Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Meggs bierz paracetamol, pij rumianek i szalwie, one działają przeciwzapalnie. Staraj się budzić co 2h, jak trzeba to go całego mocz nawet. I staraj się nawet jak nie wypije do ulgi to chociaż trochę. Możesz jeszcze z kapuchą zimną rozbitą spróbować, sok z niej też działa przeciwzapalnie.
Kark paracetamol nie działa przeciwzapalnie. Niech bierze ibuprofen, bo to on ma takie działanieMeggs lubi tę wiadomość
-
Nie wiem na co liczyłam na 25 lecie przyjaciół, ale chyba na coś innego i coś więcej niż puszczenie 5 losowych odcinków i to wcale nie jakoś szczególnie śmiesznych. Netflix ma z wydajnych 80 zł na bilety i popcorn i nas niezłą bekę 😂
Nona, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark, Arashe dzięki. Wziełam na wieczór ibubrom. Wyczytałam że przy kp można. Jaka ulga. Ściągam mleko laktatorem średnio co 2 h i też próbuje dostawiać małego. Choć zastanawia mnie dlaczego po sesji z laktatorem ten bolący cycek produkuje o prawie połowe mniej mleka niż ten drugi? 🤔
Arashe lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Talku biore magnez 2 x 100 to nie wiem czy wiecej moge 😕
Tak jak pisała Kijanka, możesz do 600 mg.
Mój gin mówił w nadmiar magnezu najwyżej wysiusiasz.
Mnie na tym etapie co Ty bardzo bolał brzuch, ciągle się tym stresowałam.
Przeszło po 1.5 tygodnia brania magnezu 3x2 100mg więc brałam 600 mg na dobę.
I tak w sumie przez 8-10 tygodni.
Teraz biorę już mniej bo brzuch przestał boleć (oprócz wczoraj).Beti82 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja w tym tygodniu dalej nie nadążam z życiem 😅 wiec rzadziej zagladam, przepraszam. Poza tym, wiadomo, probuje troche wyluzowac i odpoczac od staran, do stycznia mamy chcac nie chcac luz w zasadzie. Po owu i tak na pewno bede wariowac
ale na razie jest spoko
Najmlodsza, blair, kciuki!
Nona, teczova jak tam u Ciebie?
Dziewczyny, śliczne macie dzieciaki! I jak Was czytam to podziwiam, jak sobie radzicie z maluchami, dla mnie to jeszcze czarna magia 😅
blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A ja sie witam dziś z Wami w mój urodzinowy poranek! I z tej okazji zostałam sama z dzieckiem
na calutki dzień 🤣🤦🏻♀️🎂przedszkolanka:), Biegającą-mama, tere-fere, Dośka, PierwiastkaZuza, Słoneczko123, Meggs, Nikodemka, Lami, blair., madziorek86, Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Nona, ja jestem u rodzicow, ktorzy musieli dzis jechac na caly dzien do krk. Maz przyjezdza po mnie jutro
A ja tu sama z dzieckiem, bez auta... ideolo 🤣
edit. nie lubię okresuale będzie syn Nona, jeszcze troche! 🦋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 07:51
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sto lat, sto lat!
Magda niech uśmiech Cię nigdy nie opuszcza, miłość zawsze bedzie wokół Ciebie! Do tego mnóstwa radości i cierpliwości na każdy dzień!😘😘😘💐💐💐💐🎂🎂🎂❤Magda - mbc lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:haha no to jutro cos wymysli. Nastepnym razem wpadaj do Krk, tu są balety.
My dzis ofkors córe z rana do dziadkow, mamy kolacje u znajomych lalala z wińskiem.
Odbieramy córe w niedzielke na obiedzie u dziadkow:-)
na taki lajf pracuję 🙌🏻💪🏻💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madziu wszystkiego co najwspanialsze, a przede wszytkim Jerzowego uśmiechu w każdej sekundzie każdego dnia 😘😘😘
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki, u mnie jak zwykle jak pod koniec cyklu, ciążowo - wkurzający mąż, uczucie choroby, opryszczka, chore sny (dziś np. całowałam się z Brucem Willisem a potem smsowaliśmy hahaha), zaparcia, wzdęcia i takie tam, jak co miesiąc 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 08:03
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”