Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark nie wiem jaka masz przestrzeń ale brałabym stół 200x100. U nas jest 160x90 i do dzisiaj sobie wyrzucam że nie wziełam 180x90 bo lepiej by sie prezentował 🤦♀️
Alex kciuki za nockę! Oby tylko jedna!
Madziorku malutka rośnie i dojrzewa w brzuszku a to najwazniejsze! Do 37 tc już tak blisko! Dacie rade 😊madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Takim maluchom nie pobiera się badań na alergię. Trzeba wyeliminować najsilniejsze alergeny A później stopniowo wprowadzać. Czytałam o tym. Dopiero ok roku można zrobić testy. Ja tam się poświęcę. Będzie ciężko ale dam radę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek z takim przytupem też urodzisz
gwiazdy wiedzą jak to sobie zaplanować 😁
Niezapominajko o tak,Pola to zdecydowanie żywe srebroale najlepsze jest to,że ona jest grzeczna i mega kochana(no chyba że czasem coś odpali i mnie nosi 😁). Do Olka to w ogóle nie wyobrażałam sobie w najlepszych snach,że taka siostra będzie. I przyznaje,że czasem gdyby nie ona to bym śniadanie jadła w obiad a Olek np.tylko od niej weźmie smoczka,popatrzy na grzechotkę czy się wslucha jak mówi coś.
Na sesji mówisz że wesoło haha,to sie usmialiscie😁 będzie co wspominac! Ale już po samym przeczytaniu ja jestem zmęczona a co dopiero Ty 🙊 pochwalisz się efektem?
Kark taka promo@;O czekam też już na czarny piątek 😁😁
Alex pewnie,że dasz. Mam nadzieję że alergia Wam później trochę odpuści..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 21:54
madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 02:52
Domi_tur, Słoneczko123, madziorek86, przedszkolanka:), tere-fere, blair., Nona, Beti82, tęczova, Cytrynowy sok, talku, Pestkaa, Szczęściara, Malinowa91, Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny