Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, Alex, współczuję, ściągaj swoją mamę, chociaż na dwa dni, 70 km niedaleko.
Nasza truskaweczka rośnie jak na drożdżach 😍 Pokażesz nam sweet focie? No i super, że lekarz ok, świetnie!
Po mleczku jest zmiana, o 5.00 obudziła się jak standardowo z brzuchem, tyle że ewidentnie jej nie bolał, więc przytuliłam, wzięłam na swój brzuch i zasnęłyśmy. To samo robi po każdym posiłku, kiedy po godzinie zaczynały się płacze, to teraz uruchamia tryb "gorzkie żale", czyli pomrucze nie wiadomo o co, bo widać, że mnie nic nie boli, ale dla zasady, może się nabierze i będzie się matka użalać nade mną 😁 Teraz właśnie pomruczała i usnęła znowu, po prostu przytulając się, a przedwczoraj bez bujaka nawet nie próbuj w dzień.
Ale identyczna zmiana była za każdym razem, czyli pierwsze mleko nan ha, pepti no i teraz też. Oby tylko.tomsie utrzymało.
A jeśli chodzi o ilości mleka hmmm 😁 Lekarka mówi "pije tak 120 ml z 6 razy dziennie?", Hehe, u nas 8x dzienne wchodzi nawet. A jak miała chyba skok i jadła co 1,5 - 2 h to zjadła mi puszkę w 2 dni 😂 Dzisiaj przeliczyłam nutramigen, to zjadła 220 g w 2 dni, więc starczy na takie 3,5 dnia cała puszka. Jezu, żebyście widziały mój zeszycik z zapiskami, wszytko jest ile miarek, ile kropli czego, ile snu, kiedy kupa, kiedy ból brzucha. Niech to się w końcu unormuje, żebym nie musiała tego mojego dziecka inwigilować 😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Miśka, biogaia też dobra 😀 nie bralabym tylko z tymi bakteriami najpopularniejszymi, co ma dicoflor, coloflor, bo one chyba pobudzają jelita zamiast uspokajać.
miśka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Vivomix ma o ile się nie mylę wiele szczepów bakterii, ja go nie kupowałam jeszcze, był trudno dostępny w pobliskich aptekach. I tak będziesz podawała jedną rzecz w jednym czasie. Poczytaj u "pana tabletki" i podejmij decyzję 😊
miśka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Mamy pierwsze w zyciu klucze ❤️ Najchetniej zaprosilabym Was wszystkie na parapetowe, ale chyba sie nie pomiescimy
tęczova, Nona, tere-fere, alex0806, Pestkaa, Wik89, Beti82, blair., madziorek86, Biegającą-mama, Magda - mbc, Szczęściara, Słoneczko123, Meggs, miśka, Malinowa91, talku, przedszkolanka:), Kijanka, Dośka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja bym wypiła piwko w Piwnicy pod baranami zaraz po obiedzie za 15 zł w KoKo. Wpadałam często na weekend w czasie studiów polskim busem. Raz prawie dostałam mandat za browarka przy smoku 🐲 Pan policjant dał nam upomnienie, to mnie tak zestresowało wszystko, coś gadał i gadał, mówi na koniec "to może się jeszcze spotkamy jak panie do piątku w Krakowie?", ja z miną srogiej smoczycy mówię "oby nie!". Jak odjechali to koleżanka skwitowała, że nie dziwi jej, że jestem singielka hehehe 😁
Nona, Wik89, talku lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 13:48
Wik89, Edyśkaa82, blair., Nona, madziorek86, Magda - mbc, Biegającą-mama, alex0806, Ani0nka, OlivkowaMama, tęczova, Szczęściara, Słoneczko123, Lami, Meggs, sunshine03, Nikodemka, miśka, Malinowa91, talku, Pestkaa, przedszkolanka:), tere-fere, Niezapominajka2, Morska, Kijanka, Martek&M, VianEthel2, Dośka, Malamia, Arashe lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Alex wspolczuje ! Nie wiem czy lepeij żeby szybko wyszedł ze szpitala, czy niech tamlezy i mu usługują pielęgniarki, bo nie oszukujmy się będziesz miała teraz dwójkę dzieci w domu... 😞
Kozgo u Ciebie cały czas kołki? Jak starszy syn reaguje na te płacze? Śpi czy się budzi ?
Cały czas chyba mamy powtórkę widać taki urok moich dzieci hehe
Starszy bardzo wyrozumiały, wieczorami jak czytamy mówi mamo możesz iść go uspokoić ja poczekam, w nocy wogole się nie budzi na szczęście. -
Dziewczyny od soboty bede u rodzicow przez tydzien, wracam na forum, dziecko z dziadkami 😂
alex0806, Beti82, Biegającą-mama, madziorek86, Słoneczko123, Wik89, blair., Nikodemka, Lami, Pestkaa, przedszkolanka:), Kijanka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kozgo to super ze straszakiem! U nas tez brat jak słyszy płacz to przychodzi całuje i mówi " nie płacz" " już lepiej" No i w samochodzie standardowy tekst " ktoś może ja pobujać ?"
My dziś na basenie. Chłopaki w wodzie a my na widowni, za 3 miesiące już wszyscy wiem będziemy chodzić. Ale powiem wam Hance już się podoba, nie dość ze ciepełko , to cały czas ten specyficzny szum i pogłos wody. Żeby basen nie był ba drugim końcu miasta codziennie bym na widownię przychodziła z nią posiedzieć 😂madziorek86, Wik89, talku, Pestkaa, tere-fere lubią tę wiadomość