Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tez mam taki plan. Ze od odbioru ze zlobka do pojscia spac z dzieckiem. Potem ogarnianko i obiad na kolejny dzien. A sobota z dziadkami zebysmy my zalatwili rzeczy. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Chcialbym jednak wspolnie gotowac, ale tak dla fanu, bo ja uwielbiam gotowac i chcialabym go troche zarazic tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 10:45
Nona, przedszkolanka:), tere-fere, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona, super podejście. Drażni mnie jak widzę, że rodzice wręcz odpędzają dziecko bo mają coś do zrobienia - czas mija i tego już się nie naprawi i nie cofnie. Chociaż pewnie łatwo mi się tak myśli będąc bezdzietną lambadziarą.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 16:43
madziorek86, Nona, tęczova, blair., przedszkolanka:), Dośka, tere-fere, Szczęściara, Magda - mbc, Nikodemka, Wik89, alex0806, Lami, Słoneczko123, Ani0nka, Cytrynowy sok, miśka lubią tę wiadomość
-
Kark kochana na pewno koniec. Trzeciej cukrzycy nie zdzierze.. Dla mnie dwójka wystarczająca tymbardziej że jest córeczka i synek w brzuszku.. Nikt nie będzie poszkodowany😋😋
Julianek cudowny wygląda na zadowolonego🤫🤫tere-fere lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti jak sie czujesz?
Tzn ja mam przeczucia ,ze moje zle samopoczucie to progesteron .Jak biore 3 x 100 lutke to kibel Jak 2x100 lutke to nie ma kibla...ale boli mne brzuch i uj wie co robic
Fakt ,ze tak samo mnie tez brzuch bolał przez kilka dni jak bralam 3 x 100 wiec nie wiem moze zbieg okolicznosci.Bol brzucha nic podobno nie grozny bo pytalam na wizycie prywatnej i gin mowi ,ze musi troche bolec ,nic z tym nie zrobimy
Najchetniej bralabym ta lutke 2 razy dziennie,bo juz jestem wykonczona psychicznie wymiotami ehh -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 14:29
-
Kurde Beti, ja nic takiego nie podpisywalam. Na tym „wniosku” wpisujesz przyjmowane leki i juz. U mnie serio nikt nic nie mowil na moje leki. Takze nie wiem o co kaman u Ciebie w labo. Nie martw sie - potrzeba niewiele tego dna zeby miec wynik.
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Słodkości i cudowności te wasze dzieciaki;( Moja mnie całkowicie pochłania, a jak nie ona to mąż. I tak sobie siedzimy we 3. W weekend chrzciny to jedziemy do rodziców bo tam wszystko ogarniamy. Mam nadzieję że mąż będzie w stanie jutro kierować samochodem... bo musimy pojechać już jutro i odebrać nowy dowód z nowego samochodu.
Monia może spróbuj jednak swoje mleko Plus delicol albo kolzym? Laura 2 miesiące mi wyła popołudniami. Teraz już z kupami o wiele lepiej. Niedojrzalość układu pokarmowego i tyle. Ja jej daje tylko raz dziennie ten delicol i kupy jak marzenie, obsrana po pachy nie raz ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, ja znowu z pytaniem o karmienie 🤓
Ciągle słyszę karmienie na żądanie, ale przerwy nie dłuższe niż 4 godziny. Moja mała nieraz śpi w najlepsze, więc ją rozbudzamy przewijaniem i przystawiam do piersi. Coś tam popije, albo nierzadko tylko pociumka parę łyków i odpływa. Prawie ciągle męczy ją brzuszek, widać że ma wzdęty, teraz przez godzinę wierciła mi się w łóżeczku po czym ulała i dopiero spokojnie usnęła. Na moje oko ona wcale nie bywa głodna jak ją już rozbudzam. Ona nawet nie płacze po jedzenie. Boje się wręcz, że przekarmiam.
Czy faktycznie pilnowałyście tych godzin, czy na żądanie to na żądanie w jej własnym rytmie? 😲