Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama, Słoneczko123, przedszkolanka:), tere-fere, Szczęściara, tęczova, blair., Lami, Beti82, Niezapominajka2, Nikodemka, Nona, Domi_tur, Meggs, madziorek86, Pestkaa, Biegającą-mama, alex0806, Ani0nka, talku, miśka, Malamia lubią tę wiadomość
-
Uśmiech malucha do każdej cioci ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 10:32
Beti82, Malinowa91, Nikodemka, tere-fere, blair., Niezapominajka2, Nona, Szczęściara, tęczova, Słoneczko123, Kijanka, Magda - mbc, madziorek86, Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama, alex0806, Lami, talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 16:42
Nona, Szczęściara, tere-fere, Słoneczko123, Beti82, madziorek86, blair., Dośka, przedszkolanka:), Malinowa91, Biegającą-mama, Nikodemka, Wik89, alex0806, Lami, Cytrynowy sok, miśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim.. Mała już czuję się ciut lepiej mam nadzieję że zaraz będziemy w formie.. Co do mężów to też mam ochotę zatłuc dziada🤪🤪 i to coraz częściej.. Co do dzieci to nigdy nie musiałam namawiać ale już kończę produkcję. Pewnie jakbym miała same córki to czułabym niedosyt i pewnie rozważyłabym trzecie..
Dośka, Miśka, Niezapominajko cóż za piękności z rana😘😘😘Biegającą-mama, miśka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A Niezapominajko odnośnie rany ona powinna tylko delikatnie ciągnąć przy zmianie pozycji.. Nic mnie nie bolało przy siusiu mimo że ostatnią dawkę leku przeciwbólowego wzięłam rano jak wychodziłam ze szpitala.. Udaj się kochana do lekarza bo to może być coś z pecherzem.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Oszalałam na punkcie Waszych dzieci 😍
Nona, Lami, talku, miśka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Jeziu Jeziu, jakie maleństwa słodziutkie 😍😍😍 Jagusiu ♥️ Mikołaju ♥️ Zosiu ♥️
Niezapominajko, na pierwszym ujęciu Zosia to cała TY!!! ♥️♥️♥️
Zosia jak dla mnie mega do mamy podobna
Chyba ,ze stary tez do niezapominajki podobny hahahLami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny