Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko jedźże do tego szpitala
ja na takich skurczach i plamieniu miałam już 4 cm, a też się zastanawiałam czy w ogóle jechać do szpitala. I przy 5 cm i badaniu poszły mi wody i się rozkręciło
Mój mąż jednak w szpitalu. Pojechał do innego, tak stwierdzili że jednak wyrostek, ale nie mają miejsc i kazali jechać do tego poprzedniego. Jeździł po nocy w te i we wte. Jest od 2 jakoś na oddziale. USG zrobili dopiero niedawno i stwierdzili że to nie wyrostek;/ bądź tu człowieku mądry. Skąd te leukocyty takie wysokie i ten ból. Będą szukać, nadal nic nie wiadomo;/ A ja odchodzę od zmysłów, Laura nie śpi, w nocy też kiepsko. Zazdroszczę wam tych śpiących w dzień dzieci;/ ona ma imprezę, jak przespi godzinę to jest luksus. Zjadła rano, poulewała mi wszystko, zlościła się, zrobiła w końcu kupę i znowu chce cycka. Oby usnela teraz. Bo nic nie jadłam jeszcze i mam kupę prasowania ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegająca jeśli była po cycu czyli zrobiłaś to co zawsze to czemu Twojego mleka ma zrobić się mniej
?
Ja powoli odchodzę od butelki, nie dokarmiam za każdym razem butelką, tylko co 3-4 karmienie, wiec mam nadzieje ze w ogóle z mm zejdziemy. Ale nawet jeśli się nie uda to i tak będę zadowolona, że chociaż trochę pokarmiłam piersią. Nie można dać się zwariowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 09:32
Biegającą-mama, sunshine03, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Lami - zainstaluj sobie apke ali. Placisz zarejestrowana karta.
A co do zakupow, to ja kupuje tylko te rzeczy, ktore maja wystawione opinie klientow ze wstawionymi zdjeciami jak rzecz wyglada w rzeczywistosci. No i koniecznie ustawiaj darmowa wysylke
Ja mialam na poprawinach sukienke z Ali, pozniej dwie moje kolezanki szyly kiecki na jej wzor, naprawde byla piekna.
Talku - ja tez lubie wspierac polskie marki, ale uwazam, ze troche za mocno leca z cenami. Dla trzech robie zdjecia i widze od kuchni jakiej czesto jakosci sa to rzeczy i ile kosztuje ich produkcja, a za jaka cene to sprzedaja. Pomijajac fakt, ze wiele marek sciaga rzeczy z Chin, a sprzedaje je jako swoje. Juz nie raz sie na cos takiego natknelam np w przypadku drewnianych zabawek.talku lubi tę wiadomość
-
Nikodemko jejku już jesteś w 20tygodniu ciąży! Prawie polowa😱 kiedy to zleciało 😍😍😍?
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Sunshine, właśnie tak to u mnie wyglada, ze raz na pare dni podam jej butelke i jest spokój , może wcale jej nie potrzebuje...dodatkowo u mnie nie ma szans na chudniecie w czasie kp bo cały czas w obawie o mleko mam nadwyżkę kcal 🤦♀️
-
Talku już teraz musisz sobie uświadomić, że nie będziesz miała czystej chaty ani desery. Obiad jak nie usniesz razem z dzieckiem. Z czasem zaczniesz ogarniać więcej ale lepiej zacznij już mrozic obiady
Lami, my żyjemy na 47 metrach i mamy jak Ty na swoich 20😂😂😂talku, sunshine03, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Hahaha Domi, po miesiącu miałam plan to ogarnąć, przenieść stół "centrum dowodzenia" do sypialni, ale stwierdziłam, że będzie nam zbyt komfortowo i przesiedzimy cała zimę tak i nigdy nie zamówimy drzwi do domu. A tak czasami czuję się jak w domku letniskowym jak wszytko mamy na kupie 😂😂😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Misia, u nas się zaczęło 7 dnia w nocy, u Szymka Domi 6, więc wszytko możliwe. Sprawdź co jesz na początek, czy nic wzdymajacego. Możesz probiotyki wprowadzić.
miśka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja mam plany na jutro żeby zrobić porządek, przenieść przewijak ze stołu w salonie na łóżeczko czyli tam gdzie miał być 3miesiace temu 😂😂😂
Lami a jak brzuszek Ninki?
Ja się dzisiaj przerazilam, w pon otwierałam puszkę mleka, dzisiaj rano już otwierałam kolejną... W tym tempie pińcet plus na mleko nie wystarczy 🤯🤯🤯 -
Dokładnie Miśka, u nas szybciutko się zaczęło. Z probiotykow polecam Vivomixx.
Kup rurki Windi i jak Mały się meczy to mu pomóż dopóki nie pójdzie kupa. Nie martw się, nie przyzwyczaił się organizm do pomocy
Ja używałam i 5 razy dziennie jak była potrzeba, a teraz Szymi sobie dobrze radzi :pmiśka lubi tę wiadomość
-
Moj dzidziolek sliczny prawie 2,5 cm juz ma 😍😍😍 Nowy lekarz za france mowi,ze wszystko super.Takze franca papa
A i jak przyjechalam to weszlam od razu do gabinetu a nie 2 h opoznienia bo krolowa sie spoznila...Szczęściara, Edyśkaa82, tęczova, blair., Nona, alex0806, Pestkaa, Biegającą-mama, talku, Domi_tur, Malamia, Lami, tere-fere, przedszkolanka:), sunshine03, madziorek86, Malinowa91, Wik89, Ani0nka, Meggs, Nikodemka, Magda - mbc, Słoneczko123, Kijanka, VianEthel2, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż pojechał na operację wlaśnie... Wyrostek jednak. Złożę skargę na konowała lekarza, który go wczoraj odesłał do domu z antybiotykiem! Cholera mnie bierze. Na dodatek nie pójdę nawet go odwiedzić, bo nie mam jak Laury zostawić. Teściową ściągam żeby przy nim posiedziała w szpitalu jak się wybudzi, bo co zrobię. Ale ona chora to tutaj nie przylezie...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, cudowna wiadomość 😍😍😍 gratulacje!
Jak te dzieci szybko rosną. Mój dopiero co też miał 2cm a teraz 20 cm 😯😯
A jak się czujesz? Zgrubłaś już coś?
Alex, niech się mąż dzielnie trzyma. Dobrze że w końcu ktoś rozpoznał ten wyrostek i nie doszło do pęknięcia. Jest w dobrych rękach. Ja bym chętnie wzięła Twoją Laurę na spacer bo łażę codziennie sama po osiedlu jak głupek ale do Lublina to pewnie nie masz jej jak podrzucić 😊 -
Alex wspolczuje ! Nie wiem czy lepeij żeby szybko wyszedł ze szpitala, czy niech tamlezy i mu usługują pielęgniarki, bo nie oszukujmy się będziesz miała teraz dwójkę dzieci w domu... 😞
Kozgo u Ciebie cały czas kołki? Jak starszy syn reaguje na te płacze? Śpi czy się budzi ? -
No właśnie Laura nie bardzo na spacer po szczepieniu, wieczorem jeszcze miala stam podgorączkowy. Moze jutro pójdę.
Mąż się trzyma, starał się mnie rozsmieszac i mówił że pielęgniarka 4 maszynki zużyła zeby go ogolic. Ona mu chyba calą klate goliła w takim razie ^^ oby szybko i sprawnie poszło. Ponoć 3 dni będzie leżał, teraz szybciej chyba robią takie zabiegi. Ja leżałam tydzień ale to 10 lat temu.
Ja sobie z Laurą poradzę. Jak on wróci do domu to też jakoś ogarnę, byleby zdrowy. Na tego lekarza serio złożę skargęBiegającą-mama, talku lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny