Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Narzeczona brata mojego meza zorientowala sie, ze jest w ciazy w polowie trzeciego miesiaca, serio Ciaza piekna, dzidzius zdrowy.
Anionka - witamy kropeczka ❤️
Mi juz zalacza sie pms... czuje sie gruba i brzydka :d do tego wszystkiego bede jeszcze jutro zestresowana wynikami badania nasienia. Chce juz srode! -
Nikodemko, a nie kusi Cię tak raz dziennie siknąc na test zeby wzrok potrenowac? :p
Najmlodsza, ojj dupcie to Ty masz ❤️ wiesz, że po alkoholu wychodzi najwięcej dzieci?
Nona, nie rób przerwy, niech małż dziś strzela prosto w owulke przerwe sobie pojutrze zrobicie
Niezapominajko, ja to znaju z doświadczenia jak czytałam, że wszystkie mają objawy a ja nic to się zastanawiałam co ja robię tuuu... Ale jestem szczęśliwa, że mnie ominęło to całe rzyganko i inne przyjemności :p
Monia, ja czekam do Twoich prenatalnych, w grudniu wrozylam Filipka i tego się trzymam :pAni0nka, Niezapominajka2, Nona, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Najmłodsza... rozmarzyłam się... no i cudne tyły haha wow!
Niezapominajko ja znam w swoim bliskim gronie dwie całkowicie nieobjawowe ciąże, no dobra kłamię, dwuobjawowe: brak okresu i rosnący brzuchNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Domi - po mojej ostatniej przygodzie z falszywymi pozytywami, podziekuje za takie emocje Uparcie twierdze, ze wytrzymam z testowaniem az do terminu @.
-
Niezapominajko bardzo dobrze rozumiem co czujesz! Ale powiem Ci ,że ja w pierwszej ciazy (mimo że zaplanowanej wiec testy robiłam co 3 dni bo nawet nie wiedziałam kiedy mam owulacje przy 50dniowym cyklu) żyłam w błogiej nieświadomości i bym chciała teraz do tego wrócić... zero objawów, ćwiczyłam, biegałam , pływałam, niczym się nie przejmowałam, nie robiłam żadnej bety ,poziomu progesteronu ,nawet tsh, a na usg byłam 3 razy w ciągu całej ciaży. A od listopada nie umiem o niczym innym myśleć, doszukuje się wszędzie czegoś i zero radości. W sumie wiem , że żadna rada Cię nie uspokoi, poprostu postaraj się znaleźć sobie jak najwiecej zajęć by ten czas do wizyty faktycznie szybko minął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:28
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ale te moje dobre rady to dlatego , ze zadzwonili z poradni i przenieśli wizytę na dziś, byłam na 18.30. Jest dobrze, krwiak się zmniejszył ma teraz 1*0,8cm i wyglada, ze się organizuje. Serduszko bije i kruszynka ma całe 2,13 cm
tęczova, Niezapominajka2, Wik89, sunshine03, XxMoniaXx, Lami, Nikodemka, blair., kark, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z Tobą Nona! Ja nie mówiłam, że mam płodne właśnie dlatego, by wszystko było bardziej spontaniczne chociaż z jednej strony heheh dodatkowo mój wyczuwał, że napieram za często to sie zniechęcał. No dla facetów ma być sex ze swoją kobieta , a nie starania
Nona lubi tę wiadomość