Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti cudowny szkrabik!❤
Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Beti, widać już że ma kędziorki 😂😂😂 piękna!
Kark, to mówisz że taki wózek się może sprawdzić? Tak to ten z IKEA, taki kuchenny.
I super, że idziesz na randkę z mężem.
Ja w Krakowie też będę miała swoją siostrę pod ręką, może zostanie ze Staśkiem czasami chociaż ona strasznie antydzieciowa. Będę musiała ją poobserwować jak sobie radzi i zapytać czy się odważy.
Ale w tym roku urodziny M to możemy na porodówce świętować a nie w restauracji bo termin mam na 12.03 a on urodziny 20.03.
Zapomniałam, że z nim nie rozmawiam więc temat świętowania urodzin i tak nas nie dotyczy 😛
Nikodemko, jakoś się tam pomieścimy! Podrzuć adres. Będę w niedzielę w Płocku więc rzut beretem.Nona, Beti82, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko123 wrote:Beti ❤ Piękny widok 😍
Niezapominajko, jak sytuacja u Ciebie?
Znasz juz plec? -
Beti, widzę loka!!! Piękna córa!!! No albo syn! ♥️♥️♥️
My po szczepieniu, dostała bezpłatnie w ramach zalecenia neurologa infanrix ipv hib. Dziękuję rzepakowepole i magda! Smarować altacetem? Dawać czopek zapobiegawczo?Beti82, Nona, Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Talku, u nas na początek Skrzacik będzie spał z nami w sypialni. Wczoraj złożyliśmy mu dostawkę do naszego łóżka i odpowiednio je obróciliśmy. Uważam, że na początek to dobre rozwiązanie. Za czas jakiś będziemy zmieniać, aż ostatecznie połączymy obecny gabinet z naszą sypialnią. Wtedy dziecko zostanie sobie w osobnym pokoju.
Nikodemko, fajny czas przed Wami! Urządzanie mieszkania od podstaw musi być super! My kupiliśmy z rynku wtórnego, więc urządzania zupełnie od podstaw nie było.
Beti, trzymaj się tego lekarza, a od francy z daleka! Śliczny mały ludzik.
Alex, wszystkiego dobrego dla męża! Usunięcie wyrostka nie taka straszna rzecz! Miałam usuwany jako dzieciak i po tygodniu od zabiegu biegałam po dworze, bo akurat spadł śnieg i koniecznie chciałam na sanki.
Niezapominajko, biedactwo! Zosi widocznie bardzo dobrze w Twoim brzuszku. Wie, że na zewnątrz zimno, grawitacja wciska w łóżeczko, samemu trzeba oddychać, to co się będzie spieszyć? Głaszczcie się dzisiaj jeszcze przez brzuszek, jutro już się będziecie przytulać!
Beti82, talku lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko ja nadal trzymam kciuki za szybka akcje dzisiaj