Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Opadłam z sił, nic nie pomaga na ten ból. A jest taki, że jak posiedzę/poleżę w jakiejś złej pozycji to przy próbie wstania i wyprostownia się zgina mnie w pół. Mam już tego dosyć, leżę i płaczę z bezsilności 😢
-
Dośka wrote:Tak podawałam, u nas bez efektu ☹️
A jsk pozycja btzuszkowa? Daje rade zasnac i spac w tej pozycji?. Pozycja na brzuchu jest najlepsza na problemy jelitowe.
W sytuacjach bardzo zlych można też sprobowac Windi...ale ja akurat nie jestem zwolennikiem..Dośka lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:A jsk pozycja btzuszkowa? Daje rade zasnac i spac w tej pozycji?. Pozycja na brzuchu jest najlepsza na problemy jelitowe.
W sytuacjach bardzo zlych można też sprobowac Windi...ale ja akurat nie jestem zwolennikiem..
Najczęściej się w niej denerwuje, ale wtedy idą bączki. Czasami w niej leży spokojnie. Położna poleciła nam jeszcze sab simplex
-
Dośka wrote:Najczęściej się w niej denerwuje, ale wtedy idą bączki. Czasami w niej leży spokojnie. Położna poleciła nam jeszcze sab simplex
Można też spróbowac Espumisan 100 dla dzieci (to samo stężenie symetikonu co w Sab Simplex)Dośka lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Blair, częściowo od stawiania się brzucha, a częściowo o tej cholernej lewej strony. Nie wiem co tam mam, ale coś musi być skoro tak boli. Zrobiłam sobie krótki ciepły okład i jest trochę lepiej. Boję się, że przez to wszystko nabawię się jakiejś depresji, bo już czuję sie kiepsko.
Jeżeli chodzi o transfer to dobrze, że został odroczony jeżeli coś było nie tak i cała procedura miałaby skończyć się niepowodzeniem. Dajcie sobie tyle czasu ile potrzebujecie i podejdzcie doo tego na spokojnie. Maluszek musi mieć sprzyjające warunki 😊Także kciuki nadal mocno zaciśnięte za Was ✊😘blair. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zmienilam mm. Tak znowu. Bebilon pepti nie dla niego. Od 2 dni pije nan bezlaktozowy. I odpukac jest lepiej. Nie wrzeszczy caly czas tylko sie tez rozejrzy. Oczywiscie maruda jest ale to chyba kazde. W jednym dniu zmienilam mm i odstawilam wszystko co na kolki. Podaje tylko cebion multi i wit d i probiotyk. Teraz nie wiem co pomoglo czy mm czy odstawienie kropli
-
Monia, możesz zmienić jeszcze vit d jeśli masz w twist offach na vigantol 500 w kroplach i jedna kropla. Oleje w tych gotowcach dla dzieci też mogą tak działać.
Doska, a robi kupy czy brak? Woreczek z rozgrzanymi pestkami dobrze działa, masaż i my jeszcze dawaliśmy rumianek co kilka dni, taka totalną słomkę, ale po kilku godzinach szła kupa.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jesteśmy w szpitalu ;( lekarce się ta czerwona kupa nie spodobala i dała nam skierowanie. Pobrali badania i czekam na jakieś wieści. Powiem wam że nie mam siły. Ciągle cos. Jak nie mąż to teraz Laura w szpitalu ;(
Prawopodobnie alergia ale ze wzgledu na moją trombofilię chca sprawdzic wszystkoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jesteśmy w szpitalu ;( lekarce się ta czerwona kupa nie spodobala i dała nam skierowanie. Pobrali badania i czekam na jakieś wieści. Powiem wam że nie mam siły. Ciągle cos. Jak nie mąż to teraz Laura w szpitalu ;(
Prawopodobnie alergia ale ze wzgledu na moją trombofilię chca sprawdzic wszystko
Alex wiem, że szpital podłamuje. Ja też byłam w dołku jak zaraz po wyjściu musiałyśmy znowu wrócić. Ale jesteście teraz pod najlepszą opieką, sprawdzą wszystko dokładnie. Trzymajcie się dzielnie, oby szybko pomogli!