1% z pitu do oddania? Mi ostatnio babka pod biedra wcisnela ulotke, ale jak potem w necie sprawdziłam to to szło na całą organizację, a nie na kontretną osobę. -
Narazie relacje mam taka ze po pierwsze nie mogłam tej placówki za nic znalezc a po drugie to nawalil im znany lekarz i nie maja mojej wizyty. Ale zrobilam taki opierdol ze chyba jakoś mnie wcisna. Ale juz zdazylam sie zestresować.
-
Meggs - serio? Masakra! co Ci ludzie!
Kark - nie wiem czy czytalas jak ostatnio pisalam o coreczce przyjaciolki mojej siostry, ktora urodzila sie jako wczesniak. Ja zawsze jej oddaje moj %. Nazywa sie Maja Skuratko, powinno byc info w google.kark lubi tę wiadomość
-
Dzidzi 1.23 cm. Serduszko slyszala cala nasza 3jka. Mala zachwycona. Już wypaplala tesciom.
Nastepna wizyta 8.03.
Prenatalne i polowkowe polwlowkowe bede mieć darmowe z powodu poronienia ( biochemicznej ). Jestem szczesliwa karta ciazy zalozona.Beti82, sunshine03, Julia93, Lami, kark, Pestkaa, Nikodemka, Biegającą-mama, blair., przedszkolanka:), Ani0nka, Szczęściara, Domi_tur, Niezapominajka2, Wik89, fiorella82, Arashe, Nona, Mons lubią tę wiadomość