Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze patuniek ja bym już myślała, że zarz urodzę. Jedyne regularne skurcze jakie miałam doprowadziły od razu prosto do porodu i z tym doświadczeniem przy tych co 5 minut byłabym już na porodówce
Masz stalowe nerwy
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Arashe, mój pierwszy poród to 14 godzin skurczy na poziomie 150-190 Co 2-3 minuty, z 4 centymetrami rozwarcia i nieskracającą się szyjką. Dopiero płatne zzo i przebicie pęcherza zaczęło ją ruszać.
Niby lekarze mówią, że urodzę szybko, bo wszystko miękkie, ale-jak widać ja wiem lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 12:44
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek - kciuki za rozwiazanie! Oby poszlo pomyslnie i mozliwie jak najmniej bezbolesnie
Ja jestem w ciazy, powieka drga mi jak oszalala, to musi byc to, hahaprzedszkolanka:), XxMoniaXx, Arashe, Lami, patuniek86, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko śmiej się śmiej
Lami dziękuję,wczoraj byla masakra,dzisiaj juź dobrze (lekki schiz ale juź czuje mulenie po obiedzie wiec nic nie mowie i nie narzekam ). A jak u Ciebie? Ten magiczny tydzien juź za moment u Ciebie ahh..
Nona widzialam,że działacie,super!
Trzymam kciuki za Wasze wizyty w tym tygodniu
Ja właśnie zamowilam detektor i cos czuje ze to bedzie najlepszy prezent ale dla Poli
Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Opuszczam Was, nie wiem kiedy wrócę i czy w ogóle wrócę. Znikam z forum całkowicie.
Dla zafasolkowanych: dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków
Dla staraczek: dużo szczęścia!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Sloneczko, kochana... zobaczysz, ze za kilka dni bedzie troszke lepiej. Odpocznij i wroc do nas :*
Przedszkolanko - faktycznie, ale Polcia bedzie miala radoscprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja już po pracy, powiem tak nie było złe, mam lepsze samopoczucie, katar został ale tragedii nie ma. Rodzice się tak cieszyli jak mnie zobaczyli dzieciaki to samo, stęsknione przychodziły się przytulać powiedziałam dyrektorce i jak lekarz uzna ze trzeba isc na zwolnienie ze względu na charakter pracy to pójdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 14:28
Nona, Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, ja tak sobie wczoraj myślałam o Tobie, że los wie, że zaraz ma pokazać Tobie dwie krechy na teście, tylko nie sprawdza tak pilnie kalendarzyka cyklu jak my i mu się popierdzieliło wtedy, wystrzelił kilka dni za szybko. Czekamy cierpliwie :*
AniOnka, dobrze, że kamień z serca. Teraz dbaj o siebie i maluszka.
Przedszkolanko, Monia, a jak wasze dziewczyny? Dopytują się o dzidziusia czy przeszły do porządku dziennego? Nona, a Twoja córcia wie, że chcecie żeby miała rodzeństwo?
My się mamy dobrze, ten duphaston i dużo magnezu pomogło i żadnego bólu brzucha od czwartku nie było. Wczoraj układaliśmy trochę paneli winylowych i dzisiaj mam zakwasy. Od przyszłego tygodnia zapisuje się na aquaaerobic. Bo ze mnie to kawał baby i teraz się zaparłam, że te ciążę przejdę na opak i wykorzystam to, że jest większe zapotrzebowanie na kalorie i może trochę uda się wysmuklić
Wyjdę z tej ciąży jako laska jak na moje gabaryty hahaha
Jak za 4 miesiące napiszę Wam, że to nic, że przytyłam już 50 kg, zgubię po ciąży, to wklejcie mi print screena tego postu, żebym zapadła się pod ziemię
Beti82, przedszkolanka:), Meggs, blair., Ani0nka, Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:33
Lami lubi tę wiadomość