Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - pani ma do mnie zadzwonic o 12.00 i jesli ktos zrezygnuje, to mam przyjechac, wiec wszystko jest mozliwe Ty jestes umowiona do Bora-med?
Wik - ja bym zlecila tak 3 dni przed -
Nona wrote:CIEKAWE CZY DZIS OWU U CIEBIE CZY JUTRO.
JAK U MNIE BYLA NP WCZORAJ WIECZOREM OWU TO WCIAZ DZIS WIEZOREM JEST SZANSA? BZYKU DZIS.
A Ty dzisiaj nadal masz pozytywny test owu?Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Meggs - pani ma do mnie zadzwonic o 12.00 i jesli ktos zrezygnuje, to mam przyjechac, wiec wszystko jest mozliwe Ty jestes umowiona do Bora-med?
Wik - ja bym zlecila tak 3 dni przedWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:52
-
Nona, my bzykanie dwa dni z rzędu przed owulacją, owulacja nie, dwa dni z rzędu po owulacji (z tym, że po owulacji, która chyba była wieczorem, bzykanie było z rana, żeby dać czas na ewentualne dopłynięcie). Dwa dni przed staraniami było odświeżanie plemniorów, tak jak u Ciebie
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi, bo teoretycznie ten jeden zdrowy i ruchliwy wystarczy przecież Wy dopiero zaczynaliście historie staraniowe. Ja po tych nieudanych 6 miesiącach starałam się zebrać w jednym cyklu całą teorię i uczynić z niej praktykę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 11:00
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
U
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:34
-
Mniej istotne jest to ile się kto stara, mnie interesuje czy z medycznego punktu widzenia odświeżanie ma jakikolwiek sens. Jak sobie samotny facet nie zwali konia przez miesiąc to chyba nie oznacza, że jego plemniki zapusciły brody i wąsy :p
Oczywiście mam na myśli mężczyznę z teoretycznie prawidłowym wynikami spermy, bo jak jest gorsza jakość to wiem, że odświeżenie zmniejsza ilość uszkodzonych
Odnoszę się tu do posta Wiki, bo jakby mąż mój wracał w okolicach owulkito bym od razu działała, może ci żołnierze co dłużej czekali są skuteczniejsi :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 11:10
-
Nona dorwij od razu męża jak wróci z pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 11:07
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Mniej istotne jest to ile się kto stara, mnie interesuje czy z medycznego punktu widzenia odświeżanie ma jakikolwiek sens. Jak sobie samotny facet nie zwali konia przez miesiąc to chyba nie oznacza, że jego plemniki zapusciły brody i wąsy :p
Oczywiście mam na myśli mężczyznę z teoretycznie prawidłowym wynikami spermy, bo jak jest gorsza jakość to wiem, że odświeżenie zmniejsza ilość uszkodzonych
Odnoszę się tu do posta Wiki, bo jakby mąż mój wracał w okolicach owulkito bym od razu działała, może ci żołnierze co dłużej czekali są skuteczniejsi :p
natomiast nie wiem, co się dzieje z tymi zleżałymi, ale chyba jednak muszą się trochę psuć z czasem -
Hahhh dzieki dziewczyny!:*
Zaczelam czytac znowu o wynikach meza w internecie i wynika z tego ze jest naprawde slabo, czuję ze nie mamy szans naturalnie.. nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty 11.03, codziennie mam momenty gdy po prostu lzy naplywaja do oczu, ciezko mi skupic sie na pracy, itp. Staram sie nie panikowac dopoki nie skonslutujemy z andrologiem ale ten smutek mnie niestety ciagle nawiedza. Jejku nie pomyslalabym nigdy, ze bedziemy miec takie problemy..
No w kazdym razie powiem mu zeby odswiezyl, nie zaszkodzi...
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jeśli wiesz na pewno, że u to nie przeszkadza, to poproś. Dla mnie to przesada. Odarcie starań z jakiejkolwiek intymności. Rozumiem bycie ze sobą w tym we dwoje, budowanie więzi nawet jeśli czasem trzeba to robić trochę na zawołanie. Ale prosić męża, żeby się masturbował w celu odświeżenia plemników to dla mnie za dużo.
Przy problemach już ludzie wystarczająco muszą wpuszczać różne ingerencje "do sypialni". Ale jeśli nie ma takiej konieczności, to po co? -
Wiki ja się nie znam ale wydaje mi się, że męskie wyniki dość szybko można poprawić, wiec głowa do góry! Witaminki odpowiednie,jakieś afrodyzjaki w diecie, może maca do picia albo ashwaganda, tribulus, No dużo tego jest relaks , niech nie nosi ciasnych spodni by się tam nic nie grzało, trochę sportu i komórki zakaz trzymania w kieszeni( to chyba bardziej przesad ale co tam;))
-
nick nieaktualny
-
Myślę Wiki, że podstawa u faceta to suplementacja, już chyba jakiś czas temu wymieniałyśmy co najważniejsze. I z tym nie ma co czekać, sama wprowadzaj gotówce, albo komponuj oddzielnie. Żadnych leków nie dostanie.
W związku z "przegrzewaniem" spermy, też obwiniałam w myślach mojego, bo on od października kalesony, telefon cały czas w przedniej kieszeni, laptop na kolanach. Dwa dni przed owulacją czyli w wieczór rozpoczęcia starań brał godzinną gorącą kąpiel.
Więc naprawdę z czasem stajemy na głowie, wszystko co się da wprowadzamy w życie, a tak jak napisałam wyżej, wystarczy jeden zdrowy plemnik i komórka jajowa i wiele innych okoliczności, na które składają się te, na które mamy wpływ i te które tylko leżą po stronie natury.
Więc jeśli możemy sobie jakoś pomóc w staraniach i oboje się zgadzamy na jakieś kroki to lepiej je wykonaćSzczęśliwa siódemka ❤️
-
Domi_tur - wydaje mi sie, ze jakis sens w tym odswiezaniu musi byc, skoro przed badaniem nasienia trzeba byc optymalnie po 3-4 dniach od stosunku (wedlug zalecen WHO jest to 2-7 dni, nie dluzej i nie krocej).
Rzepakowepole - podejrzewam, ze zdecydowana wiekszosc mezczyzn i tak to robi, czy o to prosimy, czy nie Samo badanie nasienia to tez zrobienie TEGO na sile, dla dobra sprawy, bez odrobiny romantyzmu i intymnosci.
Meggs - do mnie tez sami nie dzwonili, a umawialam sie przez znanylekarz. Udalo mi sie, mam wizyte dzis na 19:20Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny