Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Miśka 😍😍😍 Dośka 😍😍😍 aż się zapomina o tej głupiej cc, nie?
Niezapominajko święte słowa 👍
Maluch wszystko wynagradza 😊
A brzuch po cc już płaski 😍
Wszystko skarby przeurocze ❤❤❤
U nas troszeczkę lepiej z brzuszkiem po espumisanie, jeszcze dziś pediatra kazała kupić delicol (widzę wspomniany w postach). Coś podobnego jak kolzym?
I dzisiaj w 13 dniu życia 🎅 mamy wagę urodzeniową😄
Też szkrab jest chudzina i ubranka mam dla niego za duże.. Przy wypisie ze szpitala było 3160g i 58cm.
Które szczepionki polecacie? Zupełnie się na tym nie znam😔
Mamusie! 😘
Dobrze pamiętam z forum, że polecacie 5w1 i pneumo? -
nick nieaktualny
-
Miśka, musisz sobie poczytać, tak jak Nona pisze.
Jurek: 6w1 (Hexacima), Pneumokoki 13-walentne (Prevenar13), Rotawirusy (Rotarix), Meningokoi ACW135Y (Nimerix) i teraz Meningokoi B (Bexsero).
W planach: ospa, WZWA, KZM, HPVWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 15:23
madziorek86, miśka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny, cudowne te Wasze dzieciaczki 😍 Do schrupania 😍
Dostalam skierowanie do szpitala od rodzinnej. I siedzę na sorze mniej więcej od 13:30. Miałam konsultację ginekologiczną - wszystko ok, echo serca - wszystko ok, ekg - wszystko ok. Czekam teraz na wyniki badań z krwi, ale nawet nie wiem jakich.Magda - mbc, madziorek86, Beti82, Pestkaa, tere-fere, Dośka, Cytrynowy sok, miśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKark chciałabym mieć Twoje umiejętności szukania tanich wakacji
właśnie szukam czegoś w górach, najlepiej z basenem, w styczniu, ale nie w ferie i nie w przerwę świąteczną i ceny są kosmiczne
a tak marzy mi się jakiś urlop i zmiana otoczenia i trochę relaksu w saunie albo jacuzzi -
alex0806 wrote:Nie mam prawka;p zawsze się bałam jeździć bo kiedyś mieliśmy wypadek. I tak odwlekam. Jak mi mąż zacznie sam zostawać z małą to pójdę, może na wiosnę
Ja teraz jeżdżę automatem i mega wygodaalex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021