Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex czemu dzis gorzej?
Myślami jestem z Wami... daj znać po wizycie.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Dzisiaj jedna kupa z rana cała czerwona i nie wiem czy to krew czy taki kolor kupy. Kolejne już normalne. Ale marudna jest i widać że rano ją brzuszek bolał. Chcieliśmy zebrać to do badania ale wsiąkło w pampers ;/ na 12.30 wybłagałam wizytę na dzisiaj, bo "Nie ma miejsc". Oszaleję z tą przychodnią. Oczywiście nie do naszego lekarza bo go dzisiaj nie ma.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Malinowa91 wrote:Beti Szczypiorku wyskoczył Ci trochę brzuszek?😉
Jak sie ogarne to wstawie cos.Tylko nie wiem czy rano robic czy wieczorem hahah
Bo roznica duza -
Kurcze, jeśli to krew i czerwoną to chyba świeża z ostatniego odcinka, np odbytu. Bo jakby działo się coś dalej, to raczej byłaby ciemna od krwi (?) Alex, niech szybko będzie ta 12, żebyście trafiły do lekarza. Mocno ściskam Was dziewczyny!
Kark, Nina nosi pepcowe 68. Ale z każdego sklepu np pajace dobre na długość, a rękawki muszę podwinąć. Pućka jest z niej nieziemska 😀 My oboje byliśmy okragli po buzi za malucha.tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny Wiktor pije tylko z butli Medela Calma - gdzie żeby cokolwiek poleciało to musi zassać i wytworzyć podciśnienie - wtedy skapuje po kropli. I on tak z tego ciągnie że problemów z ssaniem nie ma na bank. On po prostu cycka nie uważa za jedzenie. Bo zassać to on się potrafi tyle że na bardzo krótko.
-
U nas wczoraj dwie zielone kupy, ale poszło więcej mm, bo robiliśmy eksperyment jak się będzie zachowywał i jak z brzuszkiem. Było tak samo tylko te kupy, więc nawet bardziej niepokojąco 🙄 teraz jesteśmy dobę na moim mleku (cyc i odciągnięte) i piękna musztarda🧡 Pierdki są jak były. Chciałabym podkręcić laktację, bo przez to kombo cycki nie nadarzają 🙁
Cycka mały polubił, odkąd się nie odrywa jak opętany, przytuli się, pociumcia, uspoki sie, niekiedy zaśnie. Nie wiem jak długo uda nam się tak pociągnąć, ale trudno mi z tego zrezygnować.
Meggs rozumiem Cię bardzo. Jeśli sprawia Ci to przyjemność to przystawiaj, jeśli się męczysz to spokojnie, nie zadreczaj się i ciesz się słodkim synusiem co je i śpi 🥰 -
U mnie dzisiaj kryzys. Z brzuszkiem ciągle źle, nie pomagają żadne krople. Całą noc biedaczka się męczyła, prężyła, podkurczała nóżki. Przysypiała na bardzo krótkie chwile. Teraz od rana to samo, nie może mi zasnąć. Już płaczę z tej niemocy, co karmienie to stres bo wiem, że będzie się męczyć. Czasami jak tak postękuję którąś godzinę to ja już nie wiem czy to przez brzuch, czy przez głód. Myślałam, że będę sobie lepiej radzić jako matka....
-
Beti zdjęcie z rana of course😊
Tak Was czytam i zastanawiam sie jakie bedzie moje dziecko... na prawde te problemy z brzuszkami, kupami, cycem, jedzeniem, spaniem mocno mnie przerażają i często sprowadzają to różnorakich przemyśleń😑58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Hej wszystkim.
Coma gratuluję.. Jak się macie??
Lamiątko jak zwykle urocze. Aż ciężko uwierzyć że daje czasami popalić😁😁
Jeju dziewczyny jak ja czytam o tych Waszych problemach ze spaniem albo brzuszkowych to przepełnia mnie strach😳😳
Boję się że i Nas to dotknie choć z córeczką nie było żadnych problemów..
I tak już lapie mnie stres że zostało tylko 6 tyg do wstawienia się na oddział😲😲 powoli kończę wyprawkę jutro pierwsze pranie.. Mąż znowu wybywa za granicę na 3 tyg obiecałam że nie będę rodzić😂😂
Mam pytanie do Was bo nie wiem kiedy robi się HBsAg.. Czy mogę go zrobić teraz czy to robi się w późniejszych tygodniach??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:U mnie dzisiaj kryzys. Z brzuszkiem ciągle źle, nie pomagają żadne krople. Całą noc biedaczka się męczyła, prężyła, podkurczała nóżki. Przysypiała na bardzo krótkie chwile. Teraz od rana to samo, nie może mi zasnąć. Już płaczę z tej niemocy, co karmienie to stres bo wiem, że będzie się męczyć. Czasami jak tak postękuję którąś godzinę to ja już nie wiem czy to przez brzuch, czy przez głód. Myślałam, że będę sobie lepiej radzić jako matka....
A próbowalas podać Delicol?
U nas na problemy brzuszkowe najbardziej pomagal masaż- ruchami okreżnymi brzuszka+rowerki+unoszenie nóżek do góry. Na YT są fajne filmiki instruktażowe takich masaży.Dośka lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Szczęściara wrote:Hej wszystkim.
Coma gratuluję.. Jak się macie??
Lamiątko jak zwykle urocze. Aż ciężko uwierzyć że daje czasami popalić😁😁
Jeju dziewczyny jak ja czytam o tych Waszych problemach ze spaniem albo brzuszkowych to przepełnia mnie strach😳😳
Boję się że i Nas to dotknie choć z córeczką nie było żadnych problemów..
I tak już lapie mnie stres że zostało tylko 6 tyg do wstawienia się na oddział😲😲 powoli kończę wyprawkę jutro pierwsze pranie.. Mąż znowu wybywa za granicę na 3 tyg obiecałam że nie będę rodzić😂😂
Mam pytanie do Was bo nie wiem kiedy robi się HBsAg.. Czy mogę go zrobić teraz czy to robi się w późniejszych tygodniach??
Najwczesniej chyba w 35tc. Ono jest ważne okolo 3 tyg z tego co kojarzę..?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:A próbowalas podać Delicol?
U nas na problemy brzuszkowe najbardziej pomagal masaż- ruchami okreżnymi brzuszka+rowerki+unoszenie nóżek do góry. Na YT są fajne filmiki instruktażowe takich masaży.
Tak podawałam, u nas bez efektu ☹️ -
Nadrobiłam, uff
Coma gratulacje!
Beti jak dla mnie całkiem dokładne zdjęcie, obstawiam dziewuszkę 😄 (nie ze zdjęcia, zwykłe babskie przeczucie).
Lami jaka słodka ta Twoja córa! 😍
Nona! Najlepszego 🎊 chciałam też pogratulować poprawy wyników ale widzę tylko kropki ⛬ 😝🙆 napiszesz do mnie na priv? Mam kilka pytań dotyczących badań.
Czy ktoś wie co znaczy podwyższone białko C? Z tego co wiem to obniżone ma znaczenie przy zakrzepach a ja mam za dużo 🤔Nona, Beti82 lubią tę wiadomość